Reklama

Reklama

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hannibal Lecter sa cez Paríž dostane do Florencie, kde sa zamestná ako kurátor. Kedže však skutočný kurátor ešte žije, jeho osud je spečatený. Lecter sa však neubytuje sám, ale spolu s ním sú v dome aj jeho bývalá psychiatrička Victoria a Ábel Gideon. Avšak to, že Hannibal nie je kurátorom z Paríža, ktorý sa rozhodol presťahovať do Florencie a prijať miesto tam vie aj niekto iný, kedže bol jeho asistentom. Chce využiť to, že vie Hannibalovo tajomstvo. Netuší však, s kým má tú česť. Nato, že sa jedná o úvodnú epizódu série má film prekvapivo dobrú atmosféru. Vyzerá to tak, že budeme svedkami najlepšej série. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Antipasto je zvláštní díl. Nejen pro absenci poloviny ústředního dua, ale i klasické schéma epizod, jež člověk obvykle spíše jen vnímá než aby ho dokázal vědomě vyčlenit, se zdá být nepřítomno, pozměněno. Hudba zní poněkud jinak, ne jen Reitzellovsky podivně... Jde skutečně spíš jen o takovou neobvyklou ochutnávku, předkrm pro navození atmosféry, než epizodu na jakou jsme u Hannibala zvyklí. P.S.: Při prvním shlédnutí třetí série člověka čekaly "jen" ty hudebně bolestivé okamžiky, obsahující motivy z Bloodfestu. Napodruhé (a dále) evidentně bude třeba probulet i náznaky Love Crime... ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože, co to bylo? Přemýšlel jsem, že tomu dám trojku na obranu, že to je jakási rozjíždějící-se epizoda, ale na to nemám náladu. Prosím, ať už jsme z Evropy pryč. Tenhle výlet není dobrej. ()

Reklama

Reklama