Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem nic světoborného. Přesně tak, jak jsem si myslela z toho vyšla jedna velká parodie na Gordona Ramsaye či jakýsi ten předchůdce tohoto českého Mástršéfa. Jenže alespoň i když je Gordon vulgární jde vidět, že opravdu dobře dělá svou práci a rozumí tomu - neumím absolutně pochopit jak je možné, že porotci si dovolí sníst celé jídlo, které jim bylo naservírováno, když jim to zkazí chuť na ty další - to je NEPROFESIONÁLNÍ. Nedokážu přesně popsat svoje rozhořčení ale je mi naprosto jasné, že nova neumí nic jiného než se snažit hrát divákům na city - chlápek s berlou který jednou asi ze 4 jídel uvařil dobře a protože měl rakovinu tak ho protěžují ; pěkná slovenka se asi vyspala s někým ze soutěže, jelikož to vaření z té vizuální stránky věci a z toho co vidím nestojí za nic a tak bych mohla pokračovat nejméně u pěti dalších soutěžících. Největším vrcholem je drámo-hudba, která jako na potvoru připomíná cosi z Pána prstenů a absolutně se k tomu nehodí. Vyhrocené situace kdy porotce ječí na soutěžícího z jakéhosi popudu štábu - aby to bylo divácky atraktivnější - jsou naprosto očividné, jelikož se porotce nedívá naštvaně, ale dokonce vypadá, že za chvíli vyprskne smíchy....Nejvíce mě na tom asi rozčiluje zbytečně dlouhá stopáž jakýchsi 85 minut a ne-li více. A dalším nováckým zvykem shledávám neustálé opakování toho co se stalo - nejméně 3x za díl, jelikož je divák co se pravidělně dívá na novu a na ty seriály co tam produkují z toho úplně vymazaný. Nejhorší na tom asi je, že nyní si občan naší ČR nemůže dát ani pořádný chlast, protože je vyhlášena prohibice a tak nám nezbývá nic jiného jen tupě zírat na obrazovky a nebo se na to díky pudu vlastní sebezáchovy ani nedívat. ()

4ct10n

všechny recenze uživatele

Tak českej Masterchef přesně dle očekávání špatnej! Dost slabej odvar z originální verze s Ramseym. Porotci úplný nesympatický kaci. Zbytečně dosazená moderátorka, která stejně řekne nakonec 3 věty. Sledovat budu dál, protože úvodní díly nejsou to hlavní z týhle show, počkam si až se bude pořádně vařit... ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Já teda předpokládám, že v roce 2012 byl tento pořad na úplně jiné úrovni, takže rozhodně hodnotím, aktuální sérii. Nejsem žádný kulinářský expert, spíš jsem rád, že si sám dokáži něco někdy ukuchtit, ale z mého pohledu ti tři nejsou žádní Kašpaři, a rozumí tomu, hlavně ale vystupují profesionálně (ne jak dlaždič Pohlreich), pořad příjemně vedou a jsou sympatičtí. Soutěžící taky nejsou žádní jantaři, chut neohodnotím, ale výtvory i výborně vypadají a celkově příběh jednotlivých dílů je tak nějak dobře splácán dohromady. Je to reality show, takže od toho neočekávám kdo ví jakou přidanou hodnotu, ale rozhodně nemůžeme srovnávat s hovadinama jako je Big Brother nebo Výměna manželek, tady ti lidi opravdu něco umí. Jestli to dnes někdo hodnotí pod 3 hvězdy, tak at mi ukáže, co dotyčný dokázal... 3.4.2019 jsem změnil hodnocení ze 4 na 5. Pro mě jsou tam všichni zúčastnění úžasní lidi, kteří něco umí, porotci to parádně vedou a hlavně v životě něco dokázali. Má to i dramatický drajv a přiznám, že mě to v mnoha situacích dojalo. Nemůžu hodnotit hůř. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Ale tak se zase všichni uklidníme. Dáme si hromadný výdech, nádech a podíváme se na to trošku střízlivě. Přiznávám, že jsem neviděla první dva díly a uznávám, že žádnej zázrak to není, ale cpát tomu hned odpad? No nevím, v rámci televizní zábavy jsem viděla už jiná zvěrstva a tohle mezi ty nejhorší rozhodně nepatří. Že se trojice porotců chová jako namachrovaná banda idiotů? Ale kdeže, docela se těm lidem i snaží poradit, a že jim hned nebudou mazat med kolem huby a soutěžící snesou i nějakou tu kritiku, se snad dá čekat ne? Navíc, jak je známo, když se lidi nebuzerujou, tak se obvykle taky nijak nezlepší. Volbu Peštové za moderátorku sice moc nechápu, ale to jenom člověku připomíná, že je pořád na televizi Nova. Jenom čekám, kdy jim dojde, že modelky mají zůstat na molech a raději mlčet, protože jako rádobymoderátorky vážně nic nepředvedou a v tomhle pořadu působí dost zbytečně. Nevím, jestli na to budu ještě koukat, ale celkem se to dá. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Sám bych se asi na to ani nezačal dívat, ale jednou jsem si tak lehl do postele za přítelkyní, která tohle zrovna sledovala a musím přiznat, že jsme to spolu zkoukli až do konce! Zpočátku jsem rozhazoval rukama nad hlavou jak může nějaký pořad moderovat dvoumetrová modelka, ale musím uznat že po posledním dílu na mě udělala dojem! Soutěžící zajímaví a porota vcelku sympatická, ale to příšerně nepovedené napodobování Ramsayho původního masterchefa bylo příšerné. Je to slabý čaj. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama