Reklama

Reklama

Haeundae yeonindeul

(seriál)
  • Jižní Korea 해운대 연인들 (více)
všechny plakáty

Epizody(16)

Obsahy(1)

Každé povolanie môže niekedy viesť k nečakaným následkom.  Prokurátor Lee Tae-sung sa počas vyšetrovania hlavnej zločineckej rodiny v Haeundae (východná časť Pusanu, Južná Kórea) stane účastníkom autonehody, pri ktorej stratí pamäť. Následkom toho sa mylne domnieva, že jeho tajná identita je jeho skutočná totožnosť. Keď sa zamiluje do Go So-ri, dcéry mafiánskeho šéfa, jeho kariéra prokurátora sa tým značne skomplikuje. Vráti sa mu pamäť alebo bude žiť svoj život ďalej ako gangster? (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Haeundae lovers rozhodně mají předpoklady k tomu, být výborným seriálem. Mezi postavami je spousta šílenců a sympaťáků a hlavní zápletka taky není marná. Jenže k ní dojde docela pozdě, zvláštním způsobem, a pak se všechno odvíjí tak nějak bez překvapení (tedy aspoň pro diváky, postavy to zřejmě vidí jinak). Vztah hlavního hrdiny a hrdinky má světlé chvilky, ale můj oblíbený páreček z nich taky nebude. Asi i proto jsem neměla až tak velkou potřebu seriál dokoukat. Někdy jsem ho dokonce odložila i po půlce dílu a s klidem se na něj dodívala třeba za týden. To o něčem svědčí... Lehce silnější 3* ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobře plynoucí seriál, postavený na ztřeštěnosti některých postav a trochu klišoidní zápletce. Naštěstí tentokrát amnézie hlavního hrdiny nebyla určena ke ždímání slz, ale naopak k polechtání bránice. Ale abych řekl pravdu, ačkoliv snaha tohoto cíle dosáhnout bezesporu byla, ne vždy se to podařilo. Ve finále tak vznikl seriál, na který se sice dobře kouká, ale nikdo si ho nebude pamatovat příliš dlouho. V kladném ani záporném smyslu. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Tohle kdrama mělo vcelku zajímavý vývoj. Ze začátku to vypadalo jak náhodně poslepované vtipné scény (občas hraničící s trapností, občas srážející mě do kolen - MacGyver rulez:D ), ale postupem času jak se vytrácel humor, začal děj působit víc a víc kompaktně. Jinak ale o žádný objevný příběh nejde. Spousta náhod působí absurdně, třeba to jejich setkání.... Postavy mě občas svým chováním pozitivně překvapily, na druhou stranu se ale občas chovaly hodně nelogicky. Třeba Jung Suk Wona jsem jako "blue rangera" měla radši. Plusové body ale přičítám za mafiány živící se lovem ryb. Ti nezklamali skoro nikdy. Je to seriál typu: vidět, pobavit se a zapomenout. ()

Reklama

Reklama