Reklama

Reklama

Webseriál, který vypráví příběh Alexe, který se každý den probudí do těla jiné osoby. Alexův charakter se nemění, mění se jen jeho vizáž. Jednoho dne potká krásnou dívku Leah. Jsou ze svého nového vztahu nadšení. Leah sice bude další dny Alexe vídat, ale nebude vědět, že to je on. (zuza99)

Recenze (43)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Jedinú vážnejšiu výhradu mám k záveru , ktorý oproti zvyšku pôsobí urýchleným dojmom a necháva niektoré potenciálne zaujímavé otázky nedopovedané. Jednoducho povedané, z tejto témy sa zrejme dalo vykresať aj viac ale navzdory tomu si nemôžem pomôcť - ide o tak príjemne hrejivú jednohubku s mimoriadne zaujímavým konceptom a neopakovateľným feelingom, skvelou hudbou, výborne natočenú a obsadenú, že mi je to vo výsledku viacmenej jedno. Tých 6 dielov nabitých silnými emóciami ma presvedčilo tak či tak. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Jediné co musíte udělat před sledováním tohoto seriálu, je vypnout mozek. A sledovat srdcem. Když se vymaníte z obvyklého přemýšlení, nebudete hledat nedostatky a nelogičnosti a poddáte se kouzlu příběhu, je to něco neuvěřitelného. Tvůrce se ani v nejmenším nezaobírá nějakým vysvětlováním otázek tohoto originálního, avšak velmi ošemetného tématu a soustřeďuje se v krátkém čase výhradně na dějovou linii. Sbližování okouzlující starožitnice s 59 různými osobami nabírá od noci v muzeu smyslné kouzlo a při nevídaně rychlém konci jsem jen bezmocně lamentoval, proč nebyla upřednostněna alespoň trochu delší stopáž. Relativně banální příběh se totiž zaobírá značně subjektivním problémem - Jak velkou roli hraje zevnějšek a to, co si nosíme uvnitř sebe samotných? Obecné odpovědi se dočkáme. Lidé říkají, že soudí podle toho, jaký je člověk uvnitř. Je tomu ale většinou naopak. Aby ne. Jak můžeme soudit něco, co není vidět. Každý si ale musí tu svou odpověď naleznout sám. Uvnitř sebe. A nezapomenout zapnout mozky. 80% ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Asi nejkratší seriál s nejvíce představiteli hlavní role. Jak už bylo řečeno, seriál The Beauty Inside nelze sledovat rozumem, ale jedině srdcem. Právě tolik nelogičnosti dělá seriál ojedinělým. Já prostě zbožňuju snímky s trochu jiným příběhem a nečekaným závěrem a právě tento počin originalitou přetéká. Možná by se námět dal přepracovat v celovečerní film, určitě by to stálo za to, ale i takto jsem se bavila skvěle a moje romantická dušička se prostě nabažila. :) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý poselství sdělený neméně jednoduše, ale v tom - jak známo - odpradávna tkví krása. Neotřelý zacházení s kamerou i světlem (!) a k tomu Leah, do který se snad nejde nezamilovat (věčná škoda Mary Elizabeth na nějaký vřískání). Senza! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Filmařsky velmi krásně natočené. Moc se mi líbila kamera, hudba a originální pojetí+téma. Navíc jsou všechny epizody tak akorát krátké a při jejich sledování se vůbec nenudíte. Při sledování vás donutí k zamyšlení, což mám na filmech rád. K pátě hvězdě přece jen malinko chybí. Trochu mi to celé připomíná chvíle, které jsem nedávno zažil. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nádhera, ale i mě úplnej konec poslední 6. epizody dost zklamal. Říkal jsem si, že by tenhle webseriál moh skončit trošku jinak a o díl později. Beauty Inside je ale zajímavý i jako interaktivní virální reklama Intelu a Toshiby. Lidé posílali tvůrcům vlastní videa a Alex měl na YouTube deníček. Něco z toho se dostalo i do seriálu. | ► Vnitřní krása ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka produkcie, ide o jeden z mála naozaj kvalitne nakrútených webseriálov, ktorý má ešte k dobru jednoduchú a originálnu zápletku. Z tej sa síce dalo vytrieskať tak o 95% nápadov viac, než sa nakoniec vytrieskalo, ale to by až tak nevadilo; seriál vsadil skôr na citlivú strunu a zahral romantický príbeh o tom, či sa dá do niekoho zaľúbiť len na základe toho, čo má vo vnútri. Čo je však neodpustiteľné - a tu začína spoilerová časť - pointa celej série je záverom kompletne pošliapaná a na očakávanú otázku "Existuje láska ktorá nehľadí na vonkajšok?" odpovedá stupídne "Jasné, stačí sa naveky premeniť na atraktívneho chlapa." A na to sa ešte tvári aký romantický záver to bol a ako bola dokázaná pointa, že láska nepozná medze. Ech! Taký Shrek sa s touto otázkou vysporiadal oveľa chytrejšie a romantickejšie. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe zpracovaných webseriálů, co jsem kdy viděl a který dotáhli po scenáristické stránce k dokonalosti překvapivě až jihokorejci ve svém remaku. Jinak si s ním ale po emocionální stránce vůbec v ničem nezadá. Alexův voiceover je nesmírně sympatický, Mary Elizabeth Winstead kouzelná a hudba vyloženě krásná. Romantika jak má být. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Křehká krása,to je to co jsem při sledování tohoto krátkého šestidílného webseriálu po celou dobu pocit'ovala.Jeho nádherná poetika byla jako pramenem čisté vody, tak moc se vymykající všem těm uplakaným zamilovaným filmům,tolik oblíbeným v dnešní době. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Bezchybný nápad se skvělým zpracováním. K dokonalosti chybí jen příliš unáhlený závěr. Nebudu to pitvat, abych tu zbytečně nespoileroval, ale také jsem očekával u seriálu o vnitřní kráse jinou tečku. Přesto silné čtyři a mrzí mne, že jsem snížil celkové hodnocení. Ale on to někdo zase vytáhne ;) ()

fremy 

všechny recenze uživatele

Trápení z vnější podstaty člověka. Myšlenka, že bez ní jsme ostatními opomíjeni. Krátký formát 6 příběhů jsem hltal jedním dechem. Je to rozměr, jenž upoutá mnohé diváky. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto seriálu nevím, co říct. Podle mě dokonalý, neskutečně zajímavý nápad a výborné zpracování a je vcelku škoda, nebo možná, že je to pro něj i dobře, že není tak znám. Prostě jen tleskám všem, co se tohoto projektu účastnili. Je pravda, že ale i po skončení vyplývá na povrch řada otázek, ale to je právě jednou z ingrediencí kouzla této minisérie. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina vás ihned vtáhne do děje a vy jeho problém náhle taky prožíváte. Chápete ho a zároveň přemýšlíte, jak se něco takového může vůbec dít... Na krátký film to má docela dobrou kvalitu - kamera, střih... Ale nemůžu si pomoct, ten nápad je prostě geniální! ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Málo co mě v poslední době takhle chytlo za srdce. Nádherně zpracovaný a hlavně neokoukaný příběh o lásce. V hlavní roli má oblíbená a vždy krásná Mary. Nemůžu jinak než 5 hvězd. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Dlouho mě nic tak nefascinovalo, jako The Beauty Inside. Respektive mě fascinuje kamera, opravdu krása. A nápad je taky naprosto geniální. Jen škoda, že jsou díly až tak krátké, ale třeba, v tom je to kouzlo :) Neváhejte a podívejte se na tu krásu. Přeložené díly. ()

Reklama

Reklama