Reklama

Reklama

Mladí a hladoví

(seriál)
  • USA Young & Hungry (více)
USA, (2014–2018), 25 h 14 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

David Holden

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee, Bryan Safi, Jayson Blair, Ashley Tisdale, Hina X. Khan, Jessica Lowndes, Annie Potts (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? (L.petr)

(více)

Recenze (53)

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Zatím nejhorší seriál roku 2014. Trochu mě obměkčilo, že se tu na pár dílů objevil Jesse McCartney *červená se*, ale tuhle potápějící se loď zachránit nejde. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Líbivě natočený sitcom s diblíkem v hlavní roli. Obsazení "kamarádky Miley" asi nebyl špatný nápad, protože to přitáhne všechny ty odrostlé diváky Hany Montany. Nebo teda aspoň nějakou část (a i to se ve sledovanosti počítá) a ona sama ta herečka zas až tak nesympatická není. Škoda, vzhledem k tomu, že si ani nehraje na nic víc než na "prokousejmesepárřadamanežtodajídohromady", že si nedali větší práci s výběrem většího sympaťáka do role ajťáka Joshe (uznávám, je to věc vkusu). Kamarádka a dva poskokové jsou úplně mimo. Ale koukám na to, tak to zas moc špatně hodnotit nemůžu. ;) Lehký podprůměr. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem viděl všechny série. Prostě jsem k tomu byl nějakým způsobem donucen. Inu s přítelkyní na mateřské je potřeba zkusit všechno. No. Nebylo to zas tak špatný jak to vypadalo po první sérii. ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Najskôr to bolo dosť slabé ale potom sa to nejako rozbehlo a nie je to až také príšerné. Dá sa na tom zasmiať častejšie než na Baby Daddy. Určite jeden z tých lepších sitkomov od cbs family. A príde mi divné, že hlavná postava sa sťažuje aká je chudobná , ked v každej epizóde má handry, ktoré by si chudobné babenky len tak dovoliť nemohli. ()

Judy24 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné. Nevím, co je víc klišovité a hysterické - vtipy, umělý smích, nebo Elliot? Emily Osment navíc příšerně křičí, jako kdyby chtěla dát důraz na ty nesmysly, co má napsané ve scénáři. A vůbec nejsmutnější na tom je, že Young & Hungry je taková blbost, že se na to Američané budou s chutí koukat...au... ()

SanHolo odpad!

všechny recenze uživatele

NE, NE, NE, NE!!!!! Panebože, kdy už tenhle trend trapných amerických sitcomů skončí?? Nejtrapnější věc, co jsem za poslední dobu viděl.... ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Americký sitcom o mladých lidech a jejich větších a menších krizích. Jako přes kopírák s X dalšími, ale... boháč a jeho kuchařka - neotřelá zápletka, vtipná a sympatická indická mrcha - to tu ještě nebylo, hlavní sameček je nerdí měkota, otřepanej smradlavej new york vyměnili za veselé barevné san francisco a "cosy" loft za "fancy" loft. Takže vlastně všechno staré dobré sitkomí teplíčko v novém silikonvalejáckém kabátku! Beru! Všema deseti! Hateři - pusťte si blackbooks a nechte mě snít, že budu umět vařit jako Gabi a najdu si svého Joshe! ()

subic odpad!

všechny recenze uživatele

K čemu bych to přirovnal? 2 $ocky (2011) jsou vedle toto hyper zábavné. Tohle je už těžký tlak na pilu a tak blonďatá Gabi, tu bych poslal do dolů. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Jestli je něco, co se mi na tomto jinak naprosto průměrném "romantickém" sitcomu líbí, pak je to jednoznačně jeho úvodní znělka. Zbytek je průměrnou zábavou o dvou chudších avšak pěkných holkách, kde ta ošklivější zaujímá hlavní postavu pracující jako kuchařka pro IT miliardáře, do kterého se střídavě zamilovává.. ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Zač nás mají, když nám servírují takové sra.ky. Myslím, že tentokrát by byla cenzura absolutně na místě. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Lesby, homosexuálové, žlutí, černí, hnědí, bílí, křesťani, židi,... Snůška naprostých kravin, ale zcela korektní po všech stránkách. ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Oddychová blbost, některý postavy člověk musí překousnout, ale některý zase stojí za to, hlavně asi Josh, podle mě z nich nejlepší herec, kterej zbytečně nepřehrává. 65 %. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Po první sérii... Nevím nepřijde mi to v ničem originální... Běloška,běloch,černoška,asiat a občas spolubydlící jihoameričanka... Dobrá směsice, ale nefunguje... Nejvíce dokáže pobavit "homosexuální asiat"... Nikdo jinej k tomu nepřidá nic navíc a to je málo na to že to má bejt "komedie"... Je pravda že Aimee Carrero je fakt pěkná, ale zase moc tam není což je škoda... ()

Reklama

Reklama