Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (1)

Základka (2012) 

Když jsem viděl první díl, řekl jsem si, že to vůbec není špatné. A díval se dál. Viděl jsem vše do epizody 4 a pak jsem nějak sledovat přestal. A ani trochu mi to nevadí, zbytek vidět nepotřebuju a možná ani nechci. Obsazení je skvělé a postavy jsou velice dobře zahrány. Občas je tu i dost vtipných hlášek, ale ocenil bych více školních hodin. Poté se ale situace ne opakují, ale stávají se stále trapnějšími. Seriál ale není ani trochu špatný, scénář se dle mého povedl, pěkné absurdní situace a herci celou tuhle věc zachraňují. Naprosto příšerná je ale úvodní Zagorka. Pokud porovnám s pokusem Novy, musím Základku ohodnotit pěknými 60%. A možná někdy dokoukám. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama