Reklama

Reklama

Gordon Ramsay za mřížemi

(pořad)
  • Velká Británie Gordon Behind Bars
všechny plakáty
Reality-TV
Velká Británie, 2012, 4x48 min

Účinkují:

Gordon Ramsay
(další profese)

Obsahy(1)

Šéfkuchař Ramsay se vydává vařit do nezvyklého prostředí. Bude se snažit vyškolit ty nejlepší kuchaře z vězňů... (TV Prima)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele

Moc se mi to nelíbí. Zajímavý a jistě originální nápad. Ale kdo má mít nervy a chuť koukat na bandu blbečků, kteří se pořád chovají jak rozmazlení puberťáci? Gordonova kritika vězeňského systému, kdy věznice připomínají spíše hotely a vězni se jen flákají za peníze daňových poplatníků, je sice fajn, ale obávám se, že poněkud bezvýsledná. U pekelných kuchyní nebo hotelů mne osudy těch lidí zajímají, člověk cítí možnost, že se mohou změnit, ale tady je to takové zoufalé. Navíc raději vidím vařit samotného Gordona, než pár uhádaných individuií, u nichž netuším, jak se ze dne na den naučili dělat chilli con carné nebo zapečené koláčky, když včera ještě neuměli ani umíchat vajíčka. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Plusem téhle show je sympatická snaha udělat něco opravdu užitečnýho. A zároveň je to zajímavý nakouknutí do britskýho vězeňskýho systému (a konečně i na logiku toho, jak se z lidí stávaj celoživotní kriminálníci). Jinak mám ale s Gordon Behind Bars trochu problém. Zásadní věc je, že nějakýho kulinářskýho umění je tu opravdu málo. Na samotný vaření je soustředěná jen minimální pozornost. Celkově mi přijde, že Ramseyho britské reality show jsou jaksi uměřenější - žádný přehnaný emoce, díly (např. Kitchen Nightmares) nejedou podle šablony atd. Ale zároveň kluci anglický neuměj udělat zajímavou dramaturgii. Nějak to pointovat, směřovat a konečně asi i stříhat. A to se bohužel týká i Gordona za mřížema. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

V posledních letech jde Gordon Ramsay ve svých reality shows z extrému do extrému. Tady bych řekl, že ten koncept vypadal hrozně sexy na papíře, ale při realizaci se mi to jeví tak, že se tam vlastně nic zajímavýho neděje. Vězni jen tak otroubeně vejraj na Ramseyho jak vaří a jsou očividně rádi, že je něco vytrhlo z tý nekonečný nudy. Ten život ve vězení, kterej má asi bejt pro diváka jako atraktivní, je prostě nezajímavej. A opět zjišťuju, jak neumím anglicky, protože když vězni promluví, nerozumím jim ani prd. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

po prvej epizóde musím dať 4, už len za tie tortičky a Gordonov prejav....po dopozeraní uznávam, že práve on išiel s kožou na trh tak ako málokto zo slávnych ľudí angažovaných v charite, a nakoniec príbeh jeho rodiny tomu dalo ten najdrsnejší odtieň....nakoniec oceňujem britskú civilnosť, neznášam, ked v reality show účastníci pol hodinu plačú a potom desať minút niečo robia....ondrula: ja rozumiem ešte aj Nigelle,ale títo chlapíci sú závislí a majú často pokazené zuby a polámané sánky.......a mnohí určite hovoria miestnym dialektom..... ()

Reklama

Reklama