Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele tančísvlky k tomuto seriálu (1)

Základka (2012) 

Niet čo dodať všetko vystrielala "HollyW" ,fakt to trafila...A dal som tomu ešte šancu a ejhle skutočne to nie je až tak zlé. Koncept bláznivy sa čiastočne podaril.Výhodou tohto seriálu je to, že sa tento seriál nehrá na umenie. Je to proste tak trochu strelené, ale prečo vlastne nie? Na rozdiel od katastrof (Gympl,Ententýky,Obchoďák) sú tu aspoň slušne vybraný herci. A vlastne sa to dá pozerať ... ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama