Reklama

Reklama

Epizody(13)

Recenze (19)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je zase o něčem trochu jiném, ve stylu Harrise je to hlavně vyleštěná smetánka. Nádherné ženské postavy hrané Gillian Anderson a Ginou Torres. Case of the week zmizel a zřejmě to je hlavní důvod, pro ukončení seriálu na jeho mateřské stanici. Nicméně v druhé polovině přichází na řadu Red Dragon a mnohé se ještě může změnit. Ano, přichází Rutina Wesley jakožto poslední herecká pomoc. Drama vrcholí a bromance mezi Hannibalem a Willem jest dokonána. Bylo to sladké, ale bylo toho dost. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Hannibal bude v porovnaní s inými vždy v nevýhode, kedže bude porovnávaný s filmovou sériou o Hannibalovi kanibalovi. Buďme úprimný, vyrovnať sa hereckými výkonmi, scénarom či dialógmi tým, ktoré predviedli Lecter a Sterlingová v mlčaní jahniat je takmer nemožné. Napriek tomu sa to v seriáli podarilo veľmi dobre. Will Graham nie je zaleka tak dobrý ako Sterlingová. Hannibal v podaní Mikkelsena v niektorých momentoch Anthonyho Hopkinsa pripomína. Ak k tomu pridáme pár lepšie zvládnutých postáv, hlavne Masona Vergera, celkovo možno hodnotiť seriál ako veľmi dobrý. Tretia séria síce v niektorých momentoch zaostáva za tou druhou, vykompenzuje to však skvelým záverom, takže výsledkom je dôstojná tretia séria. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kľudne by z toho mohli byť 2 série. Tvorcovia nám naservírovali svoje adaptácie románov Hannibal a Red Dragon. Talianska polovica má viac nezabudnuteľných momentov (aspoň pre mňa), tá s Red Dragonom vyniká istou strohosťou, ale nie je to na škodu, pričom obe uspokoja vyberané fanúškovské chúťky svojím tradičným perfekcionizmom, filozofiou aj brutalitou. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Iné dabingové znenie Jacka a Hannibala zaskočilo. No tretia séria nám začala celkom vydarene. A celé to zavŕšilo famóznym záverom. Aj keď treba uznať, medzi tretiou sériou som stihol dokončiť 2 inšie seriály. A Hannibal ostal rozbehnutý a nedokončený, nie zeby to bol zly seriál. To netvrdím ale na prvú sériu sa ani tretia nevytiahla. A to je škoda. Stále je to ale poriadne psycho a svojich divákov to určite má. Tak ako aj filmy Hannibal a mlčanie jahniat to na plnú deľbu bodov nebude. Posledná séria hodnotená presne ako druhá. Aj keď bola o niečo lepšia. Seriál ale treba pochváliť, hlavne vďaka skvelemu dabingu ktory by človek na netflix platforme nečakal ani vo sne. 3* ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada Hannibala je pro mě obrovským zklamáním. Zatímco první řadu jsem slupnul za třináct večerů, tak třetí řada mi trvala několik měsíců. A zatímco u druhé série byla první polovina výtečná a druhá bez atmosféry, tak tady je to přesně naopak. Prokousat se totiž Florencií a příběhem s Masonem a tedy prvním sedm dílů, to byl pro mě skoro až nadlidský úkol. Ty díly byly chaotické, neuspořádané, nudné a vůbec neměli spád jako předchozí řady. Dokud se na scéně neobjevil Velký Červený drak a seriál se vrátil do svých kolejí. Líbí se mi sice, jak seriál kombinuje knihy a přepisuje fakta, ale ta první část byla opravdu k uzoufání. Navíc se třetí řada může pochlubit mnoha dalšími gore scénami, které už nyní nejsou jen zpracovaný pro potřeby thrilleru a tentokrát i obrací žaludek. Finále je pak bez emocí a hloupé. Pro mě rozhodně nezvládnuté zakončení celého seriálu. (50 %) ()

Galerie (332)

Zajímavosti (2)

  • Po většinu úvodního setkání s Hannibalem (Mads Mikkelsen) drží Will (Hugh Dancy) složku o "Zoubkové víle" vzhůru nohama. V jednom ze záběrů je ale vidět otevřená nahoře. (MsUtahraptor)
  • Natáčení série začalo 20. října 2014 v kanadském Torontu. (Varan)

Reklama

Reklama