Reklama

Reklama

Mladí a hladoví

(seriál)
  • USA Young & Hungry (více)
USA, (2014–2018), 25 h 14 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

David Holden

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee, Bryan Safi, Jayson Blair, Ashley Tisdale, Hina X. Khan, Jessica Lowndes, Annie Potts (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? (L.petr)

(více)

Recenze uživatele Bonniesgun k tomuto seriálu (1)

Mladí a hladoví (2014) 

Americký sitcom o mladých lidech a jejich větších a menších krizích. Jako přes kopírák s X dalšími, ale... boháč a jeho kuchařka - neotřelá zápletka, vtipná a sympatická indická mrcha - to tu ještě nebylo, hlavní sameček je nerdí měkota, otřepanej smradlavej new york vyměnili za veselé barevné san francisco a "cosy" loft za "fancy" loft. Takže vlastně všechno staré dobré sitkomí teplíčko v novém silikonvalejáckém kabátku! Beru! Všema deseti! Hateři - pusťte si blackbooks a nechte mě snít, že budu umět vařit jako Gabi a najdu si svého Joshe! ()

Reklama

Reklama