Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hannibal připraví Willovi na počest jejich nového přátelství gurmánskou pochoutku. Poté se ho začne vyptávat na podrobnosti, které provázely vraždu Freddie. Na kolečkovém křesle sjíždí do garáží hořící mrtvola. Hlídač vezme hasicí přístroj a běží ji uhasit. Oběť je identifikována jako Freddie a je zřejmé, že z jejího těla někdo jistou část odříznul. Will vysloví myšlenku, že Freddie musela shořet, aby z jejího popela povstal její vrah... Margot přijde za Hannibalem a Willem a svěří se jim, že čeká Willovo dítě. Will se v první chvíli zlobí, ale později se mu myšlenka, že bude otcem, zalíbí. Alana přijde za Willem a chce od něj vědět, zda zabil Freddie. Will jí na to nedá přímou odpověď, ale dá jí zbraň s tím, ať začne trénovat. Mason chce po Hannibalovi, aby se stal i jeho terapeutem. Baví se spolu o rodině a Hannibal se zmíní, že by Margot mohla mít dítě. Hannibal se svěří Willovi, jak moc blízký si byl se svou sestrou Mischou. Abigail mu ji moc připomínala. Will se ptá, proč ji tedy zabil, ale Hannibal odpoví vyhýbavě... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postupné zapracovanie súrodencov Masona a Margot predsa len prinieslo ovocie a do príbehu vrátilo trochu napätia. Najlepším momentom je nepochybne jazda mŕtvoly novinárky Freddie na invalidnom vozíku a samotný záver, v ktorom Will nabáda Masona, aby prasatám predhodil ako chod Hannibala Lectera. Nie je to síce originálne, ale k Hannibalovi to patrí. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za Michaela Pitta jsem rád, ale ty "dočasné" vedlejší postavy jsou tady prostě na hovno. Taky se mi nelíbí, že už skoro vůbec nevidíme Jacka, ale sledujeme víceméně pouze interní vztah Hannibala s Willem směsující se s vztahem přiblblých sourozenců. ()

Reklama

Reklama