Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokonalý, ale stereotypní život lékařky se změnil ve chvíli, kdy se spřátelila s bývalou milenkou svého manžela... Život lékařky Anne Mayové se zdá být perfektní. Žije s milujícím manželem Peterem, oba jsou úspěšní, bydlí v překrásném domě a mají dvě úžasné děti. Anne však cítí, že ji nic nového v životě nečeká. Vše se změní, když Peter odjíždí na služební cestu. Seznámí se s velice impulzivní Carolin Winterovou, která vnese do jejího života druhý dech. Nic ale netrvá věčně. Manžel se vrací ze služební cesty a v nově nalezené přítelkyni své ženy poznává svou bývalou milenku, na kterou tak docela nezapomněl. Anne brzy jejich tajemství odhalí a vše se pro ni změní. Od manžela odchází a s Carolin se přestane stýkat. Carolin však brzy velmi vážně onemocní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Komentující pode mnou mají zřejmě jiný typ humoru, ale mně to přišlo dooost úsměvné.... Dokonalá rodinka, všechno klape a pak se to všechno začne rozpadat jako domeček z karet.... Není to zas tak přehnané, možná jen vážně až moc "naleštěný život"...ale právě v tom je pointa filmu - Ani to co vypadá dokonale a je to závidění hodné, nemusí být ve skutečnosti tak... Líbí se mi hlavní hrdinka Claudia Michelsen, protože její postava je realistka a řeší situaci s chladnou hlavou... Mark Waschke je také dobrý na tyhle typy "drama" manželů,... Konec taky není špatný, jen úplný závěr je malinko "americký"... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický Barrandow a nemecká pásová produkcia pre dôchodkyne, obtlstnuté slobodné mamičky a slepé manželky. Inak ale v celku zamotaná dráma. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama