Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 1

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (424)

Morien 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu filmu výrazné zlepšení, tzn. místo totálně přeplácaného wtf nesmyslu je tady genericky působící povrchní fantasy, na kterou člověk po pěti minutách zapomene. Nicméně nevím, jestli jsem v nějaké sentimentální náladě nebo co, ale docela se mi líbily ty stylizované obrazy, ve kterých dominovaly kontrasty bílé, stříbrné a zlaté, a později i s přídavkem černé. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Dovolím si to porovnať s filmom Snehulienka a lovec, kedže mám pocit , že to ide ruka s rukou s týmto filmom. Snehulienka a lovec bol mojím horúcim žeiezkom v ohni, hltal som takmer každý akčný moment, výpravu aj podobizeň obrovského monštra. Tu však bojujú len ľudia a trpaslíci bez zaujímavých efektov ,pardon škreti dostali maličku chvíľočku, ale to nič nezmenilo a tak sa to nieslo v duchu nezáživnej telenoveli o zaľúbenom páre. Škoda nedotiahnutých nápadov ako bola koritnačka či ten had v lese. Čakal som od toho viac. Film stojí tak za 2 hviezdy, ale za obsadenie J. Chastain a E. Blunt som sa priklonil k 3 hviezdam. Záverčné hodnotenie 50% ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Je umění udělat z Emily Blunt trapnou, nesympatickou, nehrající a velice chabě až nijak motivovanou polo-záporačku a ještě provést to samé s jinak úžasnou Charlize. Její přehrávání bylo ale otřesný. Stejně tak skutečně "cringeworthy" hlášky o lásce jak je naprd, popřípadě jestli vážně hory přenáší a podobné plky. A dokonce ani Jessica Chastain to nedokázala zachránit, má ale jako jediná plus za to, že je aspoň trochu sympatická a přirozená v té záplavě unylosti, extrémně dramaticky dlouze prohlašovaných mouder a digitálních triků. O Hemsworthovi ani nemluvím, sice párkrát udělal emoce, ale lepší, když hláškuje a tváří se drsně. Vizuálně možná celkem OK, ale k čemu to je, když to člověk odzívá. Doufám, že další díl nebude. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Neveril by som, že v roku 2016 bude nejaké fantasy tak doslovne kopírovať scény z Pána prsteňov. A "svoje" si tu asi nájdu aj fanúšikovia Game of Thrones. Inak výprava je veľmi slušná a osobne som rád, že záverečný akt bol tak komorný a neobjavila sa zrazu niekde z paralelného vesmíru stotisícová armáda. Ale je to stále "Snehulienka bez Snehulienky", čo je teda sakra divné. Charlize tu opäť opakuje svoju upgradeovanú verziu T1000. 50% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Lovec pokračování se mi líbil obdobně jako díl první. Tempo je perfektní, akce je stylová, vizuál solidní a herecký cásting velmi lákavý ( Chastain, Hemsworth, Blunt, Theron) to je čtveřice kvalitní jako víno a dost možná nejsilnější ženská herecká sestava, za poslední dobu. Příběhově mohl být film vypiplanější, nenabídne pořádný zvrat, ale zase mi to nepřišlo účelově naivní jako Gods of Egypt či podobné fantasy napodobeniny. Bavil jsem se hezky, podobné jednohubky můžu. 75% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama