Reklama

Reklama

Mladí a hladoví

(seriál)
  • USA Young & Hungry (více)
USA, (2014–2018), 25 h 14 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

David Holden

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee, Bryan Safi, Jayson Blair, Ashley Tisdale, Hina X. Khan, Jessica Lowndes, Annie Potts (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? (L.petr)

(více)

Recenze (53)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Seriously? Dvacet minut jsem byla schopna jen tupě zírat na křečovité dění před sebou. Never more. Pilot - 20% ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Napoprvé zhruba půlka dílů ujde, druhá je neutrální či i lehce nudí. Podruhé se na ani na jeden díl nepodíváte - prostě celkově slabota. ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech se můj názor nezměnil. Boháč a chudá kuchařka z toho by mohl být dobrý sitcom řekli si scenáristé a do toho jim dáme tlustou černošku co má prořízlou pusu a asijského stárnoucího gaye, prostě dáme co nejvíce nejbarvitější postavy, ale scenáristé, už nemají vtip a herci zase talent. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Proč jsou tyhle "potrhlé" sitcomy vždycky tak vtipné a zároveň tak originální? Člověk by si řekl, že se všema těma sitcomama co už dávno vznikly, už to ani nepůjde. A stejně se vždycky najde něco, co vás pak nakonec smete ze stolu. Young & Hungry je prostě nářez toho nejzábavnějšího humoru a skvěle sepsaných charakterů, kteří opravdu dokáží být originálně vtipní. Člověk by si také řekl, že nejoblíbenějšími postavami by měli být právě ty hlavní, ale když přijde na mě, u mě to na plné čáře vyhrává Yolanda s Elliotem. A když se k nim přidá i Sofia, je to smrtelná kombinace. Humor v tomto sitcomu je potrhlý, originální a hlavně opravdu vtipný - což u hodně sitcomů dokáže selhat. Také tématika je celkem založena na originalitě, když se vezme v potaz celkový koncept. Dávám 100%, a budu doufat, že se do budouvna natočí víc sérií. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuju mít Šestý smysl, abych předem odhadl, jak bude zřejmě vypadat projekt, který tvůrci s tragickým Davidem Holdenem na čele postaví na Disneyho rádoby hvězdičce a mladší sestře Haleyho Joela Emily.. Seriálová variace Pretty Woman pro náctiletá uhrovitá děvčátka s křečovitým humorem i herectvím.. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem nějakou nekomplikovanou sitcomovou oddechovku, ale nakonec jsem si oddechla, když jsem dokoukala ten jeden díl. Tolik pitvořících se hloupých karikatur na jednom místě se jen tak nevidí. Tohle, že dostalo druhou řadu? ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad Další důkaz dna amerického seriálového mainstreamu. Nemám co víc dodat ... snad jen, že mi Nova 2 s tímto sitcomem překazila usínací rituál ... ale vlastně i to je dobře. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Seriál začína extrémnym stereotypom, pri ktorom už na začiatku viete, čo sa stane. Aj tak sa mi to páčilo, na odreagovanie. Úprimne je mi ľúto, že to skončilo naozaj odpornou romantickou žumpou. Gabi bola len taká malá, milá, nevinná slečna, vykľula sa z toho odporná, sprostá, americká mrcha, bez kúska vtipu. Naozaj vážne netuším, kto by s ňou vydržal, v skutočnosti. Je to deprimujúca, iritujúca nechutná postava. Navyše každé druhé slovo toho skvostu je buď Josh, alebo vodka. Ešte smutnejšie je, že ten najstereotypnejší homosexuál je jediný, koho človek nakoniec ako tak znesie. A verím tomu, že ho v skutočnosti neznesie skoro nik. Ps: Do Mexika je to ďaleko, tak som sa chcela opýtať, či mi požičiaš lietadlo, ale nechcem ťa využívať. Vrrr, (ktoré mu pravdepodobne z nejakého dôvodu jeden s tých klaunov tam zničí). ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Baby Dady. Ano to je to jediný, co mě při pohledu na tuhle umělou sračku napadá. Tupá, vynucená, NEZÁBAVNÁ, trapná, prázdná stupidita. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem části hned několika dílů napříč sériemi a přijde mi, že je zde pořád totéž dokola. Všichni jsou hloupí a na těchto "pevných" základech s staví většina vtipu. Když nepomůže jen hloupost, tak se dá vždy trefovat do homosexuálního asiata a když ani to tak je zde rádoby nejvtipněší silná černoška, která se snaží dělat "hlášku za hláškou" a "vtipné výrazy"... Seriál nezachrání ani pohledná Aimee Carrero. 1z5 ()

cmenda 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná a zábavná komedie a Emily Osment, v hlavní roli je prostě super navíc jde i o vaření tak to je moje. ()

holyterry 

všechny recenze uživatele

Toto je jen další nudný a tuctový seriál o vztazích a jejich řešení. Taky většina vtipů není ani trošku vtipná ale spíše trapná ()

Reklama

Reklama