Reklama

Reklama

Mladý ženatý manažer hledá únik z monotónního života. Seznámí se ženou, kvůli které se všeho vzdá a začne psát román. (Netflix)

Recenze (2)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení. V hlavní roli Clavier, film je jeho příběh, vedle něj nejčastěji objevuje Maureen Kerwin anebo Anémone. Kerwin není tady na CSFD, je to ,,sexbomba,, a je známá především z filmů ze začátcích 70.let, kde hrávala s Belmondem, anebo s Caine, Galabru, Quinn , atd Pomalu se pak vytratila z filmu. Pak je tady herečka Anémone. Je úžasná komička. Tady co vyváděla tak to je na cenu. Extrémně hysterická, říkal jsem si během filmu že by se hodila i k Almodóvarovi ta její ,,barva,, . Pak máme tady Claviera a jeho velmi zajímavý výkon. K obsahu tolik že je to vlastně nevěra, ale i osobní drama. Začátek je nemasný neslaný, ale to jen prvních 15 minut. Pak se do toho pustili a nakonec byl z toho velmi zajímavý film. Nevěra, pracovní problémy, rodinné, víc komedie ale i drama. Jen ten konec je pro mě divný. Clavier po celou dobu nervní, naivní, považován za člověka který pokazil rodinu, a po přitom....ale to už neprozradím .. Pro mě 3,5 hvězdiček (dávám ale tři pak se uvidí) . Nelenil jsem se a povedlo se mi najít několik francouzských komentářů, a i tam to vychází mezi 3-4 hvězdičky s tím, že film v té době měl dobrý ohlas. Doporučuji. Český název: Zblázním se! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hodne naivny Christian Clavier v tejto nic moc vyraznej komedii. Ja som Clavierov funda, no stale tvrdim, ze prerazil az Navstevnikmi - spolu s istym Renom : 60 % ()

Reklama

Reklama