Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry "Hank" Howard pracuje jako vědec v armádní laboratoři a snaží se vytvořit sérum zajišťující nadlidské schopnosti, nicméně už čtyři roky pouze selhává. Také miluje dceru svého šéfa (generála), kterou chce pořádat o ruku. Aby ho přesvědčil o svých schopnostech, rozhodne se aplikovat sérum přímo sobě. To však zareaguje neočekávaně a z Hanka se ve zlomku vteřiny stává Amazing Bulk, obří fialový mstitel. (C0r0ner)

(více)

Recenze (29)

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

[OBSAHUJE SPOILERY] Garantuji vám, něco takového jste doposud neviděli. To jímavé využití počítačové animace a živých herců, kam se hrabe nějaký Avatár! Klasické hudební kusy (ano, i na Walkürenritt došlo), hrající v těch nejneuvěřitelnějších momentech a v neposlední řadě nadržené družice. Jawohl, toto je první film, kde souloží družice. A je tu toho, mnohem, mnohem víc, včetně leprikónů, gekona (zřejmě scénáristy) a druhého příchodu Krista skrze urinální přijímání. Doporučuji odhodit v dál všechny seznamy 1000 filmů, které musíte uvidět, než zemřete a raději zhlédnout toto, neb něco takového se opravdu jen tak nevidí. Übertrololo! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodné paródie na logá známych filmových spoločností, ma uistili ( a hlavne upokojili ) v tom, že pôjde o nezáväznú sr@čku, kde sa to bude hemžiť podarenými náznakmi na všetky možné comicsové blokbastery. Ale viete čo som zistil? Nudí to jak sviňa. Prepáčte ctené bravčovinky za výraz. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dvacet minut bohatě stačí... Viděl jsem ledacos, i poslední výkřik, ale dvavet minut tohohle... To je dost i na mě. I když, je to tak příšerný, že to je vtipný. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tady si každý obhájí jakékoli hodnocení - efekty jak z Malování, hudební doprovod od Mozarta a dalších skladatelů, scénář tragický, herci asi nejhorší, co jsem kdy viděl..., nicméně je to prostě nehorázná prdel, že někdo něco takového natočí = celé to tak neskutečně špatné bylo schválně. Kdo neviděl, neuvěří. 50% ()

TKKMR odpad!

všechny recenze uživatele

Mám zmysel pre nadhľadové a štýlové paródie blockbusterov, toto je však z trochu iného súdka. Režisér tohto odpadu Lewis Schoenbrun totiž už má na svedomí niekoľko takýchto extrémne zlých filmov a okrem nich v podstate ani nič iné netočí. Neviem, či vôbec existuje dlhodobá cieľová divácka skupina pre niečo takéto a čo je vlastne zámerom? Za 5 dní na kolene natočiť takýto hnus, ktorý by omnoho lepšia zvládla aj partia stredoškolákov a potom sa hodiť do pózy, že hahá, ja som to nemyslel vážne, to bola paródia...? ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Film tak amatérsky, tak zlý, že aj tvorba Asylum alebo slovenských televízií pri nich vyzerajú ako ašpiranti na Oscara. Garantujem všetkým, že s takou hroznou animáciou ako v Bulkovi sa nestretnete v žiadnom inom filme. Nedá sa to popísať, to proste musíte vidieť Tvorcovia sú si samozrejme vedomí, že je to neskutočný brak, a tak si aspoň uťahujú sami zo seba a snažia sa z toho spraviť komédiu. Pár momentov ma pobavilo(najmä kvôli spomínaným animáciám Bulka a okolia), ale celkovo sa Amazing Bulk nezaradil u mňa k filmom ako Fateful Findings alebo The Room u ktorých som sa presmial od začiatku do konca nad ich nekvalitou a absenciou filmárskeho talentu u tvorcov. Väčšinu času to bola totiž nuda a trápenie. Úplne postačí, ak si na youtube nájdete nejaký 10 minútový zostrih najlepších(ehm teda lepšie povedané najhorších) scén z filmu. Alebo teda to risknite, ale upozorňujem: iba na vlastné riziko. Miesto v najrozporuplnejších filmoch je jasné, keďže pri podobných nehodnotiteľných filmoch sa vždy budú množiť recesisti s 5 hviezdami a objektívni užívatelia s odpadmi. Ja zostanem na 1, za tých pár neopakovateľných scén, ktoré film obsahuje. Znova by som už do toho určite nešiel... ()

TERRORDROME

všechny recenze uživatele

Nóóó, nebola to taká prča ako som očakával, ale každopádne si táto "paródia" na Hulka zaslúži svoje nečestné miesto v obludáriu. Jeho výtvarné spracovanie spájajúce živých ľudí s animovaným okolím je totiž vskutku unikátne, predovšetkým autá sú až neuveriteľne detinské kresbičky a na "hercoch" bežiacich na mieste s pridaným ubiehajúcim pozadím sa proste nedá nesmiať. Ak pominieme celkovú vizuálnu smiešnosť, tak ma však väčšina filmu vlastne príliš nebavila. Poriadne to vytúrovala až niekedy v polovici prvá naháňačka s Bulkom čo vyzeral ako zmutovaný gumový medvedík s chronickou zápchou. To ako počas behu od seba odhadzoval autá sa nedá veľmi opísať, snáď len ten záber ako jedno letiace auto rozpučilo policajtku a menilo pri tom svoju veľkosť, takže pri dopade bolo dokonca menšie než ona. Počas finálnej zbesilej jazdy uvidíme okrem iného aj gekóna s noutbúkom, Nautilus i Luigiho na padajúcej bombe. Z obsadenia stojí za zmienku holohlavý detektív čo mi silne pripomínal Tora Johnsona a nemčúrsky záporák, ktorý zasa pre zmenu vyzeral ako dvojník Richarda Genzera. Ono sa to snaží zo všetkých síl zaujať práve tou svojou extrémne prehnanou shitovosťou, ale funguje to len z polovice, lebo skutočných vtipov tu na necelých 80 minút príliš nie je a tie úboho animované retardované psy a opičiaci to sami neutiahnu. Ale treba uznať že spojovanie jednotlivých dielov vesmírnej stanice nebolo ( a nebude ) nikdy erotickejšie. ()

Sygauras odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná prdel. Vážně. Tohle prostě musíte vidět, protože až tohle uvidíte, tak dáte každému Asylum filmu minimálně 3 hvězdy za snahu. Tohle dělalo vážně nějaké dítě v PC, protože nevěřím že něco takového může vzniknou v jakékoliv společnosti. Něco takového se jen tak nevidí. Polovina filmu je namalovaná pastelkama (a to doslova) a triky jsou jak z 30 let starého pokusu vytvořit "něco" v počítači za pomocí malování. ()

Kucndo odpad!

všechny recenze uživatele

Když někdo vydá film s úmyslem, že se má jednat o nejhorší film vůbec a podaří se mu to na jedničku s hvězdičkou, pak je to film na odpad nebo na 5*? ()

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Bulk je hodně specifický film. The Amazing Bulk je mockbuster. A já mockbusterů viděl už hodně. Tohle ale byla novinka. Většina podobných filmů se snaží na oko působit seriózně, zatímco v nich je očividně drtivá většina věcí špatně. Neznalý divák tak občas kroutí hlavou, zatímco pro jiné je to guilty pleasure. Bulk je však něco jiného. Ty špatné věci na vás zkrátka hází v tunách a vzniká tak zcela unikátní zážitek, který budete buď nesnášet, nebo milovat. Je to horší a šílenější než cokoliv jiného. Přestože je to však záměr, na mě to zkrátka působí až příliš prvoplánově a bez špetky snahy o ten správný balanc a divadýlko, které hrají všechny ostatní mockbustery. I přes svůj udělený odpad však všem milovníkům bizáru doporučuji Bulka zkouknout, protože tu unikátnost mu zkrátka upřít nemohu. ()

Jadro odpad!

všechny recenze uživatele

Snažil som sa to pozerať 10 minút - milujem feťácke snímky, no toto je úplný rozklad zdravého rozumu... WTF???? 0,0% ()

exree 

všechny recenze uživatele

Taková blbost. Nic podobného jsem v životě neviděl, je to tak nekvalitní, až je to vlastně originální a každá scéna je kreativní klenot. U kolika komedií se člověk ani nezasměje, u tohohle chytá záchvaty smíchu. A to to ani není komedie. Čistých 5. Jo a Bulk vypadá trochu jako nahatý Thanos. ()

PatrikP4 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačila mi minuta sestřihu co mi ukázal kolega nikdy víc! Velkým obloukem se vyhnout... Nebo si dejte houbičky a možná to zvládnete, já si je bohužel nedal... ()

Harakiri13 

všechny recenze uživatele

Asi každému dojde, že jde o parodii na Hulka. Tento film byl v žebříčku nejhorších filmů například s filmem The Room (2003) nebo Troll 2 (1990), tak jsem se rozhodl, že se na něj mrknu. Film je opravdu špatný, herecké výkony nulové, animace horší než od dítěte na základní škole a jediné co film zachránilo na mém hodnocení bylo to, že jsem se občas i zasmál z toho co jsem právě viděl. 1/10 ()

KaterinaSkop 

všechny recenze uživatele

Tohle se tak blbě hodnotí, ale vyrojily se mi po tomhle vzpomínky na bitmapovou grafiku ze střední, což je dost děsivá představa :D má to vše, co jsem očekávala a ještě něco navíc. Takže tři hvězdy za snahu, celovečerní film vytvořený v Malování se jen tak nevidí. ()

Reklama

Reklama