Reklama

Reklama

The IT Crowd

(TV film)
  • USA The IT Crowd USA (neoficiální název)

Recenze (26)

swamp 

všechny recenze uživatele

Podivný pokus o kopii skvělého britského seriálu. Zdaleka ne tak vtipné (i když scenáristicky doslovné). McHalea mám rád v Community, ale v roli Roye se prostě nehodí (ani vzhledem, ani herecky). Představitelka Jen je tady naprosto příšerná a Moss je Moss, ale proč se tomu Ayoade propůjčil, to vážně nechápu. Výsledné hodnocení odpovídá průměru za hodnocení, kdybych původní The IT crowd nikdy předtím neviděl a nevěděl o jeho existenci (2*) a za smysl tohoto pilotu / pokusu o "nový" seriál (odpad!).. ()

Pítrs85 odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo říct relevantní důvod, proč se toto natočilo, když je to naprostý, ale opravdu naprostý přepis pilotního dílu opravdových The IT Crowd??? Uniká mi důvod, proč se točí např. americké remaky evropských hororů, ale toto už je vážně stupidita největšího kalibru. Naštěstí to pochopili i diváci a tento skvost zůstal pěkně jen u pilotu- ale i ten by se mě zakopat dvacet metrů pod zem a navždy na něj zapomenout. A může mi někdo říct, proč v tom ke všem čertům hraje Richard Ayoade??? :) ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Pokus natočit první řadu IT Crowd po americku skončil hned u pilotního dílu, jelikož ani tvůrci sami nevěřili, že by měl seriál úspěch. Richard Ayoade se nezaprodal, jak tu všichni naznačují; to, že nebude přeobsazen, bylo podmínkou povolení natáčení americké verze, jelikož jeho projev je nezaměnitelný a lepšího Mosse by jen těžko našli. "Americký Roy" mi nepřijde jako takové šlápnutí vedle (byť je v podstatě jen méně výrazným duplikátem), za to "Blonďatá Jenn" se dle mého vyloženě nepovedla- svou postavu dost přehrává a vůbec, připadá mi jako by zrovna vylezla z herecké školy, nebo z režisérovy postele. Scenáristicky se jedná v 95% o přepis scén, dialogů i vtipů. Jen velmi málo je řečeno jinak nebo obohaceno o originální (rozuměj neukradený) vtip. Tomuto plagiátu zůstává poslední špetka humoru jen díky tomu, jak moc Richard Ayoade svým hlasem a teď navíc i vymykajícím se přízvukem mezi amíky nezapadá a působí tak ještě víc jako nezačlenitelná bytost. Buďme rádi, že jsme se nedočkali více dílů, jak tu někdo poznamenal, úplně vidím Jacka Blacka v roli dědice impéria Douglase Renholma. ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Takhle dokonale zabít jakýkoliv pokus o vtip, to se jen tak nevidí. ()

exhoubus odpad!

všechny recenze uživatele

Americký remake britského seriálu The IT Crowd. Nechápu, proč se někdo pokouší předělat něco, co už nejde zlepšit – pak už to může být jen horší. Bohužel tento remake je o hodně horší než originál. Samozřejmě jsem se taky smál, ale jen tomu, co bylo převzaté z britské verze (což bylo všechno, co za něco stálo). Snažil jsem se najít na tomto seriálu něco pozitivního, ale nic mě nenapadlo... takže jednoznačně odpad! ()

Tony DiNozzo odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nechápem zmysel týchto amerických kópií britských seriálov. Joelovi McHaleovi som toho nerda vôbec neveril a divné je, že Richard Ayoade si v remaku zahral sám seba :)) Našťastie to ani neodvysielali... ()

geklon

všechny recenze uživatele

...jediná škoda na týhle zbytečnosti je, že se nedozvíme kdo bude hrát Desmonda a mladýho Reyholma. Já bych tipoval na gotika P.N. Harrise a za dědice impéria Jacka Blacka. ()

MiGi87 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotit realisticky, tak to má snad i na tři hvězdy, ale jako trapný remake perfektního originálu si to zaslouží tak akorát smrt! ()

Pelargius odpad!

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl (de facto omylem). Po shlédnutí člověku prostě musí mozkem proběhnout otázka: ,,Co tam proboha dělá Richard Ayoade?" ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Stejně jak Červeného trpaslíka, se Amíci pokusili předělat i IT Crowd a dopadlo to stejně. Jeden díl, který snad ani nebyl odvysílán (ale dá se sehnat na netu, myslím že je i na YT). Ten jeden díl je prakticky úplná kopie britské epizody jen s jinými herci, teda pokud nepočítáme Richarda Ayoade, který tady hraje stejnou roli jako v originální verzi. Tohle člověk prostě nepochopí, to v Americe tolik nenávidí Brity? ()

Finarfin odpad!

všechny recenze uživatele

A já se ptám, proč??? Naprosto zbytečné, co od toho kdo mohl čekat? Kdyby to bylo to první, nebylo by to špatné samozřejmě, ale vzhledem k tomu, že je to pokus o identickou kopii... To je jako kdybych já vzal obraz Mony Lisy, hodil ho na kopírku a dal tomu nadpis Made in US. Stejně špatně dopadla už jen americká verze Red Dwarf, ale nikdo se nepoučil. ()

Eratashi odpad!

všechny recenze uživatele

Oh můj bože! Oni vážně přeobsadili a kompletně okopírovali IT Crowd UK O_O Ti jsou trapní...v USA je skutečně všechno možné -.- Snad se nebáli, že by britské angličtině Amíci nerozuměli :-D ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Nízke hodnotenie je samozrejme spôsobené tým, že sa jedná o horšiu kópiu anglického seriálu, ale sám o sebe, odhliadnuc od originálu, 15% si určite nezaslúži. Veď vtipy zostali zachované a za výkon, ktorý podáva Richard Ayoade si tento diel zaslúži aspoň 50%. Ak niekto nesúhlasí, nech si skúsi pozrieť nemeckú verziu. ()

hyper01 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jaký tohle mělo smysl a taky proč se toho účastnil Ayoade. Jen díky němu a McHaleovi, který mi tam zas tak moc nevadil, jedna hvězda. Jinak je to sračka, která kdyby neexistovala, tak by se vůbec nic nestalo. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč proboha? Když dva dělají totéž, není to totéž. I Moss hrající Mosse je slabší než v originálu. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Stačili mi ukážky porozlietané po YouTube. Čo to, ku*va? Prachsprostá 'murikánska vykrádačka pôvodného originálu. To v sebe Amíci nemajú kúska súdnosti alebo majú svojich krajanov za tak vypatlaných, že by nemohli pochopiť iný, než 'murikánsky seriál? A čo tam ku*va hľadá Richard Ayoade? ()

Reklama

Reklama