Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zapomeňte na každodenní problémy a zajeďte si na Pobřeží slonoviny. Čekají vás výlety, koupání v moři, spáleniny od slunce a jiná dobrodružství.  Turisté, kteří přijedou do tábora Club Med na Pobřeží slonoviny, musí zapomenout na své každodenní problémy a citová zklamání. Čekají je hry, soutěže, výlety, koupání a spáleniny od slunce a také neuvěřitelná série neočekávatelných událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 1

Recenze (21)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem přepnul v půlce a scéna, kdy na pláži pobíhá chlapík s nepadnoucími plavkami, díky čemuž bylo vidět, že minimálně pubické ochlupení má hodně vyvinuté, mě natolik šokovala, že už jsem se neodtrhl. Zkrátka typická 70. a 80.léta. Líbilo se mi, že humor nebyl dolován za každou cenu, mnohé scény humorně nekončily, u mnohých se člověk divil, jak to vlastně bylo myšleno... a právě to je podstata vtipu dle mého gusta. A i zajímavé výroky se vyskytly ("máš pravdu, sex ve čtyřech je odporný... vždyť i ve dvou je už hnusný"). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Cakal som nieco ako film Les Sous-doués, cize komediu bez poriadnej zapletky, ktora bude len sledom roznych zabavnych scen. Forma sice sedí, ale tie akoze komedialne sceny mi rozhodne nepripadali zabavne. Pritom herecke obsadenie je fantasticke, ale ani herci film nezachranili. Vzhladom na dobu vzniku, kedy Francúzi kralovali komediam a to, ze tato seria bola uspesna a ma tri dieli som neskutocne sklamany. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nenene, když vtip netrefí ani na jednu akci, pořádanou místním svazem pichálistů opelichaných a zamindrákovaných františek, lze se jenom divit, proč do toho všichni tihle slavní a úspěšní šli...? Možná proto, že tehdy ještě slaví a úspěšní nebyli. Skvělá přehlídka známých FR herců v ušáckých dobách (Claier + Lhermitte). Scenáristovi a tvůrci dialogů betonovej kvádr řetězem k noze a vykoupat! Hvězdička je za pěkný body painting - za plátna! ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Dost slabá komedie z dob, kdy se její režisér i herečtí protagonisté teprve filmově hledali. Děj nulový a připomínající sérii samostatných improvizovaných kabaretních výstupů (odkud ostatně Lhermitte, Jugnot, Creton, Clavier a spol. vzešli), jako film prostě nefunguje. Docela nechápu, jak mohlo mít toto dílko takový úspěch, že se dočkalo dalších dvou pokračování. S recenzí Enšpígla se naprosto ztotožňuji. A osud postavy, kterou hrál Creton, mi zůstal zcela nejasný... ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

Asi jako některé naše filmy, kdy se sebere štáb a prá herců stylem kdo je po ruce a odletí spolu na dovolenou. Po cestě se slepí scénář, přidá se hudba, vrtění zadky a vznikne komedie. Proti tomu jsou Učastníci zájezdu hlubokou sondou do niter a sociologickou sondou do raného porevolučního ježdění k moři (zásluha předlohy Michala Viewegha). Ano, Clavier a Lhermitte jsou tady mladí a kdybych byl holka, asi bych si je užil, ale nejsem. Holek je tam sice hafo, ale zase nic moc, aspoň je to realistické z tohoto hlediska, že to nejsou americké silikonové opálené barbíny. Trapnost animačních procedur je zobrazena docela dobře, ale jinak je to slabé, pechvoglové jsou standardní, neukojené dámy taky, všechno to na podobných pobytovkách existuje, o to nic, ale tady mi chybí nějaký nápad a aspon trochu příběhu. Je to hrozně prvoplánové, pechvogel prostě uspěje a nevrací se hned, pár, který předtím ojíždí i kraby poustevníky se najednou najde a obejme, maximální macho, který ojel 3,5 tuny masa najednou zjistí jak miluje svou manželku, nechybí ani jeden mrtvý, respektivě vyprávění o něm, zklamání a utišení. Slabé, aspon, že to nemá navíc blbou americkou vulgaritu /viděl jsem francouzskou verzi). Vstupní píseň SG je asi nejlepší, je to tak 1,5, max dvě. Ještě mi chyběl nějaká pořádná přírodní katastrofa. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama