Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Divadelní herec (Paolo Villaggio) si užívá svůj důchod. Na parníku, kterým cestuje, potká malého chlapce Tea a postupně se stanou přáteli. Teo mu poradí, aby si důchodové doklady schoval do láhve, kde budou v bezpečí. Náš hlavní hrdina je ovšem nešika a tak se stane, že mu láhev spadne z paluby přímo do tlamy bílého delfína. Začíná hon na delfína s jediným cílem - získat své doklady zpět. Delfín, který unikl ze zajetí zlého tyrana s robotickou botou, jenž plánuje bombové útoky na lodě, si našeho hrdinu oblíbí, ale ten myslí jen na to, jak ho dostat. Postupně se „lovec důchodů" dostane do situace, kdy má již svoji láhev nadosah, avšak místo aby delfína chytil, pomůže mu a zneškodní jeho zlého majitele. Stanou se z nich dobří přátelé a dojde i na komické vrácení láhve. (folklorman)

(více)

Recenze (6)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No ceskej preklad nazvu je lehce stupidni, tohle nastesti neni o tom, ze by si Villaggio honil koule nekde na horach, tady jde o Snehovou vlocku, coz je bilej delfin. Takze po uvodu, kdy Villaggio trochu prekvapi, ze to neni to hovadko s velkejma gatema, ale vypada jak seriozni milionar, tak se rozjede jednoduchej a pohodovej pribeh ve stylu Zachrante Willyho, proste takova rodinna komedie, kde je kladenej duraz na to rodinna a Villaggio nema moc prostoru neco predvest. Navic zaporak si mysli, ze utek nekde z bondovky. Ale tech 90 minut se to v pohode dokoukat da, aniz by to nejak nasralo. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Průměrný dobrodružný film, kde role Villagiova moc nesedla, působí značně nevýrazně. Je to škoda, jen díky skvělé velrybě dávám více. Hodnocení:50 % ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Film je urceny hlavne detskej casti populacie, disponuje chudobnejsou dejovou vyplnou, preto zaujme menej narocneho divaka. A Monica Bellucci a jej rozpustenie vlasov :O ()

Reklama

Reklama