Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (1 354)

kaukola78 

všechny recenze uživatele

Říká se že v nejlepším se má přestat a taky to tak u tohoto filmu platí. Mělo to skončit druhým dílem.Je očividně znát,že je to nejslabší díl z celé série.Ještě docela baví první půlhodinka,ale pak to upadá k béčkovému akčnímu filmu ba i hůř.Bojím se,že čtvrtý díl,který je ohlášený za další dva roky bude absolutně o ničem a nic nového už nám nenabídne. ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Čeho je moc, toho je příliš aneb Expendables 3. Dvojka, která byla naplněná po okraj drsným humorem a nestrojenou akcí, napovídala, že pokud se vývoj série pohrne po stejné křivce, jež dvojka stihla narýsovat od prvního dílu, bude malér. Příliš bylo postav. Ve snaze obohatit další pokračování, dnes již, akční klasiky se stal přesný opak. Dvakrát více lidí, dvakrát zmatenější význam jednotlivých postav, nejasný záměr pro další pokračování. Upřímně doufám, že to byl jen chvilkový zkrat, protože vidět Jeta Li, jak střílí 2 minuty z vrtulníku, ani jednou si nekopně z otočky a tím jeho role končí, to se mi opravdu nezamlouvá. Zelenáči v týmu jsou nudní, naprosto nezajímaví a každému z nich chybí špetka charizmatu. Expendables je synonymem nadupané nekompromisní akční klasiky. Jakákoliv snaha vytřískat z toho něco víc povede k tomu, že Postradatelní ztratí tvář. A POSTRÁDAL jsem právě onen ryzí a surový boj, výbuchy, střelby, akce a chlapský humor. Třetí díl doslova parazituje na úspěchu předchozích dílů, není sám o sobě ničím zajímavý a akorát tak klasické retro požene do záhuby. Sám o sobě je to totiž průměrný akčňák s průměrnými postavami (i herci) s průměrným dějem. Celkový dojem bych reflektoval na 60%. ()

aannemer 

všechny recenze uživatele

No, opravdu nic moc to nebylo. Akce sice přehršel, ale lehkost a humor z vynikající dvojky byla nahrazena těžkopádnou intelektuálštinou, která mi k Stallonemu sedne jako pěst na voko. Gibson jako superpadouch výborný, Arnie víceméně trapný, Banderas otravný a Dolfie s Jasonem už to fakt nevytrhli. No nevím, má to cenu se vůbec těšit na čtyřku? ()

Brodequin 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. A ještě jednou ne. Zklamání to bylo velké. Mít to ucelený příběh, zápletku a trošku napětí, OK. Ale tohle je jen akční film pro děti, který je prošpekovaný trapnými hlášky na každém kroku. Mně úplně vytáčí takový ty kecy, který mají herci při střílení apod. Myslel jsem, že tomuhle už odzvonilo. No nebudu se dál vyjadřovat. Mel G. byl dobrej. Antonio taky.... jen ty hlášky.... ehm.... Jo a ještě mi přišlo, že rozpočet na film byl tak 100 dolarů. ()

mseet 

všechny recenze uživatele

Přibyly další staré páky a ukecaný Banderas, ale úroveň klesá. Gibson drží trend kvalitního záporáka z dvojky, ale namachrovaná Expendables: New Generation je vyloženě protivná. Sly ovšem evidentně pořád nemá dost a podle obsazení čtyřky se chystá z důchoďáku vytáhnout ještě další účinkující vzpomínkového pásma "Zlatá osmdesátá". 50% ()

Dvorka96 

všechny recenze uživatele

A opět jsou tu oni: Postradatelní. Zábavná akčňárna proložená dobrými hláškami, super songy a badass záporákem. Opět se do party přidali další Postradatelní a překvapivě jim není 60+ (většinou). Film má stabilní tempo a rychle postupuje k finále: Expendables vs. armáda menší rozvojové země 3. světa. Mel tomuto filmu přidal hvězdičku, protože komu se kdy povedlo zranit někoho z Expendables? Doporučuji shlédnout v originále. PS: Banderas toho namluví ve filmu stejně jako všichni Expendables dohromady. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Divím se tady tomu nízkému hodnocení. Expendables jsou a vždy byly osmdesátkový film shodou okolností natočený v 21. století. Výborné akční scény, hlášek jak od Švejka, navíc půvabná Expendabella...co ti lidi chtějí víc od tohoto druhu filmů? Já osobně považuji trojku kvalitativně za něco mezi naprosto dokonalou jedničkou a nepřekonatelnou dvojkou. V celém filmu není jediné hluché místo a přitom ani nemáte pocit, že tam něco chybí. Stallone a jeho staří přátelé (někteří velmi staří přátelé) hrají úžasně, mladí se mají lehce co učit, scénář parádní a charismatický Mel jako hlavní padouch. Prostě skvělý film akční film a kdo mu kritizuje osmdesátkovost, tak je to, jako kdyby kritizoval, že má slanou sůl. ()

paradoxman 

všechny recenze uživatele

Docela to ušlo, ale jakmile začnu u filmu přemýšlet, jestli by nebylo lepší spát než na to čučet, je něco špatně. Tady to nezachránila ani omladina, když už ti starci nejsou ani vtipní ani uvěřitelní. Arnie rulez. ()

Kriklan49 

všechny recenze uživatele

K Expendables si člověk nesedá s velkými očekáváními co se týče příběhu, hereckých výkonů, propracovanosti postav nebo logiky. Ano, odstřižení starého týmu a hledání nového byla slabá pasáž, ale už jsem viděl horší zvěrstva ve filmech, které vzbuzovaly více očekávání. Komplet celý film je naprosto očekávatelný a plný akčních klišé, ale dobře sledovatelný. Tím myslím, že běží rozumným tempem a neindukuje migrénu jako filmy Michaela Baye. A také dodržuje svá pravidla, protože se nikde nezvrhává v komixovou akci, což je příjemná změna oproti dreku, co vychází ze všech otvorů Hollywoodu v posledních letech. Tenhle film je přesně to, co má být. Nekomplikovaná akční zábava. ()

misiaq 

všechny recenze uživatele

Ide o slabsie pokracovanie, zapletka je slaboducha, no nieco to predsa malo do seba, len skoda, ze tentokrat sme nemali takmer ziadne dobre suboje bez strelnych zbrani. Treba reziu predat Garethovi Evansovi a prizvat Iko Uwaisa zo Serbuan Maut, ti vedia ako sa toci akcia... ()

Kusic 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu zatím stále ubírám hvězdy. Přestože počet slavných jmen ve filmu roste, kvalita jde rapidně dolů. Postradatelní by měli být zárukou kvalitního akčňáku, o nic jiného tam vlastně nejde. Proto naprosto nechápu, proč je 90% efektů ve filmu (včetně výbuchů) nahrazeno digitálními animacemi. Efekty jak z Béčkového filmu, humus. Tak či tak si to udrželo laťku alespoň na ty tři hvězdy.. s hodně odřenýma ušima. ()

ifca88 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, nejslabší díl z celé série...doufám, že 4 bude zase lepší a nebudou to mixovat s mladýma... ()

R.R.R.Remeck 

všechny recenze uživatele

Nováčikovia nahradili stariny? Hmm celkom fajn. A nakoniec spoja všetci svoje sily a celú armádu rozbijú v jednom paneláku (zaverečná scéna určite natočená v Košiciach na Luniku 9). OMG lepši príbeh som ešte nevidel :D :D ()

krt7236826 

všechny recenze uživatele

havoc zmrdi zostrelí cieľ s prehľadom na vzdialenosť 3000 metrov a nemusí lietať pomedzi komíny a naháňať sa ako mário... odfláknutá réžia herci si robia z diváka dobrý deň ... sú to legendy ale takto nie... ()

H3LLraiser 

všechny recenze uživatele

Trochu sejmout stopáž a bylo by to v cajku, pár přebytečných scén nebo záběrů k vynechání případně zkrácení by se našlo dost... ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Stallonem zamýšlený původní koncept byl podle mého završen ad absolutum už v předchozím díle, který vystřílel nejnemožnější nápady a použil nejkanoničtější hvězdy (hlavně Norrisovu kobru). Tvůrci si patrně tohoto nedostatku byli vědomi, a proto zaveleli k jakési generační obměně. V obecnosti nejsem vůbec proti přimíchat ke starému železu trochu high-tech hračiček, leč místy se na hony jasná zápletka (jeden tým to zvorá a druhý zachraňuje) zahlcuje představováním a nikam nesměřujícím povídáním. Navíc i perfektně zvládnutá, byť možná zbytečně digitální akce je drobátko rozmělněna. Zeptám se tedy jednoduše - kam se poděla úderná stopáž těsně nad hodinou a půl? ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Jednička a dvojka na pětku, tedy hvězdnou, ne tu v žákajdách :-) Dvojka by měla jistě i šest a víc kdyby to šlo. Bohužel třetí díl strašný pád dolů. Nečekal jsem už žádnou slávu, bylo mě jasné že Sly z toho udělá nakonec jen další pětidílné Ramby Balboy jen aby třískal z jména dokud to jde. Ale tohle je víc než nečekané. Jediné plus vidím v doplnění skvělými Snipesem a Fordem společně s excelentním Banderasem. U Mela Gibsona si již tak jistý nejsem, ačkoli on je skvělý ve všem, tady přece jen šlo asi jen ukázat jej coby Šíleného Maxe, viz. hlavně finální scéna nástupu do nákladního auta. Možná škoda, je sice zatím nej záporák, ale šlo myslím i víc z něj udělat. Arnie konečně přestává ve filmu jen mluvit a taky něco dělá, supr, ale ti mladí to je zkáza, To je snad výběr best of béček, jinak nevím kde na ně chodí. Hlavně ta Xena která si hraje na Umu Thurman která přepere osmaosmdesátku byla fakt zásah. Ale ne do černého, ale do bránice smíchu. Stejně jako ten maníček hrající si na Cruise na skále jehož postava prakticky míří jen do šachty výtahu, aby předved svůj skok Tobey Maguiera Spájdrmena, ve které pak měla raděj zůstat. Přitom nádech výběru nových členů týmu začal supr, těšil jsem se. Ale pak přišlo zklamání. Proč scénáristi neumí z těhle postav vytěžit víc nechápu. Věčná škoda jak už napsal někdo jiný, pořád super akčňák, ovšem akce už až moc a příběh psaný za každou cenu vzniku dalších dílů už není Postradatelní, spíše postradatelný až po po no vy víte sami. Nevím proč ale stále mi tu chybí Steven Seagal nebo Michael Dudikoff, kteří konečně snad ve čtyřce už budou. Ale třeba takový Vin Diesel triple x by se sem možná taky dost hodil. Jen už ale netočit Exka jak Harryho Pottera na sto dílů dokud je nenechám poumírat, toho se dle infa na další díly začínám fakt bát. Trojkou už by myslím exka měly končit. I když kdo ví, uvidíme za další dva roky co přinese nový díl. Snad aspoň ten dabing když už nic víc nebude kazen jak nyní už konec super hlasu Stathama...( ()

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama