Reklama

Reklama

Sto krvavých akrů

(festivalový název)
  • Austrálie 100 Bloody Acres
Trailer

Obsahy(1)

Podnikaví bratři z australského vidlákova rozjeli vratký byznys s organickým hnojivem. Zásoby fertilizéru, jehož tajnou ingredienci tvoří nadrcená lidská těla, se rychle tenčí. V palčivé situaci se objevuje trojice šťavnatých stopařů, jejichž měkké tkáně by mohly rodinnou farmu zachránit. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U takových filmů, jako je Sto krvavých akrů, se dá očekávat naprosto cokoliv. Především jsem zvědavej, jestli se dočkám nekorektní zábavy, která by mě mohla bavit. Nestalo se tak a spíše jsem koukal na klasický horor plný vědomě debilních lidí, které tam postupně vraždí v neméně debilních momentech. Takže klasika. Viděno na základě Challenge Tour 2015 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bohužel, těch pár úsměvů. které mi tihle dva trefení zemědělci na xichtě vykouzili, a pár slušných gore efektů stačí tak na ty dvě hvězdy. Škoda, film začal poměrně dobře, ale v dalším průběhu mě skoro přestal zajímat, aby pak skončil (co já vím proč) úplně překrouceně. Typově je to opravdu něco jako Tucker&Dale, ale kvalitativně zůstávají Akry stěží na dohled...49% ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pár buranů, co se snaží podnikat a moc jim to nejde. Jak málo stačí k tomu, aby se někdo rozhodl natočit film. Vykrádačka Tuckera a Daleho, která nepřináší nic novýho a po chvíli začne nudit. Škoda hlavních postav který jsou na pěst a všechny jsou hrozně debilní, nesympatický s vůbec mě nebavili a chtěl jsem, aby všichni umřeli, teda až na sfetovanýho chlápka, kterýmu jsem se párkrát zasmál, jinak to bylo o ničem. Jestli se budete v sobotu večer hodně nudit a nebudete mít jinou komedii, na kterou se koukat, tak jděte radši spát, protože tohle za to nestojí. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná pohodička od protinožců. Pobaví jen střídmě, ale obsazení se opravdu povedlo a Reggie se Sophií jsou vyloženě sympaťáci, co dokážou film utáhnout i ve slabších chvilkách. Co se týče násilí, tak gore spíše po menších dávkách, napětí jen minimálně. A mezitím, co jedna z postav líže osmdesátiletou stařenku, druhá si honí nad plakáty s Halifaxovou, soudní psychiatričkou. A pozor, na návštěvu zajde i Mick Taylor, drsoň z Wolf Creek. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už bych se opakoval, že jsou Australáci současným králem hororu, ale i Sto krvavoučkých akrů to zas a znova jenom potvrzuje. Přísady jsou tradiční- skvělý prostředí australskýho vidlákova, sympatičtí záporáci (tady ta dvojka, to jsou bratříčci k pohledání), no a skvělá redneck mjůzika, nevím, někdy mi asi stačí málo, abych se vrchovatě pobavil. A nejnechutnější scéna? Orální sex, definitely :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa v okolí mesta Adelaide, ktoré je hlavným a najľudnatejším mestom štátu Južná Austrália. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama