Reklama

Reklama

coolMEN

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2012, 25 min

Nasty a En.dru ukážou to nejzajímavější z mužského světa. coolMEN nejen pobaví, ale i informuje! Sport, adrenalinové lahůdky, auta, ženský, technika nebo muzika. To vše a mnohem víc je nový coolMEN (oficiální text distributora)

Recenze (31)

hirnlego odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně bolestivě nevtipný, slizký, rakovinotvorný nástupce menZONE s vykleštěným Martinem Mrhálkem v jedné z hlavních "rolí". Jaký přiteplený kokot si může dát přezdívku nasty? Aha, tenhle. (0,5*) ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Poté co se mi zas po dlouhé době podařilo oživit video, jsem zjistil, že mám nějakým záhadným způsobem mezi filmy nahrán i onen díl s Vavřincem z tohoto pořadu. Nevím, jak se tam dostal, ale asi tam měli rozebírat nějaké zajímavé téma, které jsem v tu chvíli považoval za důležité – nicméně po opětovném zhlédnutí jsem na tom nic zábavného ani zajímavého nenašel. Kecy těch dvou trapáků – ehm pardon uznávaných beatboxerů byli hrozné – nebo lépe řečeno ne moc vtipné… ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jste někdy viděli menZone a nebavil vás, tak vás rozhodně nebude bavit ani toto. Další trapný pokus o nějaký rádoby vtipný pořad s naprosto nesympatickou moderátorskou dvojicí. Toto je dokonce horší, jak menZone. Hodnocení prvního dílu, ostatní fakt trpět nebudu. ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Další trapná píčovina aka menZONE. A proč ten debil En.blb furt hraje na držku?? To neumí nic lepšího?? ()

LukeUp odpad!

všechny recenze uživatele

Levná kopie Menzone. Moderátoři se až moc snaží a nemá to žádnou šťávu. Velký krok mimo, snad to brzo skončí... ()

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli menzone nevydržel do druhý sezony. Tak tohle nemůže vydržet snad ani 6 dílů. Menzone byl aspon někdy vtipnej a měl sympatickou dvojici moderátorů. Tohle je nechutná dvojka šašků bez smyslu pro humor a jediný co uměj je flusat a řikaj tomu umění. Tohle je ubohá náhraška menzonu. To nemůže vydržet. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Tak. A po menZONE tady máme další šarádu....Nevím, předchozí pořad se mi líbil o chlup více, tohle, je nic moc...Ovšem je to však také tím že nekvalitně kopíruje. Navíc ty dva pitomce by člověk pohledal....Co na to říct? Když už nemáte opravdu, ale opravdu co dělat, klikněte na archiv TV Prima a zkuste jeden nebo dva díly. Ovšem musím Vás varovat, je to pouze na vlastní nebezpečí! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Něco co si hraje na něco děsně mužského a tvrdého, leč opak je pravdou. Bylo to spíše nechutné a trapné. A na to si klidně zapnu MTV a jejich Jackass. ()

Foxhound#1

všechny recenze uživatele

Náhraška z menzone? Ach jo, to v tom rovnou mohli pokračovat. Starý pořad byl možná s úchylnými moderátory ale časem jsem si na jejich "humor" zvykl a místy to i bylo trapně vtipné. Tohle se snaží být o něco vážnější a méně šílené ale výsledek je zatím stejný. No třeba tomu časem přijdu na chuť a na nějakou hvězdu to dám, ale zatím se zdržím hlasování. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

coolMEN je debilní a ubohá show s naprosto nesmyslnou pointou a debilními vtipy.Naprostá ztráta času před televiznímy obrazovky.0% ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli si někdo myslel, že změnou názvu z menZONE na coolMEN se něco spraví, byl naivní. Nahradit jedny ubožáky za druhý - (který sice nevypadaj na první pohled jako odporní slizouni, ale když otevřou papulu, tak jsou úplně stejně trapní a rádoby vtipní jako ten předchozí párek buzen) - tak to taky není řešení. Obzvlášť individuum, co si nechává říkat Nasty, by si mělo dát facku a zahrabat se hodně hluboko pod zem. Pořad je navíc stále o hovně, a když se přeci jen najde nějaké vcelku zajímavé téma, naprosto ho pohřbí zpracování. ()

MacGyverCZ odpad!

všechny recenze uživatele

DementMEN - Nuda nad nudu od dvou cimprdlínů z rádia, který chtěj být vtipný a nedaří se jim to... MenZone měl šťávu a zabýval se tématy, o kterých se jiné pořady bojí mluvit - návštěva privátu, strip clubu apod. Aspoň mládeži nastínili jak to tam vypadá, co se platí apod., aby si udělali obrázek... Stejně jako co obnáší parkur, seskok z letadla apod. ()

Zeldur 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu zklamalo. Reportáže jsou možná zajímavé, celý výsledek ale sráží dvojce trapných moderátorů, snažící se za každou cenu o jakýsi "humor". Tohle ne... ()

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Kde je sakra menzone ? a co ten pakoš furt dělá stou držkou ? Zachraňuje situaci, ne spíše prodlužuje 25minut šílené nudy a nudných reportaží.... 0% ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od všech ostatních tady shledávám změnu k lepšímu od slizkého dua Menzone. Kluci jsou sympatičtější, hezčí a to líp se na ně kouká, občas jím to sice ulítává, ale jinak je to docela v pohodě. Reportáže jsou sice většinou nudné, ale třeba rozhovor s Vavřincem Hradílkem mě hodně potěšil. Nemyslete si však, že bych to chtěla sledovat pravidelně. Koneckonců i ty dva díly, co jsem viděla, byly shlédnuty jenom proto, že mezi Futuramou a Dextrem nemám na co koukat. 45% ()

gemkio_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle né.... moderátorské duo se tak strašně moc snaží být zábavné a originální až je to k pláči. Některé ty reportáže mají zajímavý námět, ale to zpracování a moderování je k blití.... ()

Reklama

Reklama