Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, který vidí lidem do duší, odhaluje, kdo je špatný a kdo ne. Špatné lidi zabije a promění v anděly. Na stopě je mu ale Will Graham, který se tentokrát neobejde bez pomoci doktora Lectera... (TV Prima)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje lehké počáteční nadšení se mírně překlápí ve zklamání. Berliček přibývá, scénář mírně drhne, vznosné rozhovory vadí. Ano, atmosféra je nadále výborná, ale tak nějak bych se chtěl posunout dál a nesledovat pouze Lecterovu manipulaci nebo psychické poruchy hlavního hrdiny. Vraždy jsou silně nevěrohodné, ač tedy proměny v anděly potvrzují, že na maskách a kostýmech někdo odvedl pozoruhodnou práci. Co těší na pátém díle, je náhled do soukromí Jacka Crawforda a pravda o jeho manželce (jenže dál se s linií už nijak nepracuje). ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Will sa rýchlo vcíti do vraha, ktorý robí zo zavraždených anjelov, ktorí sa zaňho modlia. Jackova žena na tajnáša ide za Hannibalom a Jack má s Willom prvú závažnejšiu výmenu názorov. Presunutie pozornosti na Jacka bolo dobrým ťahom a záverečná scéna, kde za ním Will príde, aby mu prezradil, čo ho trápi, síce nie je gaučová scéna „Do you love me?“ z The Sopranos s Tonym a Uncle Juniorom, ale snaha sa cení. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální nápad, to se musí nechat. Vrah zabíjí lidi a vystavuje jak anděli, to je prostě něco. A co teprve jeho dopadení, to je konec, jak se sluší a patří. Neskutečný vizuál. Hodně se i debatuje a to už je slabší, ale i tak jsem spokojen. Seriál zatím bomba. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Will Graham je tentokrát na stope vraha, ktorý vidí svojim obetiam do duše vďaka tomu, že umiera na rakovinu. Svoje obete naaranžuje ako anjelov. Will Graham je čím ďalej, tým viac ovplyvnený tým, že pomáha pri vyšetrovaní prípadov a čoraz častejšie vyhľadáva pomoc psychiatra Lectera. Toho navštívi aj manželka Jacka Crawforda, Willovho šéfa nielen na spoločnej večeri s manželom a Hannibalom, ale aj ako pacientka. Hannibal sa vyšetrovateľom dostáva čoraz viac pod kožu. Dobrá epizóda s vydarenou pointou, škoda že sa autori viac nepohrali s vyobrazením obetí a dej sa sústredil skôr na vzťah Crawforda a manželky ako na samotného páchateľa. Napriek tomu 75%. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama