Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po manželově autonehodě se smyslná Francesca Passini (Monica Bellucci) ocitá na dně. Nejenže se konečně dozvídá o choťově vztahu k jiné ženě, o kterém vědělo celé Bari, Maurizio jí po sobě zanechal stomilionové dluhy jako výsledek nepovedeného podnikání. Když výnos z aukce rodinného majetku nestačí, rozhodne se žádaná žena uspořádat s pomocí právníka Cesara (Massimo Ghini), manželova nejlepšího přítele, speciální tajnou loterii. Podle předem určených pravidel uložených u notáře bude vybráno dvacet zájemců o hru, kteří musí každý složit po jednom stu milionu lir, vítěz získá Francescu na celé čtyři roky. Taková nabídka vyvolá v Bari vzrušení, Cesare i Francesca lobují mezi nejmocnějšími muži v kraji. Mladá vdova ztrácí nad situací kontrolu, když do tomboly o ní vstoupí ženatí přátelé jejího mrtvého muže a dokonce i Cesare. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Reklama na smyslnost měla ve své době jméno Monica Bellucci. Kdo z nás by si nekoupil los, že? Z počátku chladné, na konci zábavné drama s dominující podmanivou hudbou, ovládané jedinou tužbou pro diváka i zúčastněné postavy - spatřit co nejvíc z božské MB. Jižní Itálie, palmy, vítr, hra zrcadel a pěkná erotika. Navzdory hodnocení jsem se bavil. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je len ódou na krásu jednej z najkrajších herečiek všetkých čias, ak teda nie je náhodou úplný top. Podľa mňa asi aj áno. Ukazuje ju vo všetkých polohách, hoci pri jej kráse by stačila len tvár, ona bola a je ochotná vždy ukázať zo seba viac. Inak sa mi zdal film plytký a prázdny. Ale je pravda, že keby sa konala taká lotéria, tak na Monicu by si los kúpili aj gayovia a eunusi. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Presne tak, kto z nas by si nekupil los? Tato dama mota chlapom hlavy uz od nepamati, jedna z jej prvych roli v ktorych ju vsetci chceme vidiet- chladna, zvodna, omamna, eroticka..K filmu netreba pisat nic, nehral v nom nikto okrem Monici Bellucci. ()

Reklama

Reklama