Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct soutěžících, kteří se chtějí stát profesionálními filmovými maskéry, čeká každý týden náročný úkol. Porota prověří nejen jejich řemeslnou zručnost, ale především fantazii.  Dvanáct lidí, kteří buď jsou, nebo by rádi byli, uměleckými maskéry, se sešlo v Los Angeles, aby se zúčastnilo netradiční soutěže. Vítěz, který úspěšně absolvuje spoustu neobvyklých úkolů, někdy v extrémně krátkém čase, dostane sto tisíc dolarů, maskérské vybavení na celý rok a v neposlední řadě také možnost pracovat na hollywoodském filmu. V porotě jsou známí filmoví maskéři Ve Neillová, Glenn Hetrick a Patrick Tatopoulos, kteří mají za sebou mnoho filmových a televizních zkušeností. Soutěžící jsou Anthony, Gage, Jessica, Frank, Sergio, Sam, Tate, Tom, Megan, Jo, Marcel a Conor. Tom a Gage se spolu už znají z dřívější spolupráce na některých projektech. Celou soutěž uvádí McKenzie Westmoreová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Masterchef bez žrádla a Gordona Ramsaye, za to se spoustou překrásných zrůdiček v čele s nadporučíkem Geordim. Pro fanoušky filmu a filmových kouzel vlastně skvělá šou. Bohužel hodnocení poroty není příliš odborné, je to jen spousta keců, aby to mělo dramatický spád. To je otřes. Na své si přijdou milovníci bodypaintingu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Snad jediná věc, která mě na tomto jinak výborném pořadu vždycky štvala, byl ten fakt, že soutěžící vytvářeli své originální masky v časovém presu- člověk se pak musí ptát, jak by vypadaly výsledné výtvory, kdyby na ně měli všichni ti talenti dostatek času. Ale jinak se jedná o nejlepší reality-show, i když pro toto je takové označení spíše urážka. Chci další díly! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Je úžasné do něčeho takového aspoň trochu nahlédnout. Jen já bych si přála vidět práci těch skutečných mozků, kteří dali tvář filmovým hrdinům. Tihle ač talentovaní ale stále amatéři nejsou tolik poutaví. Nakonec musím trochu pozměnit svůj prvotní dojem, poněvadž je to fakt kouzelné sledovat tu jejich fantazii, znalosti a zručnost, kterou dokáží snad cokoliv :) ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první celou první sérii a nikdy bych si nemyslel, že mě to bude až tak moc bavit. Bavil jsem se vskutku výborně. Příjemná byla jak porota, tak i soutěží. O to příjemnější bylo je pozorovat při práci, která byla často na profesionální úrovni. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Tématicky poměrně unikátní reality show z prostředí amatérských filmových maskérů většinou se pohybujících v extrému a hororových žánrech, což je prostředí do jisté míry undergroundové, upozaděné a pro běžného diváka nepřijatelné. Vybraní talentovaní soutěžící pak dokazují své kvality v různých disciplínách, kterými člověku otevřou úžasný svět výroby masek, líčení, kostýmů, ale také týmové práce, pracování s nápady, konceptem, funkčností atd. To vše pak hodnotí profesionálové z branže a zasazují výtvory do souvislostí filmové reality. Samozřejmě nechybí klasická reality show špína, bez které by to asi nešlo nebo by seriál nebyl pro lidi tak zajímavý, nicméně přehrávání a afektovanost některých soutěžících je na můj vkus trochu přes čáru. Holt emerika, no :D. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Soutěž, maskéři a země původu USA? Tak to mi přišlo jako jasný propadák, ale musím uznat, že opak je pravdou. V tomto pořadu jde hodně o umění ve všem co soutěžící dělali je ho fůra a mnoho na mne ještě momentálně čeká. Nejvíce jsem se tedy obával samotného rozsuzování o vítězi a tom kdo bude vyhozen, ale je to zde velmi rychlé a výstižné a nejsou tu nějaké velkolepé dohady kdo je horší a proč. = Jsem spokojen a 4z5 ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Už jsem ani nečekal, že se dožiju reaShity show, co by mě bavila. Ale tohle je úplně jiný kafe. Parta filmovejch maskérů (možná snad amatérů) se snaží bejt ve svym řemesle co nejlepší a vyhrát 100 tisíc chechtáků. Co někteří dokážou udělat, to jsem vážně koukal jak chleba z tašky. Tomuhle se dá říkat umění. Na rozdíl od mnoha jinejch věcí a lidí, co se denně objevěj a pak zase zmizej do smetiště dějin. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká zajímavá a neohraná reality show. Koho by nezajímalo pozadí tvorby filmových nestvůr a podobných věcí? ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to realityshow, takže tam zase lidé o něco soutěží. Jako celkově dobré, ale když vezmu v potaz, že ty, co se tam snaží proniknout mezi top v Hollywoodu, udělají často takové hrůzy, to nebylo až tak super. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Občas jsem někde zahlídl obrázek/poster, ale ignoroval jsem to. Když začala třetí série, tak jsem si nazkoušku pustil první díl a ihned mě to chytlo. Nakonec to skončilo, že jsem začal očekávat vždy nový díl a později jsem si zpětně pustil i první dvě řady. Některé výtvory jsou naprosto úchvatné a obdivuju soutěžící, že něco tak krásného dokáží. Hodně často jsem se i smál, když dělají vtipný líčení (svatba, dva trpaslíci,...). Oblíbení soutěžící jsou: Roy (3. a 5. série) a Tate (1. a 5. série), taky nebyli špatní: RJ (2. a 5. série) a Alana (3. a 5. série). 6. série ukázala docela dost nadaných jedinců. Nejvíc jsem si oblíbil Tylera, kterému jsem hodně fandil. Rashaad válel celou sérii a třeba jeho robot hasič nádhera. Hodně se mi ještě líbila postava s rybama koi od Darana v japonském týdnu. 7. série přinesla pár novinek. Místo Ve, která pracovala na Hunger Games 3, usedla mezi porotce Lois Burwell. Jedna epizoda byla věnována soutěži mezi porotci, kde vítěz dostal peníze na charitu, kterou si vybral. Tam jsem byl velice překvapen vítězem, myslel jsem, že to ma Ve jasně vyhrané. Co se soutěžících týče, nejvíc jsem fandil Cigovi, který díky svým vousům a šíleným čepicím byl nepřehlednutelný. 8. série - V této sérii byl systém koučů, kdy se vrátili tři umělci, kteří Face Off vyhráli v předchozích sérií a měli možnost díky svému týmu znovu vyhrát. Zajímavá série, bavil mě nový styl i nový soutěžící. Fandil sem Emily, Loganovi a Kelly. 9. série - Návrat k původnímu schématu (bez koučů), ale přibyly nové soutěže. Nové soutěže to trochu obzvláštnili a dodali šťávu. Co se soutěžících týče, nikomu sem vyloženě nefandil a nikdo mi nijak extra nepřirostl k srdci, ale to neznamená, že byli všichni špatní, spíše naopak. Docela hodně slušných umělců, že těžko si vybrat favorita. 10. série - Co se týče typu soutěží, tak je stejná jako řada předchozí. V této řadě byl můj oblíbenec Rob, kterému sem držel palce hned od začátku. Dvakrát sem myslel, že vypadne, ale nějakým zázrakem to vždy zvládl dál. Hodně zajímavá a zábavná figurka byl Robert, který pochází z Německa. Jeho přízvuk se mi líbil a bavili mě jeho pošahané představy. Další série poběží přístí rok, tak stačí jen vydržet. 11. série - A máme tu návratilce. Proběhla změna, že soutěží v dvojici a vyřazuje se vždy až druhý díl. Vrátilo se mi pár oblíbenců a nejvíc potěšilo, že se všichni dostali do semifinále. Trošku mě přakvapilo, že můj favorit vypadl v semifinále a nedostal se do finále. Nadruhou stranu sem to přál stejně někomu jinýmu. 12. série - Proběhla změna ve stylu soutěže a na začátku jsou lidi rozděleni do dvou skupin, kdy všichni ve skupině spolupracují a ta skupina, která prohraje, příjde o člověka. Finálový úkol se mi moc líbil a podařil se i výborně splnit soutěžícím. Potěšil návrat Roye Wooleyho, který v jedné epizodě pomáhá soutěžícím a opět předvede své umění. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Zatím to vypadá na velmi originální a neotřelý pořad, který má rozhodně co nabídnout. Konečně něco jiného, než banda lidí zavřená ve vile, nebo kuchaři. Člověk má díky tomuhle pořadu skvělou příležitost dozvědět se, jak to chodí "za oponou", co všechno předchází tomu, než vidíme výslednou masku, kolik práce a času za tím vším stojí a jak se všechno tvoří. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Zajímavej náhled pod pokličku maskérskýho řemesla, potopenej scénářem klasický nablblý americký reality šou. Škoda. Bylo by zajímavější nakouknout do práce skutečných filmových studií bez tý vaty okolo.. ()

Reklama

Reklama