Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (1 354)

Godless 

všechny recenze uživatele

Asi najslabšia časť, už to tak neoslní ako na začiatku. Zábavné áno, stále sa niečo deje, samozrejme herci, ale toť vše... ()

LarisaDavid 

všechny recenze uživatele

Radšej mám akčné filmy v štýle "telo ako zbraň" a ide to v týchto filmoch najlepšie Jasonovi, ale v tomto diele toho bolo málo (tak ku koncu skôr). Stále len pif -pif - bum - bum a to ma nejako nebaví. A postava Antonia Banderasa - no koniec! Už po pár minútach mi liezli jeho reči na nervy (čo je vlastne kompliment Antoniovi - chuť zastreliť a zároveň sa smiať na nejakej jeho osobe, ktorú stvárnil som nikdy nemala). Jednoznačne bola jednotka najlepšia a trojka je slabá, aj keď na druhej strane dávam palec hore za to, že si dokázali tí starší zo seba urobiť srandu typu "si dementný dedo". ()

hanzikk 

všechny recenze uživatele

Průměrný akčňák, nic víc nic míň, to bude asi můj dnešní závěr. Vtip z filmu vymizel a postavy jsou méně charismatické. Tohle mne prostě za srdce už nevezme. Strohý dvouhodinový příběh, zaměřen jen na celkem nereálné boje, tady už bych řekl, že hodně nereálné, nemůže nabídnout nic víc než studená večeře. Asi jsem měl jít studovat nějaký filmový obor, protože bych se nemusel šrotit nikdy žádnou fyziku, tady si přeci můžeme vymyslet vlastní pravidla fyzikálních zákonů, což je dosti pohodlnější než dodržovat ty stávající. Jen Antonio mne trošku překvapil, jeho role byla fakt hezky napsaná, taktéž zahraná, skoro jak sedět v kavárně kde lidi baví Richard Pryor. ()

Onanista 

všechny recenze uživatele

Triky jsou jak z nějaký druhoválečný rekonstrukce od BBC, ty "děcka" jsou tak nechutný a nesympatický, že z toho jde hlava kolem a jeden netuší proč si tu vlastně vůbec měli zahrát. Jedinej kdo tuhle sračku podle mýho drží nad zemí je perfektní Antonio a jen díky němu dávám tak " vysoké " hodnocení. ()

ferdomravec 

všechny recenze uživatele

Expendables ma od zaciatku neako extraa nebrali ale bol som zvedavy na akcnych hrdinov 3 dekad tak som si to pozrel. Prvy postradatelni boli celkom v pohode tak na 65%. Druhi ma dost nudili. Hlasky vtipy a akcia to vsetko mi prislo umele, nesedelo mi to. Vynimku tvori Chuck norris :). Tretich postradatelnych som ani nechcel pozriet ale kedze pri niecom som lipovinu vypit musel padla volba na nich. A nelutujem. Treti diel sa mi paci najviac. Neprislo mi to take vazne podla mna sa cely film bral s rezervou. Je sice pravda ze v bojoch proti armade si mohli vojaci kludne dat dole kukly, obliect reflexnu vestu s nasitymi tercami ,nemat ziadne zbrane + nasadit neprehliadne okluriare. Lebo uz len vtedy by ich dali dedovia / a mladi / lahsie dole. Ale bavil som sa kralovsky a cely film mi zbehol :) 69% ()

qantip 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho blbého série dospěla ke svému nejstupidnějšímu dílů, který vlastně není (opět?) ničím jiným než modní přehlídkou akčních hvězdiček a obsáhnlým výčtem jak a čím jde někoho zabít. Je to vlastně dokonale vybroušené dílo: toho čeho tam chtěli mít autoři hodně - (akčních hvězdiček, hlášek, smrtí, svalů) je tam až moc a toho co chtěli potlačit - (příběh, napětí, logika, inteligence) tam vlastně není vůbec. Takže koho baví sledovat testosteronem nabyté rubačky se špetkou humoru, bude slitnat blahem. Komu ale v hlavě zbylo trochu mozku, bude se nehorázně nudit. ()

rooklet odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci být vulgární a proto bych tento film, stejně jako předchozí, označil za totální úchylnost a zvrhlost. Nevím proč je dnes tak vysoká propagace násilí, ale tak nějak mi to připadá, že záměrem je otupit lidstvo aby lépe přijímalo co se děje za zvěrstva v současném, reálném světě... ()

dannypajinky 

všechny recenze uživatele

1 dobrej nápad 2 pokus o upgrade ale ne až tak se to povedlo ale dobré ale toto průser bijící do očí jen Mel jako záporák dobrej 48% ()

Lighthammer 

všechny recenze uživatele

Zatím jasně nejslabší kousek Postradatelných. Důvod je až překvapivě jednoduchý: absolutně nefunkční prostřední kapitola s omladinou. Koho vůbec zajímají nějaký mladý ksichty, když se povedlo dát dohromady takovou nabouchanou sestavu veteránů? Pravda, třeba Rondu Rousey jsem nenáviděl už před natáčením, takže jsem možná lehce zaujatý, ale stejně... Najde se i dost dalších chybek: absence krve, příšerné digitální triky (ty vrtulníky stály opravdu za hovno), chabé maskování složitého castingu (Jet Li a Guvernátor asi neměli moc času, Fordovi se zas nejspíš nechtělo do Bulharska...), cigánskej panelák coby hlavní bojiště taky dost na hraně...to všechno se ale dá u tohohle typu filmu tak nějak překousnout, odměnou budiž finální akční sekaná, parádní záporná postava v podání Gibsona, ještě lepší noví klaďasové (Snipes, Banderas i Ford jsou všichni originální a skvěle zapadnou do "party") a v neposlední řadě spousta parádních vtípků a odkazů. Tradičně největší perlu představuje jouda Lundgren, hlavně za ten jeho výraz při řízení tanku bych mu nejradši dal pusu...atrofovaný basetí ksicht Sly opět zdatně táhne a skoro nesleze z plátna, byť jsem mu tady už nevěřil tolik, jako v předchozích dvou řežbách. Závěrem: dědci mají pořád co nabídnout a všem těm novejm dětem kdykoliv s přehledem nasekaj prdele. A i když jde o zatím nejslabší díl série, pořád je to v současnosti bezkonkurenčně žánrový Olymp. 80% ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 75%, - /děj zase o ničem, jako dycky, ten závěrečný dvou minutový pěstní souboj mezi Slyem a Melem - to bylo jako co, to tam ani nemuseli dávat a 1. polovina filmu byla nějaká bez šťávy, taková mdlá, až teda na těch pár akčních scén/, + /délka nevadila, kupodivu, celá partička zase pohromadě a pár novejch tváří navrch, akční stránka výborná, Antoniův užvaněnej zabiják byl výbornej a ta 15 - ti minutová scéna dobývání toho baráku byla skvělá, konečně to mělo víc jak 4 minuty a nebylo to ještě přerušený 8 dialogy o ničem a 6 zpomalovačkama/, hodnocení - vlastně docela průměrný akční film narvanej bejvalejma hvězdama a párma současnejma, ale líbil se díky té 15 - ti minutové sekvenci útoku armády na ten barák, uvidíme, jak bude vypadat 4. díl ()

Hacinho44 

všechny recenze uživatele

tato čast bola urcite najvacsia prehanka. hlavne scena ked dom odstreluju tanky a expendables aj napriek tomu bez jedineho skrabanca znicia celu armadu ale aj tak som si to uzil a podla mna nikto nemoze cakat od expendables nejaky zmysel je to skratka akcia od zaciatku do konca a tak to ma byt stallone klasika wesley sa tiaz nestratil a lundgren a statham tak to uz je pecka uplna. dufam ze bude aj stvorka pretoze expendables je vzdy stavka na istotu a pani stale dokazuju ze nepatria do stareho zeleza ()

Honzyg 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nám z vymazlených Expendables stala průměrná akční záležitost. Nebýt solidního Gibsona a naprosto vynikajícího Banderase, bylo by to ještě o hodně slabší. Ani řemeslně se to od dvojky neposunulo dopředu, spíš naopak. Kamera jako by v akčních scénách nechtěla nic snímat příliš dlouho, aby si divák nestihl všimnout, že Arnold už je vetchý víc než Ondřej, Ronda umí hrát asi jako Paris Hilton a Sylvesterovi už se ve vráskách drží špína. Nezbývá než doufat, že se tvůrci se Stallonem v čele odrazí ode dna a čyřka bude zase tak dobrá, jako dvojka. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

ajajajaj....tady nám začíná kvalita klesat dámové a páni. Myslim, že tohle se ani Expendables jmenovat nemělo, když půlka filmu se odehrává bez starý party ale to jen tak na okraj. Mladá parta možná budoucích expendables byla hrozná, horší herce snad už ani vybrat nemohli, ani jeden mi nebyl sympatickej, kor babochlap v podání Rondy Rousey! Wesley Snipes konečně potom se vyšel z lochu dostane roli a zrovna takhle blbou a to už vůbec nemluvim o Harrison Fordovi, kterej se prostě z agenta ve velení dostane do pozice "velitele záchranného týmu". Jet-li a jeho cameo bylo naprosto zbytečný. Jediny plusy tohohle filmu pro mě byly Antonio Banders jako ukecanej a celkem vtipnej týpek a Mel Gibson jako hlavní záporák. Chudák zasloužil si umřít trochu stylovějc!!!! ()

klukcz 

všechny recenze uživatele

již ničím vyjímečný film který se veze na úspěchu lepších předchůdců.tam kde první filmy hrály na notu znovuobjevení starých hrdinů, tady to už nějak nestačí. a tak zbývá jen stálá akce bez výrazného důvodu, zápletky a závěru.ale co jsem od filmu chtěl, to jsem dostal.( a umělečtí kritici ať koukají na něco jiného). ()

Tobias_Sin 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo, ale další pokračování snad už raději ne. Asi nejzajímavější postavy ve filmu: Mel, Antonio a Wesley. Jinak průměrná akce, nikdo neodpadnul.. prostě kolotoč se točí dál a pořád stejně rychle.. Nic nového pod sluncem. ()

The_Rock 

všechny recenze uživatele

hej šašci, co může byt lepší než Arnold, Silvester, Statham , Snipes, Lundgren, Gibson, Couture, Crews... v jednom filmu, vůbec nevíte. ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Dalsi Expendables budou urcite prijemne prekvapi, protoze po trojce uz mnoho necekam. Akce je hodne, ale schazi vtip, emoce, lepsi pribeh a souzneni me hlavnimi predstaviteli. A napad rozpustit stary tym a naverbovat misto nich nezajimave mladaky neni moc stastne reseni. Je to horsi nez prumerny becko. ()

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama