Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Seriál podle scénáře Lucie Konečné Ententýky se nebojí s nadsázkou a humorem dotknout i vážnějších životních problémů, jako jsou například střídavá péče o děti, jejichž rodiče se rozešli. Nepřehlíží ani potíže matek, které vychovávají dítě samy a nemohou najít partnera. Řeší vztahy s ženatými nebo vdanými, posedlost zdravým životním stylem i honbu za vším, co má nálepku BIO. Neopomíjí ani sex, kterého je buď málo, nebo je jiný, než si představujeme. Významnou roli v seriálu hrají děti, které se stávají svéráznými hybateli děje.
Ententýky jsou tedy svého druhu sondou do typických životních situací řady dnešních třicátníků, generace Husákových dětí. Tvůrci nevsadili na zbytečnou akčnost, řadu úrazů, trápení… Seriál nabízí uvolněnou atmosféru vystavěnou na nenásilném humoru, situačním i slovním, a především na všedních, přitom zajímavých osudech jednotlivých hrdinů a hrdinek se svými rodinami, přáteli a známými. Ti jsou jako vaši sousedé. Zažívají to samé, co zná nemalá část nedávno či v současnosti těhotných žen a jejich široké okolí. Dny jsou plné dětského oblečení, knížek, krmení, kočárků, plenek, internetových obchodů, bazárků a maminkovských fór… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Janina89 k tomuto seriálu (1)

Ententýky (2012) 

Vzhledem k tomu, že se ve mě ještě žádný mateřský pud neprobudil a společnost dětí rozhodně nevyhledávám, říkala jsem si že by byla pěkná otrava trávit každou středu s tímto seriálem. O to víc jsem byla překvapená, že se mi seriál hned po shlédnutí první dílu zalíbil a chtěla jsem vidět další díly. Pro mne je to docela reálné a vtipně provedené. Rozhodně mne to zaujalo mnohem víc jak další nové seriály jako Obchoďák, Gympl nebo Základka. Ty nejsou vtipné,ale trapné. Ententýky mi přijdou jako dobrá oddechovka, která jednou za týden dokáže i příjemně pobavit. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama