Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hannibal připravuje snídani pro Jacka, který strávil celou noc v nemocnici u své ženy. Jack ho považuje za skutečného přítele... Freddie dostala anonym, aby šla do hvězdárny, kde najde rozřezanou Beverly. Na místo činu přijíždí FBI s Jackem. Je jasné, že chasepeacký trhač znovu udeřil. Když se to dozví Will, chce Beverly vidět. Převezou ho proto do hvězdárny, kde analyzuje její vraždu – řekne Jackovi, že Napodobitel a Trhač je jeden a ten samý vrah. Za Napodobitelem se jen skrývá... Will je zpět v Baltimoru, kde mluví s doktorem Chiltonem. Zlobí se, protože ví, že Hannibalovi prozradil, že jej léčí. Přijde řeč i na Beverly a Chilton chce vědět, o čem si povídali. Will prozradí, že se bavili o chasepeackém trhači. Will mluví s Gideonem a zavede řeč na Trhače. Ptá se, kdo to je, ale Gideon tvrdí, že Trhače nelze chytit, musí být odstraněn. Proto chce Will mluvit s Freddie, která za ním přijde do vězení. Řekne jí, že chce kontaktovat svého obdivovatele. Freddie za to chce práva na jeho příběh... Poté se ukáže, že oním obdivovatelem je jeden ze zřízenců v Baltimoru. Will ho požádá, aby Hannibala zabil... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novinárka Freddy po obdržaní anonymného tipu prichádza do observatória, kde nájde telo Beverly. Neskôr Will požiada Jacka Crawforda, aby sa mohol pozrieť na miesto činu. Strata Beverly ním veľmi otrasie, preto, keď sa mu prihovorí ošetrovateľ v nemocnici, ktorý je jeho tajným obdivovateľom a vraždou muža z ochranky súdu sa počas procesy snažil poskytnúť dôkaz o Willovej nevine a ku všetkému sa mu prizná, Will ho požiada aby zabil Hannibala Lectera. Doteraz najslabšia epizóda seriálu v ktorom zaujalo zhruba úvodných 5 a záverečných 5 minút. Pokazila to aj hudba, ktorá sa v tejto časti k rozhovorom vôbec nehodila. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned ze začátku nám tady tvůrci nasolí plátky čínského masa, zrovna když si nachystám čtyři rohlíky s rožnovským salámem (který je samozřejmě na plátky). Jednoznačně nejnechutnější díl a taky nejlepší. Nic tomu nechybělo. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned ze začátku nás opustí jedna z hlavních postav a to docela nechutně i když jako nápad a vizuál je naprosto super. Tentokrát málem dojde i na Hannibala, ale má zase jednou štěstí a je na poslední chvíli zachráněn, ale jako luxusní závěr dílu. Tak tohle je oproti minulému dílu opravdu neskutečná jízda. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama