Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film natočený podle skutečné události. Kramerovi odjedou o Vánocích 2004 na dovolenou do Thajska a katastrofu způsobenou tsunami přežije pouze Billy Kramerová. Přijde o manžela a dva syny. Jen těžce se vyrovnává s tak obrovskou ztrátou a její psycholog ji seznámí s Michaelem, mužem, kterého stihl neméně tragický osud, když přišel také v Thajsku o manželku a dvě dcery. Michael a Billy se ve své bolesti postupně sblíží a přestěhují do jižní Francie. A tam se stane zázrak a narodí se jim dcera... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Určitě bych se nechtěl ocitnout v kůži ani jednoho z našich smutných hrdinů toho příběhu. Cestování sebou přináší i různá rizika a bohužel toho roku to odnesla spousta lidí nejen v Thajsku, ale i jinde. Tsunami rozdíly nedělá…První polovina filmu se mi docela líbila. Vzhledem k vážnému tématu se tvůrcům podařilo navodit i přijatelnou atmosféru, nechyběly emoce a jistá dávka dramatičnosti. Následné randění nejprve formou terapie a následně i vzájemné soužití dvou „ztracenců“, už tak dobré bohužel nebylo a spíše to opravdu sklouzávalo k jakési obdobě romantického filmu. Veronica Ferres podala dobrý výkon a i díky ní tomu nakonec dám alespoň průměrné ohodnocení. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem hodně skutečných příběhu na tohle téma ale tahle německá pilcher se nepovedla. Scény rychle a slabé a herecky se dvakrát nevydařilo. ()

Reklama

Galerie (37)

Reklama

Reklama