Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Videa (29)

Trailer 3

Recenze (1 354)

Psema 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se čtyřky asi nedočkáme, protože Expendables vs. Sharknado by tenhle kvalitativní fail dokonale podtrhlo. Ostatně CGI má trojka na stejné úrovni jako lecjaké céčko, které běží v 1 ráno na Nova Cinema (předtím, než pustí opravdu dobrou klasiku), a Hughes oproti očekáváním nenabídne ani vtahující a nápaditou akci. V podstatě nejde ani poznat, že trojku točila mladá krev. Spíš byste to tipli na Waltera Hilla, nebo podobnou vykopávku, která už dávno zahodila ambice a jede na žánrový neutrál, který občas padá do zpátečky. Vadilo vám u dvojky, že neexistuje napětí a jede se záběr/protizáběr? Hughes točí úplně stejně! Jen přidává odporné greenscreeny (ty helikoptéry v komínech, proboha!) a má v rukách trochu soudržnější příběh, který ale kromě Barneyho nemá postavy a nechává ostatní nasazovat krk v totálně divných cameo roličkách, ze kterých dokonale prýští nikoli testosteron, ale artritida. Bože, vždyť Arnie sotva chodí. Ford vypadá, že zapomíná text. Li a Stath si ani nekopnou. A Slye jsem neviděl zadýchanějšího ani nepamatuju. A fakt to nevychází ze scénáře. Tady nejde o to, že trojka úsměvně podkuřuje ratingem a obsazením mládežníkům, kteří se na podobnou sešlost v konkurenci digi-želv, prdelky Scarlett a hláškujícího mývala beztak do kina nepoženou. Ale o to, že Expendables definitivně padli se žánrem tam, odkud se ho pokusili vzkřísit. Rozdíl mezi posledními Univerzálními vojáky a tímhle je akorát v tom, že se trochu víc fakturovalo. 3/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kým môj kolega dal z úcty k hercom hviezdy štyri, Ja dávam z úcty k nemu hviezdy dve. Keby mám v tomto komentári vyjadriť svoj názor, musel by som s hodnotením k odpadu. No to si k toľko minutej munície proste nemôžem dovoliť. Obzvlášť, keď si v snímku zahrali aj "naše štyri slovenské" tanky. Ja proste tieto sračky nedokážem len tak prehltnúť. Veď samotný záver už hraničil so žánrom scifi a fantasy. Za poslednú dobu jeden z naj-extrémnejších snímkov kde logika siaha na dno mozgovej kôry. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tady měl komentář o tom jak hrozně moc se mě tenhle díl nelíbil. Tentokrát jsem si je pustil všechny pěkně za sebou a představte si že jsem zjistil že ani Trojka není vůbec špatná a nejen že se dá bezúhony přežít. Ona je možná i daleko zajímavější než Dvojka. Ve Dvojce je hodně humoru, máme tam Chucka, ale na druhou stranu příběh není nic moc. kamera je vyloženě hnusná a Van Damme sice tomu celému dá nějaké body navíc, ale jako herec na Gibsonovu úroveň nedosahuje ani náhodou. Svůj pohled na třetí díl jsem tedy upravil a docela bych se i těšil na případné pokračování. PS: Nemyslel jsem že to někdy napíšu, ale Stallone je v novějších filmech daleko větší bourák než Arnold. Ta politika tě chlape nepěkně semlela. Barney Ross rozhodně Stallonovi ve filmografii ostudu nedělá. Charisma rozhodně má. 70% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sláj Geriavit, Iáson Urinal, Dolfík Švédskýkapken a Veslo Protéz contra Melanom Condrofortison, aneb exlý debils po třetí a ještě radostněji: jak si parta inkontinentů vychovává beďaraté následníky. Po díle druhém, který mi připadal odtrženější od reality než Bóďa Sobotka, na mě opět prdla atmosféra véháesek a k nim konzumovaných langošů, onoho kulinářského hitu konce osmdesátých let. Když pak z rovu vykoukli i Árný Krzecowižil, Jet-li Ne-um-zu Bu-du Tudal, předválečná Fordka i Toníno Bandážkýla, bylo milo na světě. Trošku upřímnosti na závěr bezduchého cancu - klíčem k pojmutí díla je nálada, v níž si jej pustíte. A já byl prostě fpoho, neboť jsem papkal řízky od maminky, pokakané citronem. Maso, ne moje mumienka! Heil zkomolinám. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prišiel na psa mráz, Slyho postrašila mŕtvica a ani dvojica nádejných scenáristov ho nedokázali usmerniť správnym smerom. Nápad vybudovať komando postrádateľných juniorov bol totálny krok za hranicu tradičnej vízie konceptu Expendables. Úplne stačilo doplniť starú partu ohláseným návratom Wesleyho Snipesa, Banderasov ultra-mega-zábavný Pepino bol skvelou náhradou za cameo Chucka Norrisa, no a ostatní borci Ako Grammer, Gibson, či Ford boli už len takou sladkou čerešničkou na torte. Za túto partu by som hlasoval pri štvrtej časti a totálne vymazal mladíkov, ktorí to celé úplne posrali. To už ale nezmením a tak mi ostáva len smutne pokývať hlavou, zalomiť rukami a dúfať, že štvrtá časť vznikne aj napriek nelichotivým výsledkom v pokladniach kín. Stále majú čo ponúknuť, veď pokiaľ boli na pľace dedkovia, tak sa diali neskutočné veci, dialógy sú tradične odľahčené a vtipné, akcia pompézna, Gibsonovo záporácke úsilie bolo snáď najdominantnejšie zo všetkých troch častí a ani nuda to nakoniec až tak veľmi nebola. Ja to teda ešte neodpisujem, ale teraz mi ostáva len dúfať v návrat do starých koľají. No a ešte informácia pre tých idiotov, čo očierňujú Jeta Li, že sa objaví v závere v jednej scéne a len strieľa a nefightuje - Jet Li má obrovské zdravotné problémy, takže predtým ako niekoho ponížite, tak si overte fakty a nepíšte bludy! 80%. ()

Galerie (293)

Zajímavosti (82)

  • I napriek tomu, že si tvorcovia zakladali na praktických efektoch, bolo využitých až 2000 trikových záberov. V dvojke to bolo zhruba 1400-1700. (Paldiny)
  • Sylvester Stallone (Barney Ross) o hereckém týmu ve filmu prohlásil: „Každý z nich je jedinečný a dostat je dohromady všechny na jedno místo je velmi, velmi vzácné. Život nás zavedl různými směry a cestami, když se všichni sejdeme, je to velká událost. Ano, událost – to je pro nás klíčové slovo." (Lucasion)

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama