Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Láska navzdory celému světu (E88)

(epizoda)
  • Německo Liebe gegen den Rest der Welt

Obsahy(1)

Rachel se po dvou letech setkává s mužem, kterého kdysi velmi milovala. Trápí se však, že jí celé městečko dává najevo, že se kvůli ní zabila žena jejího vyvoleného. Překoná skutečná láska vzdor okolí? Rachel se vrací po delší době domů. Náhodou se potkává s doktorem Lukem svou starou láskou. Když zjistí její teta, majitelka hotelu Emma, která si zvrtla nohu, že Rachel je zpět, požádá ji, aby jí na pár dní vypomohla s hotelovým provozem. Rachel je tak nucena zůstat ve městě a znovu se setkat s Lukem, se kterým se před dvěma lety tolik milovali...  Zprvu ho však nechce dál potkávat. Trápí ji, že se Lukova bývalá žena kvůli jejich vztahu zabila. Lukova bývalá tchyně s ním kvůli tomu také stále odmítá mluvit. Rachel se doma necítí dobře, má pocit, že jí všichni vyčítají, co se stalo. I tak ale Luka stále miluje. Nakonec se s ním dá znovu dohromady. Mary – matka mrtvé Tary – však svazku ani trochu nepřeje, přišla kvůli němu o dceru. Rachel se kvůli tomu vydá za starostou, aby se za ni přimluvil. Najde ho ale doma mrtvého. Vše se tím ještě zhorší... Policie začíná vyšetřovat, jestli starosta zemřel přirozenou smrtí, nebo byl zavražděn. Podezřelou je i Rachel. Pitva nakonec prokáže, že o vraždu nešlo. I přesto se městečko k páru staví zády. Lukovi odcházejí pacienti a dostane výpověď z ordinace, hosté v hotelu u Emmy a Rachel houfně ruší rezervace. Rachel se proto rozhodne znovu odejít. Kvůli vyšetřování se ale musí na skok vrátit... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... staré nepriateľstvá boli zrušené a staré priateľstva obnovene. A taskto aj malo podľa Rosamundy skončiť. Aj keď som mal sto chutí odobrať jednu hviezdičku za to vytrhane obočie hlavnej predstaviteľke Sylvii Leifhet (no ale narodila sa v DDR, tak nech si ho má). :) ()

only_serials 

všechny recenze uživatele

Hele jsem fakt normální! Viděl jsem to jen proto že jsem zrovna nebyl v práci a ve stejný den mi odešel počítač, takže jsem si dal po sto letech páteční dopoledne u televize.. No a hele jako asi takhle- Je fakt že jsem nic podobnýho snad nikdy neviděl, ale přijde mi že v rámci žánru debilních německých blbostí, které postrádají naprosto vše co má koukatelný film mít, musí být tohle docela TOP výtvor (fakt, bez ironie)... Fakt si nedokážu představit jak líp by s německým talentem pro filmařinu a se zřejmě hrozivou předlohou Pilcherový film mohl vypadat. Takže asi takhle- je jasný že jsem naprostý opak cílový skupiny pro jakou bylo tohle natočený- tudíž za sebe dávám dvě hvězdy (sorry, ale ta závěrečná pointa se zlodějema byla fakt koulervoucí :D)... NICMÉNĚ na druhou stranu, když se vžiju do cílový skupiny dožívající důchodkyně, která vůbec nemá tušení že film může vypadat i třeba něco jako Avengers, tak si myslim že bych z toho musela být na větvi a pálit okamžitě 5 hvězd.. Bohužel pro čsfd profil tohoto filmu, jsem ročník 86 a zůstanu spíš u těch svých 2 hvězd (druhá za to že jsem se sebezapřel a vydžel u toho i přes 2 reklamy..) ()

drunkwithme 

všechny recenze uživatele

Stefan Bartmann opět dokázal že je momentálně nejlepším německým režisérem romantických filmů podle Rozakundy Píčerový,pokud jste mladý nezaměstnaný a tlustý povaleč co nemá holku a touží po lásce tak tenhle film vás rozhodně nadchne a klid vyzařující z ůžasných anglických scenérií a dobrých výkonů německých herců vás povznese na duši,nemohu dát jiné hodnocení než plný počet. ()

Reklama

Reklama