Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (1 353)

golfista 

všechny recenze uživatele

Možná moc přísné hodnocení, ale každá série má svou nejslabší část. ... Po vynikající dvojce jsem ovšem tak velký pád nečekal. Kouzlo prvních filmů je pryč a vzniknul pouze průměrný akční film. A nebýt toho, že se na plátně sem tam objeví známá tvář, tak by tohle dílko patřilo rovnou do televize. ... Právem. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Akčný nevtipný trash s pachuťou lacného balkánskeho béčka. Oproti výbornej dvojke ťažko uveriteľné fiasko. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

A je to v piči. Tedy pardon, chtěl jsem ve skutečnosti říct, že třetí Ekspendebils jsou jako první skutečně Postradatelní. Po něčem takovém by všichni zúčastnění starci měli sebrat lopatu, znovu si vykopat jámu, uložit se do ní a zahrnout se třemi metry zeminy, aby už opět nevylezli. Ti, co mě znají, vědí, že jsem kvůli pánům Konanovi a Rambovi schopen nadhodnotit kdejaký řídký průjem, ale i já mám svou hrdost. Árnieho role zde až nápadně připomíná Zindulkův part z Babího léta, jen si Stanislav v mládí nepíchal tolik steroidů, a kamera stráví půlku filmu nalepená na krabatém Silvestrovském xichtě, na který jsou zvědaví snad už jen v útulku pro opuštěné basety, aby jen sem tam zabrousila na nějakou tu ultradementní a nudnou akci, jenž proti minulým dílům není ani klacek, natož kůl. Sympatického Mela jako hlavního záporáka máte celý spektákl spíš chuť obejmout a poslat mu pár drobných na kořalku do domova pro antisemitské, vychlastané seniory a situaci bohužel nezachrání ani pár vcelku kulantních hlášek, ani dokonalý Banderas v životní roli bratrance Pepina od zelených baretů. Ač jsem v jádru pravoslavný, ikony neikony, pomrdej to Rasputin. Tak vidíte, nechtěl jsem být příliš lapidární, ale je to prostě v piči. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Slyovo scenáristické ujištění, že stará košťata pořád metou lépe, než mladá nezkušená ucha, mě vlastně ke štěstí stačí. Bez genderově emancipační vložky v podobě nepřemožitelné bojovnice v sukni (které měl režisér vysvětlit, že věčně zamračený výraz z ní tvrdou mlátičku neudělá) bych se obešel, naopak příjemně potěšil ve své sebeironizující roli Banderas, který si to tady „dává“ jak fretka na speedu. Že těm mladým chybí absolutně jakkékoliv charisma, je vlastně dobře, o to více vynikne osobnost starých akčních pardálů. A závěrečná akční dvacetiminutová masáž to nakonec zvedla na ty těsné 4*.____Musím se smát některým zdejším výtkám (ale i stejně uvažujícím recenzím na zpravodajských webech) ve znění, že třetí Expendables „jsou jenom o střílení“. Co jiného jste, milí dotyční, od ryze akční série a ve scénáři od člověka jménem Sylvester Stallone čekali? Kantovské zamyšlení nad smyslem bytí a všehomíra? ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Na třetí pokus už bohužel můžu říct: "A je to tady." Třetí Expendables jsou hlavně oproti dvojce velké zklamání. Samozřejmě že o příběh tu moc nejde, ale pospojování jednotlivých scén je prostě něco, čemu se určitá pozornost věnovat musí - zvlášť když už existuje něco jako Serbuan Maut 2. A pokud tohle není úplně na té správné úrovni, a hlavně nezbytný výběr kandidátů probíhá tak, že k angažmá stačí nakopat zadek pár ožralům na parketu, pak se můžete upínat už jen ke hláškám, týmové chemii a vizuálním vychytávkám v akčních scénách. Jenže... původní tým se "radši" ze Stalloneho vůle rozpustí, aby nepomřeli ve válce (ano, válce) s opravdu povedeně zlou sviní Melem Gibsonem, mlaďáci jsou až na Rondu Rousey nezapamatovatelní a mně zcela ukradení a Banderas hraje překvapivou roli, která se kvůli kulometné dikci ale hodí spíš pro Policajta Z Beverly Hills než Mariachiho. Jenže2... přibyly tuny CGI (hlavně "spektakulární" tankové a davové scény a demolice budov, ale taky helikoptérová mise pro staříka Harrisona Forda, usazeného zcela viditelně v simulátorové sedačce, kolem které se kývalo s kamerou...) a podivných kamerových vyfikundací. A Jenže3... je to celé PG-13. Nutno ale uznat, že bojové scény "tělo na tělo" jsou svižné a oku libé (tedy až na Gibsonův final fight, kterým má film vrcholit, ale místo toho jde o největší výsměch v celém filmu) - čímž se oklikou vracíme k Serbuan Maut, protože režisér Hughes (jehož bych nejraději přejmenoval na Huggies) má přivést na svět jeho americký remake... S tím, co jsem viděl tady, o něj mám docela obavy, protože na rozdíl od prvních dvou dílů Expendables bych u třetího hořce litoval, že jsem vyhodil peníze za lístek do kina. Dobrého je tu pomálu, a většina toho, co v téhle sérii bylo a fungovalo, zmizelo a bylo nahrazeno něčím slabším/nefunkčním. 50% ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Největší nesmysl, jaký lze o Expendables 3 napsat, je to, že jde o další poctu osmdesátým létům, neboť právě tenhle koncept většinu času film (nutno říct, že zcela úmyslně) nabourává. Pryč je okázalá akce plná testosteronu, krve a hlášek. Nadsázka se, až na pár dobře mířených slovních střel, vytratila a ten jediný, kdo trochu připomíná energii předchozích dílů, je přepálený (ale dle mého poměrně zábavný) Antonio Banderas, jehož role byla nejspíš psána na tělo Eddiemu Murphymu. Klasici jsou tentokrát bohužel naprosto nepodstatní. Buď je jejich prostor na hraně camea (Li, Arnie, Crews, Statham, Lundgren), nebo zkrátka nemají jak excelovat. Mladíčci jsou NAPROSTO nezajímaví a to do jednoho a jediný, kdo celkový dojem trochu zachraňuje, je Mel, který má zase minimum prostoru a totálně nedůstojný finální fight. A Sly poprvé vypadá, že se celé natáčení nevyspal. Není to vyložený průšvih, jen skrz naskrz průměrný akčňák, který upozadil legendy, aby se přiblížil nové generaci. Děkuji, nechci. Expendables vznikli jako připomínka velké akční éry a jejich úspěch dokázal, že pořád ještě žije dost fanoušků, kteří na tuhle partu rádi vyrazí do kin. Trojka se původně zvoleného konceptu vzdává. Nic proti tomu, ať si série žije vesele dál. Ale už není paradoxně pro fanoušky osmdesátek. 50%. K UNRATED verzi: Jen pár fuck navíc, žádná krev, žádné drsnější scény. Jen více padlých a tím to končí. Tak jsme se ani na Blu-ray pořádné necenzurované verze nedočkali. Takový podraz na fanoušky jsem vážně nečekal. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ještě než začnu komentovat třetí Slyovo děťátko neodpustím si okomentovat, zdejší poměrně velkou skupinu ubožáků. Pro stahování filmů mám pochopení, zejména v případě pokud zde dotyčnej film není k dispozici, ale říkat si filmovej fanoušek a stáhnout si film, kterej jde za 14 dní do kin, tomu říkám vrchol čuráctví, tak hlavně si děti nezapomeňte napsat na svůj profil velkým tučným písmem "miluju filmy." "jsem velký filmový fanoušek". atd. A nyní od zoufalství lidského ke skoro zoufalství filmovýmu. Na trojku postradatelných jsem se těšil jak Pepíček na ježíška a úvod pod taktovkou Wesleyho zahrál výbornou symfonii, jenže to jsem ještě netušil, že to nejlepší už mám za sebou. Mám dojem, jako kdyby byl Sly měsíc na samotce a těsně před natáčením ho pustili a on se nám chtěl vykecat, protože takovou sprchu keců v akčním filmu rozhodně neočekávám a ani nechci. Sly bohužel ujel i na scénáři, protože nechápu k čemu byl ve filmu můj miláček Dolph, o Jet Lim ani nemluvě. Za to mladá generace dostala nejvíc akčního prostoru, nic proti, jenže pane Stallone, já Expendables mám rád, právě proto, že to má být výsadek do akčních osmdesátek. S tím souvisí i má největší kritika, která se týká Patricka Hughese, to co on předved je jedním slovem trapnost. Akční scény nebyly sice až tak roztřesený, ale byly často zoufale nepřehledný a v případě závěrečných soubojů Sly vs. Mel, Jason vs. dvoumetrový hovado těžce odfláklý a nedat Wesleymu a Dolphovi žádnej souboj jeden na jednoho, to děte do prdele. A Arnie ? Tohle si nezasloužil. Obsadit ho jenom kvůli jménu na plakát mě nepřijde vůči němu příliš fér. Pokud v něčem trojka postradatelných vyniká nad svejma staršíma bráškama, tak je to oblast herectví, protože u Mela a Antonia je prostě vidět že v oblasti herectví jsou přece jen vyšší liga než zbytek týmu. Tady si opět musím postesknout. Antoniova postala dostala víc času k pitvoření než hlavní záporák Mel k drsňáctví. Fascinovala mě lacinost filmu, mám pocit, že producent filmu je velkej šetřílek, ostatně když jsem si čet závěrečný titulky měl jsem dojem, že s filmem je spjatej snad každej žijící Bulhar. Nejslabší díl z celé série má pár kvalitních scén a vtipných momentů, ale jako celek rozhodně nezáří. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tá asi 20-minútová pasáž s náborom omladiny je dosť strašná, scenáristicky aj herecky. Na očividne vystrihané headshoty si počkáme na BR. A so zvyškom nemám problém, vážnejší tón mi vyhovoval, hlášok je tak akurát, akcie dostatok a finále je dokonca vynikajúce. Obrovský kvalitatívny posun oproti príšernej dvojke. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Nejnápaditější a technicky nejzručnější akce (Hughes je velkolepý jak v osmdesátkách a přitom řízný a přehledný jak se o třicet let později sluší a patří), nejzábavnější nováčci (ne omladina!), nejluxusnější záporák (jo, Mel si za to může, ale sakra, už ho vemte na milost, je v nejlepších letech) a bohužel taky nejnudněji koncipovaný děj (nejde o víc, než o vršení atrakcí, ta sebeshazovačnost dvojky těžce chybí). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak po dvou letech jsem se s tou partou zase konečně sešel. Sice se dost obměnila, ale to vůbec nevadí. Wesley Snipes a Antonio Banderas stařešiny naprosto parádně doplnili a bylo o zábavu postaráno. Horší už to bylo s mlaďáky, na které se těžko zvyká. Spíš nezvyká a docela rád bych si je pro příště odpustil. Ale tak třeba příště přesvědčí, že na to opravdu mají. Tady jsem se přesvědčit nedokázal vlivem jediné opravdové chyby celého filmu. A to je ta, že akčních scén je docela dost, ale málokdy v nich máte přehled takový, abyste si mohli říct, že to byla dobrá akce. Neřekl bych, že kamera byla rozklepaná. Prostě mi jen přišlo, že to bylo pitomě sestříhaný. Dost. A od toho se odvíjel i celý film, kterému nejsem schopný dát plný počet. Všechno ostatní totiž byla totální klasika, kterou jsem chtěl a na kterou jsem se těšil. A taky jsem si ji parádně užil. Scény s Slyem, Stathamem, Snipesem, Banderasem, Lundgrenem a Fordem neměly chybu. Stejně tak ale neměl chybu ani Mel Gibson, který se zároveň stal dosud nejlepším záporákem Postradatelných. Uvidíme, co předvedou do příště. Doufám jen, že to bude s lepší kamerou a bez úniku DVDripu na internet měsíc před premiérou v kině. O to víc mě pak mrzí, že tu zdejší rádoby fanoušci akčních herců film stáhnou, zkritizujou, ale kinem jejich oblíbené herce rozhodně nepodpoří. Vždyť já šel do kina na tenhle film hned první den po české premiéře a tady bylo bez mála 2000 hodnocení. Jděte do hajzlu. Tohle si tahle banda nezaslouží a s Vaší pomocí půjde dřív do sraček. Hlavně, že si říkáte fanoušci! Jo a mimochodem. Neuvěříte mi, jakou jsem měl radost, když jsem sledoval, jak Postradatelní všude popíjejí českej Budvar. To mi udělalo vysloveně radost. Škoda, že ten náš pivovar se tím pořádně ani nepochlubí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $39,322,544Tržby Celosvetovo $214,657,577Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,815,517Tržby za predaj DVD v USA $15,941,892║ Patrick Hughes a jeho zlá ničim zaujímavá réžia a prvoplánový scenár bez nápadu to celé odstrelili do béčkovitosti ale pre tento krát nezábavnej narozdiel od druhého dielu, nuž ide o najslabší diel, kde skutočne poteší len málo /videl v kine: 50%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kde je ten pocit, že se dívám na akční film vzniklý před 30 lety s největšími hvězdy své doby? V třetím díle už nemám vůbec pocit, že tenhle film mi má hrát na sentimentální strunu (tolik digitálních triků a přitom často zbytečných!), ale naopak cítím, jako by si Sly chtěl udělat facelift a doufat, že to všechny bude bavit. No, nebavilo, řekl bych, že i některé zúčastněné film nepotkal v nejlepší náladě (tím rozhodně nemyslím Antonia, který viditelně umí být hodně nad věcí). Co na plat, že se tu setkává jinak neuvěřitelná plejáda jmen, když výsledek je nemastný neslaný film, předchozímu dílu nesahající ani po kotníky. A ta nová "parta" postrádá charizma až to není pěkné (kam se hrabe za young verzí xmenů...). No co, třeba ten čtvrtý díl bude lepší a opravdu k tomu nestačí jen víc krve... PS. hodnocení i postoj možná drsný, ale po dvojce podle mě adekvátní ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Expendables. Někomu ten směr možná vyhovuje, Patrick Hughes ale podle mě natočil úplně standardní velkolepý akčňák, který už výrazněji netěží z faktu, že se v něm sešly obří akční hvězdy. Prostě je tu parta ostrých borců různého věku, kteří se musí naučit táhnout za jeden provaz, a kolem nich pobíhá spousta postradatelných ozbrojených ňoumů. Ne že by to minule a předminule bylo výrazně jiné. Jako nadstavbu jsme ale dostávali stathamovské exhibice, ultimátní nahláškovaná setkání nebo vychutnávkové duely, což do trojky ne a ne zabloudit. Všichni tu jen ladně přebíhají z akce do akce, aniž by po nich nepřátelé začali střílet (!), přičemž v kecacích částech vlastně excelují pouze Ford s parádním Gibsonem. No a co nějaké kulervoucí scény? Kdepak. Akorát se vrší střelecká rutina a slabé trikařské hrátky, které vyloženě rozbíjejí jinak fajnový retro feeling. Měli se Expendables pokusit o podobný krok kupředu? Určitě. Bohužel z toho ale nevypadl moderní nářez, nýbrž překvapivě mdlý závěr trilogie. Vážně netuším, kam to dovede případná čtyřka... (6/10) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po ne úplně vydařené dvojce rozhodně krok správným směrem. Hrozně tomu pomáhá skvělý záporák Mel Gibson. Je to prostě dobrej herec a i ty dialogové výměny se Stallonem, měli díky němu sílu. Samotná akce a hlášky jsou fajn, akorát škoda, že Arnold měl opět málo prostoru. Každopádně noví členové Wesley Snipes a hlavně Antonio Banderas jsou super. Nečekal jsem, že z Banderase udělaj komickou postavu, ale bylo to příjemný oživení a navíc se dal do formy a vypadá o hodně mladší, než třeba v reklamě s mluvící koblihou. A i ten Harrsion Ford by fajn. Když kosil tanky z vrtulníku a zahlásil Drummer's in the house, tak jsem fakt upřímě zagebil. Mimochodem ty bitky vrtulníků mezi továrnímy komíny vypadaly nečekaně efektně. Za mě velká spokojenost, rád si to dám znovu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO SE STALO?“ … ,,SPADLI JSME DO PĚKNEJCH SRAČEK. A BUDE TO HORŠÍ…" /// Úvod dobrej – včetně Snipese (a fóru s vězením). Další pozitiva jsou, že se mi Sly nezdá tak voteklej, pršící Somálci, svině Gibson – tohle beru, má to bejt akční zábava. Pak sice zamrzej ty mladý náhražky, ale naštěstí ,,Španělovi“ bláznivý kreace připomínaj, že jsou to Postradatelní a ne nějakej (ucházející) akční film. Nechybí pár dobrejch hlášek, neplká se vo sračkách a zničení armády jak z Ramba celkem jasně hovoří, že tahle parta je u nás doma nepostradatelná. Za mě lepší než dvojka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám tým s přáním umřít. 2.) Zjistím, že Sly ještě furt nenašel toho pravýho režiséra. (Scénáristi už celkem jdou…) 3.) Thx za titule ,,fceli medvidek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Production company: Nu Image, Millennium Films //Počet premietajúcich kín v USA: 3,221 // Otvárací Víkend v USA: $15,879,645 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejslabší Expendables,ale pořád je to co ? Funny Ride!! Skvělý cásting, super tempo, parádní hlášky i narážky a celkem slušná akce pro mě dělá nadprůměrný zážitek. Ták a teď mínusy: Gibson fajn, ale na Van Damma se nechytá, Banderas dodal filmu šťávu, ale lezl krkem po chvíli i mně, Jet Li opět nic neukázal, jako by se styděl, nejevil zájem, dokonce i tu jednu větu, co zde vyslovil si odkoktal.. Oh my god what happened to you ?? A co mě dělí tedy od 5* hvězdy jsou vskutku příšerné efekty a výbuchy, které jsem naposledy viděl snad v nějakém SYFY Megashark filmu a absolutně zpackaný závěrečný fight Sly vs Mel, který neobsahoval snad ani choreografii, zřejmě jen improvizaci. Mám radost, že jsem film nakonec viděl doma, pač z kina bych odcházel nejspíš zklamaný, ale na doma ideální záležitost. 75% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Morons need friends. Zatímco druhý díl překonává jedničku v tom, že zmutoval do dlouhých akčních orgií, které může přerušit jen trefná hláška či menší dějový zvrat, poslední výjezd do osmdesátkových vzpomínek na to jde překvapivě - úplně stejně. Nezastaví, nenadechne se, dvě hodiny do diváka pere tu či onu bojovou taktiku, jen celý koncept obepíná rozmrzelou důchodcovskou linkou. Navíc Gibsonův zneklidňující ex-Expendable funguje na výbornou tím spíš, že nejde o záporáka v klasickém slova smyslu, ale o chlapíka, kterému to nebezpečně pálí (jen ho občas lehce zrazují vlastní nervy). Díky nezlomné buddy chemii Stalloneho s kýmkoli to parta chodících výstřelů dotáhla takhle vysoko. Vzhledem k nulovým tržbám ale bylo jasné, že značka už může jít jen dolů, což se za úctyhodných devět let také stalo. V rámci trilogie, střídání generací a podobných obvyklých propriet několikadílných ság ale beru Barneyho a spol. za uzavřenou kapitolu, dál hledět netřeba. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Naozaj fajčíš pri nádrži s naftou?" Najslabší diel série. Jednotka mala svoje muchy, ale pre fanúšikov akčných filmov bola zhmotneným snom, o ktorom nerátali, že im ho raz niekto zhmotní. Dvojka nahradila vážnu atmosféru odľahčenou. To mi príliš nevyhovovalo, ale zasa ponúkla mohutnejšiu akciu a ešte nenormálnejší kasting (Chuck Norris, JCVD, oveľa väčšie úlohy pre Arnolda a Willisa). Trojka nie je ani prvá, čiže prišla o moment šoku, a ani nemá brutálne tromfy ako dvojka (hoci treba uznať, že Mel Gibson je sľubný záporák). Šokujúce pre fanúšika je ponižujúce cameo pre Jeta Li, opäť ku škode veci chýba Mickey Rourke, Harrison Ford je absurdná WTF náhrada za Willisa a hoci je finále obrovské, sčasti ma nudilo. Nová generácia nebola úplne od veci, detto verbovač Kelsey Grammer, ale proste už to do tretice nefachčilo tak, ako malo. V neposlednom rade snímke čiastočne ublížila absencia krvi. Netvrdím, že dobrý akčniak musí byť krvavý. Naopak, občasné prehnané špliechance krvi v jednotke ma rušili. Ale vyložená absencia krvi občas predsa len bije do očí. V ostrom kontraste s týmto "rodinným" prístupom je potom strašidelný Wesley Snipes s vyvalenými očami, ktorý obrovským nožom podrezáva ľudí a má to byť (asi...?) vtipné (!!!). Potešia hlášky ("Vlastne je mi ho tak trocha ľúto."). Antonio Banderas to dal na, pozor spoiler, kocúra v čižmách. Cinemax Trenčín 2014 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Koukám názory se hezky různí, podle mě lepší než jednička, slabší než dvojka. Mínusy: hlášky primitivní jak kdyby si je vymýšleli herci sami a až na setu, akce nasnímaná zblízka a roztřeseně, tj ve výsledku nic nevidím (klasicky SUCKS), rating pro děti je neodpustitelný, tady chci kurva vidět lítat nohy hlavy ruce v cákancích krve a la brutální béčko, no a taky mě nebavila mladá parta. Plusy: pravidelný přísun "nových" starých známých ksichtů (casting šílenost), Mel Gibson jako záporák nijak nezaostává za JCVD, a to mu stačí jen mlčet a lstivě se usmívat, Banderas jako týmová opička taky super, první půlka zadrhává ale ono se to do závěru stihne sebrat... A je to další Stallone-made pohodička jaký do nás valí už od posledního ROCKYho. Takže: Beru trojku za "slušnou", nechám si snít o ultra palbě co z toho prostě mohla být, kdyby se to za ty prachy a obsazení vzalo POŘÁDNĚ, na druhou stranu ale.... jsem vděčný, že takový zaprášený akčňák vůbec ještě v roce 2014 jde do kin, a ač to dřelo a bylo místy vyčpělý, ten chlapácky hřejivý nostalgický pocit na konci byl k nezaplacení. 7/10. P.S. Doufám, že pokud vznikne další díl, konečně se přidá Dwayne THE ROCK Johnson a někdo vyslechne jeho přání postavit se proti Expendables a pořádně jim dávat do držky. Komerčně to teď ale tak slušně propadlo, takže kdo ví jestli jedeme dál... ()

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama