Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Gilda (alias Leslie) i Katie (alias Penny) jsou děsu plné a velké díky za jejich nekompromisní přepsání. Zbytek sice viditelně neotesaný a napůl cesty, ale ty základní kameny, na kterých stojí Teorie jak ji známe dnes, tam v náznacích jsou viditelné více než dostatečně, ne že ne. Ve výsledku samozřejmě spíše zajímavé a čistě pro srovnání než opravdu dobré a samostatně funkční, ale co by taky kdo čekal od pracovní neveřejné verze, že? ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Aneb jak maličkosti dokáží změnit výsledek do velké míry, například hudba při předělech scén je jednoduše otřesná, ne však tolik, jako dvojice postav ženských, které jsou nebetyčně debilně napsané a obzvlášť předchůdkyně Penny je děshrůzná a za celý pilot má vepsanej jedinej dobrej vtip, druhé postavě taky pomohlo rozdělení do postav Raje a Howarda (mnozí zmiňují Leslie, ale tam je onspirace z pilotu menší, než u oněch dvou). Vůbec se nedivím tvůrcům, že v seriálu se tak dlouho vyhýbali plnohodnotným ženským postavám. Jedna z ukázek, jak lze k dobrému změnit pilot ve výtečný seriál, díky ta ty změny. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je zajímavé vidět, jak to taky mohlo vypadat. A taky si říct, že je klika, že to tak nedopadlo. I když těžko říct, zda by se druhá Penny nestala také tou ikonickou postavou tohoto seriálu. Zřejmě neee. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšie na tomto nevydarenom pilote je, že sa až príliš podobá na to, čo sa postupom času z pôvodného TBBT vysterlizovalo: sexualitou presiaknutý ničím výnimočný sitcom s pár nerdy/geeky hláškami. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl je úplně jiný. Je tam míň postav a nechovají se stejně. Taky je výrazně levnější. Vtip mu ale nechybí. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Docela povedený pilotní díl, ve kterém se nám představil klasický Leonard, Sheldon (který už měl sex), potrhlá Katie (nesahající Penny ani po kotníky) a intoška Gilda (podobná Leslie). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A mě to bodlo jako svině! Teorie se stala naprostým kultem a nesmazatelně patří pomalu k tomu jedinému, co seriálová prodkuce pravidelně chrlí a co pravidelně sleduju a to s láskou.Pilot byl o hodně levnější, hudba byla příšerná a herečka co hrála jakoby Penny byla sice kundička, ale strašně nesympatická, i když to bylo hlavně scénářem, který z ní udělal tak trochu pičku.Leonard je Leonard, ale Sheldon, ježiš ten byl boží.Jeho charakter byl mix klasického Sheldona kterého známe šmrnclej Wolovitzem a mě to neskutečně sedlo.Parsons je dokonalý herec a moc se mi je Sheldon v pilotu líbil.Protože vlastně jeho totální asexualita a odtažitost od lidí dělá sice Coopera Cooperem, ale vlastně je to jediná věc, která mě na seriálu vždycky tak trochu vadila.Tudíž kdyby zůstal jeho charakter takovýhle, mě by to nevadilo, i když je nadmíru jasné, že by se seriál asi nedočkal tak velkého úspěchu.Byl jednoduší, vulgárnější a poněkud údernější a já jsem při skončení pilotáže chtěl vidět další osudy téhle "púvodní" skvadry.Jak moc je to ovlivněno sedmi sériemi klasické Teorie už je jiná story.Pro mě fajn osvěžení 80%. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Je to celé samozřejmě natočeno levně, což je u těchto nabídkových pilotů to nejdůležitější, když nemáte jistotu, že si jej stanice nechá zpracovat do celé série. O kvalitě asi svědčí, že v seriálu bylo posléze použito minimum vtipů z tohoto pilotu a mimo hlavní dvojice byl seriál přepsán a vyjma hlavní dvojice i přeobsazen. Zejména u postav Sheldona a "Penny" je to to nejlepší rozhodnutí. Je to celé takové chudé na atmosféru, kterou seriál samotný má. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Buďme rádi, že tahle verze nakonec zůstala jenom Unaired, protože v té finální verzi je všechno posunuto o několik úrovní výš. Objevuje se zde docela dost vtipů známých z vysílané verze, ale často použitých v trochu jiných situacích - např. Sheldon má svoje místo v restauraci, nikoliv u nich v bytě (který tady mimochodem vypadá dost hrozně), ale důvody proč si vybral tohle místo jsou v podstatě totožné. Mimochodem v této verzi se Sheldon nevyhýbá holkám (preferuje ty s větším pozadím), dokonce se i vyspal s Leslie (v tomto díle pod jménem Gilda)... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chybalo malo a zo solidneho sitcomu sa mohol stat trapas akym je tento pilot. Nastastie ho pretocili. 2 otrasne zenske postavy vyhodili. Namiesto jednej obsadili roztomilu Kaley Cuoco a druhu prepisali na dve zabavne muzske postavy. Jedine Leonard tu je rovnaky ako v serialy. Zato Sheldon je nadrzany chlapik so slabostou pre velke zadky. Pôsobi to divne. 4/10. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Veľké díky patrí tomu, kto prekopal tento biedny koncept a vytvoril tak skutočné Big Bang Theory, pretože bez Raja a Howarda, ale zato s nevtipnou Katie a Gildou a hlavne nadržaným (!!) Sheldonom to u mňa proste fungovať nemôže. (5/10) ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

"This is not one of those stories that starts with inviting a strange chick in and then has you waking up in the bathtub missing a kidney." "And you have no trepidation about doing this." "You heard her. It's going to be fine." "She didn't say it was going to be fine. She said we could keep our kidneys." ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že to takhle nedostalo zelenou. Na tomto neodvysílaném pilotu byla nejzajímavější degradovaná verze Sheldona, jenž zde ještě nefiguruje jako ryzí asexuál a pak nerd-holka Gilda, která dalece předčila otravnou a nehezkou Katie, jenž vedle ní a natožpak vedle její budoucí náhražky Penny, působí jako nepovedený castingový vtip. Jinak je to jen trochu předupravená verze oficiálního prvního dílu. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý jak bych na tento pilot reagoval, kdybych neviděl současnou verzi Big Bangu, každopádně toto mi přišlo o hodně slabší než ten náš "originál". ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Dobrá, možná mě fanoušci BBT za to hodnocení ukamenujou, ale já se skutečně bavil a to jsem fanoušek Big Bangu! Ono, ty postavy nejsou až tak rozdílné, je si vydělávají trochu jiným způspbem, Sheldon už má za sebou sex apod. Možná hudba je nesedící, ale jinak je humor na úplně stejné úrovni. ()

Reklama

Reklama