Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Jevablo k tomuto seriálu (1)

Základka (2012) odpad!

Jsem rád, že si tady zjevně všichni myslí, to co já: tohle je prostě monstrózní shit. Celé je to naprosto nepravděpodobné a nereálné, scénář otřesný (a to byl první díl, výstavní skříň!!), prakticky jakékoli náznaky vtípků nedotažené a zoufale trapné. Proč byl dějepisář převlečený za faraona, to ví jen on sám. Jinak srandy kopec, bžunda k popukání a už mě u toho nikdy neuvidíte...P.S.: tuto recenzi píšu jen kvůli Mirce S. Vono jako dát takovémuto odpadu 65% a napsat, že nenuceně baví, to chce silný žaludek... ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama