Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná švédská detektivní minisérie volně navazující na seriál Graven z roku 2004. Zvláštní vyšetřovací skupina pod vedením Cege Ljunga (Kjell Bergqvist) se po letech opět dává dohromady, aby znovu otevřela případ hromadné vraždy členů jedné rodiny, uzavřený před 25 lety. Vyrážejí na odlehlý ostrov, kde se starý zločin odehrál a kde byly nyní nalezeny pozůstatky osoby, která byla původně považována za pachatele. Vyšetřovatelé musejí proniknout do uzavřené komunity obyvatel ostrova a také zjistit, jak starý zločin souvisí s tamní uzavřenou vojenskou základnou. (Bluerider)

(více)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

I keď sa to nesie v rovnakom duchu monotónnej, priam neseverskej atmosfére, kedy je opätovne hlavným dejovým znakom komunikácia medzi postavami, tak aj tak mi toto "nezávislé" pokračovanie od série "Graven", prišlo o niečo lepšie. Má to nápaditejší, hádam aj zamotanejší príbeh, pričom záver mi prišiel oproti prvej sérii, taktiež prešpekulovanejší. Spoko .. ()

Bluerider 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než starší Graven(2004). Seriálu prospělo soustředění na hlavní zápletku spojenou navíc se zajímavým prostředím ostrovní komunity a výraznými vedlejšími postavami jejích obyvatel (postupné rozkrývání jejich osudů a motivací mi připomnělo první řadu seriálu Broadchurch). Přestože tvůrci konec děje napěchovali překvapivými zvraty a neubránili se ani určitým sentimentálním klišé, působí seriál jako celek velmi civilně a uvěřitelně. ()

Reklama

Reklama