Reklama

Reklama

Sto krvavých akrů

(festivalový název)
  • Austrálie 100 Bloody Acres
Trailer

Obsahy(1)

Podnikaví bratři z australského vidlákova rozjeli vratký byznys s organickým hnojivem. Zásoby fertilizéru, jehož tajnou ingredienci tvoří nadrcená lidská těla, se rychle tenčí. V palčivé situaci se objevuje trojice šťavnatých stopařů, jejichž měkké tkáně by mohly rodinnou farmu zachránit. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (42)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zábavná, řemeslně velmi pěkně zvládnutá australská hororová komedie o dvou bratrech, výrobcích organického hnojiva, a třech mladých turistech, z nichž chtějí ono hnojivo vyrobit. Hororu velmi málo (řezničiny ovšem docela hodně), komedie o poznání víc. Výbuchy smíchu ale taky nečekejte, je to spíše taková příjemná, lehce úsměvná podívaná se sympatickými postavami. Dějově poměrně čitelné, ale i tak to zabaví. Na rozdíl od spřízněného Tucker and Dale vs. Evil má Sto krvavých akrů méně originální východisko, ale na mne osobně fungovala tato australská sranda o něco lépe. Silnější tři hvězdy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U takových filmů, jako je Sto krvavých akrů, se dá očekávat naprosto cokoliv. Především jsem zvědavej, jestli se dočkám nekorektní zábavy, která by mě mohla bavit. Nestalo se tak a spíše jsem koukal na klasický horor plný vědomě debilních lidí, které tam postupně vraždí v neméně debilních momentech. Takže klasika. Viděno na základě Challenge Tour 2015 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná pohodička od protinožců. Pobaví jen střídmě, ale obsazení se opravdu povedlo a Reggie se Sophií jsou vyloženě sympaťáci, co dokážou film utáhnout i ve slabších chvilkách. Co se týče násilí, tak gore spíše po menších dávkách, napětí jen minimálně. A mezitím, co jedna z postav líže osmdesátiletou stařenku, druhá si honí nad plakáty s Halifaxovou, soudní psychiatričkou. A pozor, na návštěvu zajde i Mick Taylor, drsoň z Wolf Creek. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Trojici priateľov Sophie, Wes a James sa po ceste na koncert pokazí auto. Snažia sa ho opraviť, ale akosi sa im to nedarí. Po krátkej chvíli okolo prechádza sedliacky "típek" s menšou dodávkou, ktorého poprosia o odvoz. Spočiatku váhavý mladík nakoniec prikývne, no Wes a James musia sedieť v zadnej časti návesu. Keď sa už konečne zdá, že sa na partiu usmialo šťastie, nečakane v dodávke nachádzajú mŕtvolu muža. Komu to trojica vlastne nastúpila do auta? Je to brutálny vrah, alebo je pravda "trošku" komplikovanejšia? Pomerne dosť som sa na tento snímok tešil. Sľuboval som si podobný zážitok ako pri "Tucker and Dale vs Evil". Bohužiaľ. Tento film nedokáže spomínanému snímku konkurovať ničím. Ani vtipom, ani hororovými prvkami. Dokonca musím povedať, že som sa miestami dosť nudil. Za pozornosť stojí jedna gore scéna a dva, tri pekné zábery. Veľmi málo vzhľadom na veľké očakávanie. Záver dramatoticko, patetický. P.S., počkajte si na poslednú scénu po krátkych titulkách :) - 50%. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Na Tuckera a Dale to absolutně nemá, toto není nijak vtipné. Je to bez šťávy, bez nějaké zapamatovatelné situace. Toto u mě zapadne do zapomenutí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak skvělý námět, a tak pohnojený. Bratři Morganovi produkují hnojivo, po němž je obří úroda. Stačilo jednou přidat tělo z automobilové havárie, a tajný recept byl na světě. A což teprve, když semelete těla živá! Čím více se budou mrskat, tím více budou žlázy pracovat. A výsledek? Takové množství draslíku, jakému žádná plodina neodolá. Bohužel je ale tahle černá komedie z větší části utahaná nuda, jako by vše zpomalovalo žhavé australské slunce. Celkově 2*, jednu ale přihodím za poslední čtvrthodinu, kdy se konečně vše rozjelo. Kufr auta plný živých mrtvých,useknutá ruka v hubě psa, palné zbraně, rýč a sekáček na maso, jedna mrtvola, druhá, třetí a šťavnatá potitulková scéna. Pravda, drtička na těla nezahálí, ovšem gore mohlo být výživnější. A je fajn, že sex zůstal tentokrát z větší části mimo kameru, jelikož co si budeme povídat, Nancy už měla nejlepší léta za sebou... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bohužel, těch pár úsměvů. které mi tihle dva trefení zemědělci na xichtě vykouzili, a pár slušných gore efektů stačí tak na ty dvě hvězdy. Škoda, film začal poměrně dobře, ale v dalším průběhu mě skoro přestal zajímat, aby pak skončil (co já vím proč) úplně překrouceně. Typově je to opravdu něco jako Tucker&Dale, ale kvalitativně zůstávají Akry stěží na dohled...49% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

V zásade ide o dobrý nápad, problém je, že mu chýba scenáristická invencia. Majú tam niekoľko dobrých scén, pár podarených vtípkov a sem-tam nejaké gore a je to všetko naťahované, aby to malo hodinu a pol. Opakovanie zdržuje. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Spíše zklamání. Těšil jsem se. Nakonec jsem dostal hodně slušné řemeslo, které u mě ale nefungovalo moc ani jako komedie a ani jako horor. Líbilo se mi chování postav který se chovaly naprosto idiotsky ale záměrně, i pár gore scén bylo slušných, ale film ve mě nic nezanechal jsem jsem na konci pokrčil ramenama a pustil si jinej film. Slušně natočené ale o ničem. Hodně slabé 3*. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal celkem dobře. Čím však film postupoval, tím mě to přišlo trapnější a trapnější. Celkově se to ustálilo na takových 40%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už bych se opakoval, že jsou Australáci současným králem hororu, ale i Sto krvavoučkých akrů to zas a znova jenom potvrzuje. Přísady jsou tradiční- skvělý prostředí australskýho vidlákova, sympatičtí záporáci (tady ta dvojka, to jsou bratříčci k pohledání), no a skvělá redneck mjůzika, nevím, někdy mi asi stačí málo, abych se vrchovatě pobavil. A nejnechutnější scéna? Orální sex, definitely :-) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Človek, ktorý v tunajšej databáze do kolónky "podobné" priradil k tejto slaboduchej zlátanine TUCKERa&DALEa bol pravdepodobne pod vplyvom halucinogénov. (9.7.2017) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Australskou tvorbu mám docela rád, zvláště když v ní figuruje jméno John Jarratt. Ten si zde sice odskočil ještě před natočením Wolf Creek 2, ale jen co se vedlejší role týče a moc se před kamerou neohřál. Což bylo sice mírné zklamání, ale co se dalo dělat. Musíme si tak vystačit s dvojicí buranských bratrů, kteří moc charismatu nepobrali, o to víc však hodlají prorazit ve výnosném byznysu s organickým hnojivem. A jelikož se jedná o černou komedii, byla nám slibována řada humorných situací okořeněných o trochu té krve a gore. Jenže i po této stránce nakonec tak nějak ostrouháme. Dojde sice na několik brutálnějších scén, ale žádná jatka nečekejte. Tento kousek je totiž průměrný po všech stránkách a to doslova. Jak co se hereckých výkonů a obsazení týče, tak i kvality humoru, morbidity, ujetosti a gore. Nenáročný divák by se však pobavit mohl. Hlavně žádná velká očekávání! Je však potřeba rovněž říci, že nudit se u toho taky moc nebudete, protože tvůrci si pro nás připravili i několik opravdu peprných momentek a „light“ nechutností. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavný úlet o poněkud netradičním a svérázném způsobu jak pěstovat dýně. Místy je to sice nuda, ale má to solidní gore, slušné herce a to je tak akorát, co jsem od krvavých akrů chtěl. 60% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Presne takto si prestavujem hororovú komédiu,tu je presne vyvážený pomer komédia horor ani jedného nie je viac ani menej.Krvavé,svižne a veľmi zábavné.Drsné hlášky,drsný hrdina ktorému sa to drsne vymklo z pod kontroly a začne drsne všetkých zabíjať.Z hereckého obsadenia musím vyzdvihnúť drsného vidláka A.Sampsona,ktorý to uhral s prehľadom a A.McGahan ktorej tato rola veľmi pristala ale aj všetci ostatný boli dobrý. ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem potřebovala - vtipné, odpočinkové, dostatečně krvavé, bez přemíry nechutností. K postavám jsem přirostla překvapivě rychle a vztahová dynamika trojice stopařů a hnojících bratrů (a jejich tety :P) nepřestaví bavit. A ať žije australská angličtina! Draslík!!! ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná oddechovka. Zjišťuju, že poslední dobou mi australský a novozélandský filmy docela sedí a tak je to i v tomhle případě. Dobrej casting, jednoduchej, místy i vtipnej příběh a občas i nějaká ta krev. Žádnej gore fest nečekejte a ani výbuchy smíchu. Je to tak jaksi mile úsměvný. I předvídatelný. Ale to vůbec nevadí a absolutně mě zvlálcovala scéna s vyhuleným týpkem v pohádkové vesničce. Ani horší ani lepší, ale průměrný tři. 50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na to, ze ide o neznamych australsych reziserov, je to celkom povedene dielo. Z mladych turistov si akysi dvaja bratia vyrabaju organicke hnojivo ... namet na horor slusny. Skoda, ze ako u vacsiny hororov, su tu mizrne herecke vykony, logika kriva na obe nohy a dejova linia je neskutocne predvidatelna. Ale ako hororovy kusok sa to oplati mat a pozriet : 55 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Začátek byl fajn, ale i když si to nějakou podmanivost a atmosféru udrželo po celou dobu, i tak je to naprosto chudé a bez nápadu. Respektive ten původní tu byl, ale pak se asi režisér zalekl a začalo to postrádat cokoli zajímavého. Navíc jestli se mělo jednat o komedii (jakože asi jo, ale moc jsem se nebavil), tak právě tam bych čekal, že to bude zajímavými nápady přímo hýřit. Jenže ono ne. Je to škoda, rozjezd fakt byl slušný, ale ve finále víc jak lepší dvě dát nemůžu. Tucker & Dale vs. Zlo bylo o dost lepší. Lepší 2* ()

Reklama

Reklama