Reklama

Reklama

Vše o Adamovi

  • Irsko About Adam (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucy konečně našla někoho, koho může milovat déle, jak tři týdny. Adam je vysoký, hezký, roztomilý a plný překvapení. Jak napovídá jeho jméno, je první a úplně jiný, než všichni ostatní, které potkala. Za pár dnů se spolu zasnoubí. Adam však neztrácí čas a začíná si aférku s její sestrou z knihovny, která již o jejich vztahu ví. Jejich (nijak zvlášť šťastná) vdaná třetí sestra ví o obou jeho vztazích, ale přesto si s Adamem také začíná. Adam si spokojeně hraje se všemi, ale postupně se všechny sestry začínají v tak složitém propletenci vztahů ztrácet. Celá jejich rodina se mu nemůže dostat na kobylku. Ale čím déle se mu daří obracet věci naruby v těch nejneobvyklejších (a intimních) věcech, celá rodina si začíná uvědomovat, že jim Adam padá stále více do oka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

LencaN 

všechny recenze uživatele

To snad filmaře z dlouhé chvíle přestalo bavit i šťourání se v nose, tak se rozhodli natočit takovouhle hrůzu? Odpudivé. Ženy jsou tady jedna slepice vedle druhé. Přičemž je legrační, jak zrovna všechny tři sestry budou úplně hin z jednoho ne zrovna krasavce. Chovali se jako největší podrazačky. Vyprávěné to bylo hezky. To jediné se mi na tom líbilo, protože každá linka byla divákovi představena postupně, tak aby byl překvapený, jak do sebe vše zapadá. Ale tím moje chvála končí. Především mi nehorázně vadil hlavní hrdina. Já v něm totiž viděla vyčůraného grázlíka, ne sexy sympaťáka. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Subtílna ale roztomilá komédia má osviežujúco hedonistický podtón, ale nikdy nám stopercentne nevysvetlí, prečo sú Evy také zabuchnuté do takej nuly. Trio hlavných predstaviteliek však podáva dobré výkony. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Netradiční romantická komedie, u které jsem se moc nenasmál. Ona to ani není komedie, jako spíš šukmedie. Zklátit tři sestry, to už chce pořádného Adama. ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

scénář 4 režie 4 herci 4 výprava 2 celkem 14 hodnocení 70% Víš co děvče, co ty potřebuješ, pořádně se pomilovat. Život je senzační. To je jenom několik hlášek. Adam umí potěšit všechny krasavice v rodině,. jen babičku opomněl ()

Reklama

Reklama