Reklama

Reklama

Recenze (5)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi, že v tomhle díle se absolutně nic nestalo, pořád se jenom mluví a mluví o nepodstatnejch sračkách. Epizoda zajíždí taky do minulosti a ukazuje jak všechny postavy, který chtěl Hannibal zabít, přežily, což je další věc, která mě neskutečně sere. Tenhle seriál se nikdy nebál zabíjení postav, ale najednou všechny aspoň trochu důležitý postavy přežily. Ovšem neskutečně mě zajímá Masonův plán a Mason obecně. Snědení Hannibala zaživa? Dobrej způsob pomsty musím říct. Hodnocení: 6/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mason Verger , jedna z Hannibalových obetí, ktorá prežila si na návštevu pozve doktora Fredericka z psychiatrickej liečebne v Baltimore a potvrdí mu, že vypísal odmenu milión šejkodolárov za informácie o pobyte dr. Lectera. Jack Crawford vyhľadá willa Grahama a opýta sa ho na dôvod, prečo informoval Hannibala o tom, že vedia, že je páchateľom. Jack Crawford urobí dôležité rozhodnutie vo vzťahu so svojou manželkou. Mason Verger ponúkne svojmu ošetrovateľovi Cordellovi štedrú odmenu, ak bude spolupracovať pri chytení a zjedení Hannibala Lectera. Neudeje sa toho veľa a opäť sme svedkami viacerých scén, ktoré iba zobrazujú predstavy postáv, aby epizóda mala štandartných 40 minút, nakoľko dej tejto by sa bez problémov vošiel do dvadsiatich. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je spíše takový mezidílem, takový ten vysvětlovací. V podstatě žádná akce, pouze rozhovory a sem tam nějaký pěkný vizuál. Příští díl bude jistě už o něčem úplně jiném a Hannibala jistě čekají těžké časy, jelikož zřejmě není člověka kdo by po něm netoužil. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát tu máme velkou porci nic neřešících žvástů, ale na druhou stranu, jsem rád, že z příběhu nám nevypadla mumie Mason (k němu se navíc připojil nějaký osobní psycho pomocník, který by ještě nějakou paseku udělat mohl), a naopak jsme konečně ušetřeni manželských řečí mezi Jackem a Bellou. ()

Reklama

Reklama