Reklama

Reklama

Všechny prima holky

  • USA All the Real Girls
Trailer

S takovou pověstí, jakou má v rodném městečku Paul, se nežije zrovna jednoduše. Ale on si z toho zas tak moc nedělá, je přelétavý a nestálý a s žádnou dívkou nevydrží déle jak pár nocí. Problém nastane ve chvíli, kdy se seznámí s Noel, mladší sestrou svého nejlepšího kamaráda, do níž se bezhlavě zamiluje. Jeho životní styl se bude muset radikálně změnit, jinak nemá u vysněné dívky, ani u jejího bratra pražádnou šanci na úspěch. Projít ze dne na den takovou proměnou není vůbec jednoduché... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

David Gordon Green i ve svém druhém snímku navštívil americký venkov a prezentuje mladickou lásku svých hrdinů. Je pochopitelně, jak už to k podobným snímkům patří, zakázaná, bojujíc proti nepřízni, svůdná, a hlavně procítěná. Právě cit se kterým snímá Green své hrdiny poukazuje na vyspělého tvůrce (a hle, David Gordon Green je ročník '75). Když teď konečně objevuji starší tvorbu tohoto pozoruhodného chlapíka, miláčka Sundance, musím více plakat nad jeho současnými komediálními tendencemi. Btw: zajímavostí je první role Dannyho McBridea - a nechová se jako totální magor, ani jako Kenny Powers! 80 % ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Všechny prima holky mají výborný scénář se spoustou zajímavých a podnětných dialogů, které stojí k zamyšlení. Zooey Deschanel jsem pořád nějak nemohla poznat, stále jsem si říkala, to přece není ona, ale musí být...:) Až když se ostříhala, teprve jsem poznala její obličej a rysy. Spolu s Paulem Schneiderem vytvořili (ne)sourodý pár, z něhož každý během filmu projde přeměnou, která je poměrně mimo jeho dosavadní charakter. V případě Paula bych naprosto chápala, že se z děvkaře (na něhož mimochodem vůbec nevypadá) změní na oddaného, láskyplného kluka, díky jedné dívce, která zcela změní jeho "zásady." V případě Zooey mi však její proměna z nezkušené, skromné, zajímavé dívky, která je údajně panna, na, dalo by se říct téměř ku*vičku, přijde nepřirozená. Je možné, že zakusila nové ovoce, zachutnalo jí a vydala se prozkoumávat dál. Mně to sem však příliš nesedělo. To je asi jediný nedostatek tohoto snímku. "Holky jsou mazaný. Mají nás přečtený. Přinutí tě udělat ze sebe blázna. Začneš se chovat jako hlupák a potom jsi zranitelný. Polevíš v pozornosti... Ony odhalí tvoji slabinu a... Bum! Mají tě pod kontrolou.", "Myslím na to, jaký slaboch musím být, když sedím právě teď v tomhle autě." ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Americké indie i Zooey Deschanel jsou mými slabostmi, tento film není přímo špatný, ale přesto mě nějak minul. D. G. Green proplouvá krásami a strastmi lásky až nevlídně pomalým samospádem a vyhrocené momenty si jen tak oťukne bez hlubších emocí, jako by se bál jít více na dřeň. Dialogy jsou jednou famózní, podruhé slabší. Kamera Tima Orra je jako vždy pastvou pro oči. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť sklamanie. Prvá polovica filmu bola až nepríjemne nezáživná - potom sa to ako tak rozbehlo... Ale aby niekto musel podviesť svoju Lásku na to, aby zistil, že ju skutočne miluje? Tak nad tým mi zostával rozum stáť. Emocionálna krutosť v plnej sile, ktorá dokáže otriasť aj tým najsilnejším človekom. Ako sa vraví - v Láske sú všetci bezmocní. Ale aj tak to spracovanie ma vôbec neoslovilo a veľmi to zaostalo za mojim očakávaním. Inak, Zooey s krátkymi hnedými vlasmi - hmm, tak toto jej naozaj nepristalo. Aj keď, na tom až tak nezáleží - v jej pohľade je proste niečo neodolateľné. Aspoň malá záchrana inak nezáživného filmu. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Podivnost s Zooey Deschanel a jakýmsi Stevem Martinem bez šedin, co žijí na vrakovišti společnosti a pod nebem plným těžkých kovů z místní továrny řeší, za pomoci ostatních vyvrženců, svoji love story jako nějaký akademický problém, přičemž na věty, dávající smysl, stačí prsty jedné ruky, a k celé té kráse přiléhavě vrže hudba, evokující zkoušku nástrojů před koncertem... Postavy a charaktery naprosto neodpovídají, údajný prznitel všeho, co se na tom zoufalém místě hýbe, působí, jako kdyby právě slezl z pece a měl problém specifikovat rozdíl mezi holkou a klukem a za podpory zbylého osazenstva celou dobu předvádí jen křečovité tonutí v sebelítosti a bizarních etudách. Americké nezávislé dno... ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama