Reklama

Reklama

Lovci realit z celého světa

(pořad)
  • Česko Hledáme bydlení Zn. v zahraničí (více)

Obsahy(1)

Koupit správný dům je vždy velmi obtížné. Koupě domu v cizí zemi tyto potíže ještě desetkrát znásobuje. V seriálu Hledáme bydlení Zn. v zahraničí sledujte, jak odvážné páry sbalí metr a své pasy a míří vstříc novému životu v nové kultuře. Jsou postaveni před výběr ze třech potenciálních domů, jak je ovlivní konkurenční nabídky versus vlastní preference umístění domu, pohodlí, apod. a vyřeší sami zásadní rozdíly v názorech? Od zjištění složitých místních předpisů, přes nalezení vhodných škol, stres se dostaví dost rychle. Páry jsou hozeny do vody a s jazykovou bariérou se věci stávají ještě složitější než obyčejně jsou. Nalaďte si Hledáme bydlení Zn. v zahraničí a zjistíte, že, ať už je to na Novém Zélandu, Jižní Africe nebo v Singapuru, velikost druhé ložnice je snad univerzální příčinou dohadů o novém bydlení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická reality show nepřekročí omezení daná žánrem. 1) Nedozvíme se, jak se v jednotlivých městech žije, kde je to nejlepší a proč. Místní kultura či snad génius loci nám rovněž zůstanou utajeny. 2) Tvůrci nabízejí americké větší či menší exoty, kteří svou vesnickou mentalitu předvádějí s větším či menším rozpočtem a větší či menší ignorancí. Někteří jsou docela sympatičtí, jiní na odstřel. 3) Z trojice nabízeného bydlení bych si většinou nevybral ani jedno. 4) Tvůrci zřejmě mají pocit, že pořad je určen mentálně slabým divákům (možná mají pravdu) a tak základní fakta polopaticky opakují pořád dokola. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mě baví to, že ukazuje různé způsoby života lidí z různých koutů světa. Občas si sice říkám, jak jsou někteří účastníci padlí na hlavu, ale stejně se vždycky podívám ráda. ()

Reklama

PDcz 

všechny recenze uživatele

Ta kuchyne je moc mala. Ve statech jsme meli vetsi loznici. Ja chci zachod v koupelne. Pane Boze, do cehos to dusil dal... do takoveho baliku slamy... co neni USA, je male a zaostale.. at jdou do haje zeleneho ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič v zlom, ale tak rozmaznaní ľudia akí vystupujú v tejto show sú fakt až neuveriteľní. A pritom to hľadanie nových príbytkov v rôznych častiach Zeme pôsobí celkom príťažlivo, a človek popri tom vidí aj reálne prostredie svetových štátov a miest. Relácia ako taká je v pohode, ale tí ľudia a ich rozmaznané kecy o tom ako im je všetko "pod úroveň", to je na tom fakt neznesiteľné. Niekedy mám pocit, že skôr sa tam predvádzajú tí ľudia a nie samotné vily, domy, byty a pod. Ale asi bol zámer skôr prezentovať luxus, a nie priemernosť... ()

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Často jde o bandu rozežrancu. Ale jinak zajímavé sledovat bydlení v zahraničí. Taky při pořadu vybíráte? Většinou vyberu jiný byt či dům... ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama