Reklama

Reklama

Will, Simon, Jay a Neil nejsou looseři. Ale nejsou ani populární. Zatím... Existují prostě někde mezi. Čtyři přátelé, spojenci v těžkých, nepříjemných a často ponižujících chvílích dospívání, kdy nacházejí sílu v nedostatcích ostatních kamarádů a vzájemným zesměšňováním a ironií si dodávající kuráž. Protože od toho přátelé jsou. Joudové... (MTV)

(více)

Recenze (13)

HAL 

všechny recenze uživatele

Zbytečné se tu stírá americká verze jen proto že je to remake. Běžné teen-prcičkovské gagy okořeněné ad absurdum dohnanými situacemi, plus oproti anglické verzi je že hlavní postava není tak nesympatický blb, holky jsou výrazně pěknější, a ten jejich tlustý kamarád je tu evidentní napodobenina Cartmana ze South Parku, což... v hrané podobě vlastně není úplně špatný nápad. Po třech dílech žádné zásadní nadšení, ale ani žádný znechucený odpor. Není to žádný velký zázrak, ale není to o nic horší než originál a není to ani jeho prostoduchá kopie. (zaokrouhluju nahoru abych trochu vyvážil místní napruzené blbečky) 7/10 ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

nehorázná srágora,kde MTV přebrala výborný a fungující britský seriál a udělala z něj nekoukatelný paskvil s naprosto děsivým obsazením... ()

Zbyisek

všechny recenze uživatele

Proč si v americké MTV musí neustále dokazovat, že skvělé anglické seriály dokážanou přetočit nesrovnatelně hůř? ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Američtí The Inbetweeners nepokrytě těží ze vtípků, které se osvědčily už anglické verzi. Jejich mudrování a činy ve stylu pokus omyl a ještě jeden omyl jsou podobným hrubozrnným humorem, jaký už léta úspěšně provokuje v animovaném South Parku. Ale s tím rozdílem, že The Inbetweeners jsou hraní. Americká verze má daleko k chytrosti a ryzosti britského originálu, který kromě toho, že bavil, zároveň ukazoval, jak britští teenageři žijí. Na to je moc blbá. To je ale na druhou stranu důvod, proč na MTV může fungovat. Pozn. Hodnoceno po třech epizodách první série. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Velká škoda že MTV použila jak jména, tak hodně hlášek z UK verze. ono by to ještě nemuselo bejt tak špatný. ono to zpracování a vlastně všechny základní gagy jsou vcelku v klidu. Je to vlastně jen natočenej scénář v US. Ale vybrat takovou čtverku normálních týpků (krom Jaye) je podle mě i na mtv malej výkon. Inbetweeners jsou o tom že jsou to viditelně looseři, bylo už kolik seriálů a filmů z prostředí škol a bylo tam tolik herců kteří by se na ty role hodily více, dyť v te kvantitě američanů by se dal najít člověk kterej vypadá tak ulítle jako britskej Will... ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ano, nebyl to jeden z nejlepších britských seriálů, ale byl fajn. Upřímně jsem se zasmála, 4 loseři byli uvěřitelní. Ale teď? Oh c´mon. MTV by mělo přestat zkoušet, co diváci vydrží, ale opravdu začít dělat něco pořádnýho. * ()

bagetka007 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak vidím, nikdo z nás nechápe ty US předělávky britských seriálů jako jsou právě Inbetweeners, Skins, Shameless či Office. 8) ()

Sparky 

všechny recenze uživatele

americká MTV verze. Po prvním dílu se dá říct, že je to o něco slabší, jak originál ale pořád dívatelný. ()

Roumen odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní svatokrádež skvělého britského seriálu nemohla dopadnout jinak než příšerně, obsazení je tragické a přeříkávané geniální britské repliky americkým žvýkáním angličtiny zalomcujou s obsahem žaludku stejně jako Simonovi jeho drink. Děkujeme MTV, pro příště si tyhle rádoby vtipné remaky nech. ()

Reklama

Reklama