Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Upjatý obchodní zástupce z Provence se na počátku 80. let setká s komunitou hipíků vyznávajících svobodu a lásku a zatouží po změně životního stylu. (Netflix)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Komedia, v ktorej vyborny Christian Clavier znici par kamaradsftov kvetinovych deti. A sa mi zdalo, ze akysi spokojny odchadzal : 75 % ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Strašně se mi líbily ty myšlenkové procesy v hlavě hlavního hrdiny. Kolikrát jsem se do něj vcítil a kolikrát byl rád že na jeho místě nejsem. Třeba když si sedl na záchod... Perfektní, téměř neznámá komedie. 100% francouzská. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Někdo by si mohl myslet, že jsem se snad pominul - tohle je asi pátá pětihvězda v řadě za sebou, ale nemůžu jinak. Přijde mi to neskutečně vtipný. To přirovnání pokulhává, ale jiný mě teď nenapadá: je to něco jako Borat, jenom se formou vnitřní diverze nenahlíží do americké, ale do hippies kultury. Optika je ale hodně podobná a je z toho taková inscenovaná dramedy totálně bez příkras. Nic podobnýho jako kartotéku se super špeky si nevedu a do top10 se mi to nevejde, ale tenhle film si chci rozhodně pamatovat a do budoucna se k němu vracet. A ano, vůči ekologicky smýšlejícím lidem z podobných komunit je to možná až moc krutý, ale bez toho by to prostě nebylo ono. ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Film si bere na mušku "květinové děti" a měšťáky a dává jim co proto. Nic pro náročného diváka, ale dobrá komedie. ()

Reklama

Reklama