Reklama

Reklama

Mladí a hladoví

(seriál)
  • USA Young & Hungry (více)
USA, (2014–2018), 25 h 14 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

David Holden

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee, Bryan Safi, Jayson Blair, Ashley Tisdale, Hina X. Khan, Jessica Lowndes, Annie Potts (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? (L.petr)

(více)

Recenze (53)

DDCC 

všechny recenze uživatele

Edit- Od jara na Smíchově pod názvem Mladí & hladoví. TLESKÁM! Z tří hvězd se stává pět. Aktuálně ten nejlepší sitcom, který americké televize nabízejí. Socky a TBBT už dávno není to, co bývávalo. Seriál nabídne vtip za vtipem, stále zajímavý děj a perfektní Yolandu, která konečně dostala svůj prostor. Takto by měl vypadat každý sitcom. Přežijte první půlku 1. série a už vás čeká jen hromada nekontrolovatelného smíchu. :) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuju mít Šestý smysl, abych předem odhadl, jak bude zřejmě vypadat projekt, který tvůrci s tragickým Davidem Holdenem na čele postaví na Disneyho rádoby hvězdičce a mladší sestře Haleyho Joela Emily.. Seriálová variace Pretty Woman pro náctiletá uhrovitá děvčátka s křečovitým humorem i herectvím.. ()

Reklama

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad Další důkaz dna amerického seriálového mainstreamu. Nemám co víc dodat ... snad jen, že mi Nova 2 s tímto sitcomem překazila usínací rituál ... ale vlastně i to je dobře. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Anask 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem narazila náhodou a neměla jsem co dělat, takže jsem zhlédla první dva díly. Od té doby netrpělivě čekám na každý další. Nemohu si pomoci, ale mě se tento sitcom prostě líbí. Má to originální děj, nemá to 150 dílů, které stejně nikdy nezhlédnete a je to vtipné. Možná je to trochu stupidní, ale americký sitcom bez stupidity prostě neexistuje. ()

L.petr 

všechny recenze uživatele

První 4 epizody mě nebavily, šlo spíše o poznávání charakterů postav a o představování své minulosti atd... ale v pozdějších dílech se nuda změnila ve velice dobrou zábavu. Je tam spousta vtipných scén, ale chápu, že pro někoho to může působit trapně. Každá postava v seriálu je "exot" a když se sejde taková parta exotů, tak jejich činy jsou tak trapné až je to vtipné a to je právě to, co se mi na tom líbí. Role Kym Whitley je bezkonkurenční!! ()

Galerie (335)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama