Reklama

Reklama

Sucho

(studentský film)
  • USA Drought
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Slovensko, 2011, 5 min

Obsahy(1)

Diplomové video o humorném zániku lidstva z nedostatku přírodního zdroje - vody. (mr.filo)

Recenze (6)

whack 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Metaforický film, kde (pri trošku fantázie) ľudská rasa je prezentovaná ako príčina vysušenia planéty. Náčelník predstavuje veľké rozvíjajúce sa štáty, z ktorých tečú posledné kvapky vody, ktoré už nedokážu Zemi pomôcť. Nepomôžu ani ľudia, ktorých obetováva jedného po druhom. Až keď zomrie posledný človek – náčelník – sa príroda začne obnovovať. Svet bol zachránený tým, že sme vymreli. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Skvostný, i keď príliš všeobecný nápad o živení bohatých a mocných (či už štátov alebo vlastníkov) prírodnými zdrojmi, ktoré by mali patriť všetkým. Patria len vyvoleným, ostatní len obliznú prsty a vzápätí končia zomletí v mašinérii anonymných obetí režimu. Katastrofálna úroveň animácie však tento nápad zosúva kdesi do hlbín stále viac žiadanejšej podzemnej vody. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

potenciál zabitý jak scénářem, tak animací, aneb nacpěte tam 3D modely, to že to vypadá blbě je putna. Někdy ani dobrý nápad nestačí. (whackova teorie velmi pěkná) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastická kritika současného lidstva, co všechno musí mnozí obětovat proto, aby jeden měl nesmyslný nadbytek zdrojů. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Pěkně provedený krátkometrážní snímek, který trefně poukazuje na největší problém světa a tím je lidská populace a nedostatek přírodních zdrojů - zde pak jde hlavně o vodu. ()

Reklama

Reklama