Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (131)

Lovin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se sešla skvělá parta lidí a vytvořili skvělou podivanou. Nechápu tady to nízké hodnocení. Náhodou , odpočinkové vtipné proč tomu nedat šanci za mě plná palba baví mě to moc . Jo a Pardubice je jenom předměstí Hradce :-)))Výborná záležitost. Hrozně nechápu dementy jako je LUKICKK kteří jednotlivé epizody vůbec neviděli a dají si tu práci každou označit odpadem a ještě komentářem. Nebo pokud se jim to tak nelíbí proč na to vůbec koukají? ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 7/10. Pedagogický sbor: Zdeněk Grepl - ředitel ZŠ, chemie / Róza Vodičková - zástupkyně ředitele, zeměpis a hudební výchova / Dušan Myslík - matematika a fyzika / Milan Zola - dějepis / Alice Fikejzová - český jazyk a literatura a anglický jazyk / Roman Sivý - výchova k občanství a výtvarná výchova / Kamila Králová - přírodopis a německý jazyk / Evžen Pádivý - tělesná výchova / Nebeská - chemie. ()

Reklama

Krasus 

všechny recenze uživatele

Polovina hodnotících zřejmě neviděla ani jeden díl, neboť by tento osvěžující a na české poměry velmi zdařilý seriál nespadal do odpadového sortimentu. Jednoduchý, avšak dějovy vždy něčím překvapující komediální seriál, který je až na výjimky vždy skvěle zahraný a často i velmi příjemně komicky pointovaný. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Nebudu to prodlužovat. Klasický humor za každou cenu, který je alfou a omegou podobných kousků už delší dobu. Postavy jak ze zvláštní školy (hyperaktivní ředitel, vypatlaný tělocvikář, dějepisář v kostýmech a o zbytku nemluvě, i když jediná sympatická postava byl pro mně po celou dobu překvapivě zrovna školník, který působil nejvíc nenásilným dojmem toho, že do seriálu opravdu patří). Zápletka jak z Policejní akademie III. Trocha toho sexuálního napětí a jeden buzík, aby se neřeklo. Scénář je napřesdržku a je tu jen aby lepil všechny "vtípky" dohromady. Jinak u scény s nebem jsem málem zavíral oči, aby mi náhodou nehrozila slepota, popř. jiný psychický šok. Sám se divím kde jsem tu jednu hvězdu ušmudlal (asi za herecké obsazení), složené z celkem sympatických i oblíbených (Langmajer) herců, kteří se tu bohužel jen nebetyčně ztrapní... Možná kouknu ještě na jeden díl a pak to definitivně pošlu do kytek. Zážitek ze sledování byl vážně otřesný! PS: Málem bych zapomněl. Co ta "hudba"?! To byl takový problém si k tomu paskvilu něco vlastního načmárat a nervat nám uši 100 let ohranými vykopávkami? Grrr ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Áááááááááááááááááá.............ááááááááááááááááááááá...........ááááůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů....zase mě Klepl přes koule. Proč, proč si vždycky nemohu odepřít onu naději, že vznikne v českých (televizních) luzích a hajzlech něco lepšího, než obsah kuka vozu? Národe, pokračuj v debilnění, Langmajer - ses posral, ne? Sice jsi se dlouhodobě profiloval jako troglodyt, ovšem též jako poměrně solidní herec! Máš zapotřebí upisovati se Ďáblu? Díky Prozřetelnosti za Comeback. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Bob Klepl ztvárnění své postavy stylizoval po vzoru Homera Simpsona. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Natáčelo se v reálném prostředí základní školy v Chodovci. Ředitelství přidělilo štábu část přízemí, v ostatních prostorách pokračovala výuka. Natáčení trvalo 1 měsíc. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Fotoaparát školníka (Ondřej Malý) je Kiev 60 – středoformátová filmová zrcadlovka vyráběná Arsenal Factory v Kyjevě na Ukrajině v letech 1984–1999. (sator)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama