Reklama

Reklama

Miláčku, vrať se

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Věrnost je pro Joline vším a když se vdala za Carla, je tou nejoddanější manželkou a udělala by pro něj cokoliv...i když ji před dvěma týdny opustil. Zmizel kdoví kam, ale s úmyslem zachránit manželství ho Joline jde hledat. Její jedinou stopou je pohlednice s kaktusem, a tak zamíří do Texasu, kde je kaktusů nejvíce. A div se světe, Carla opravdu najde, jenže ten si žije spokojeně v přívěsu s jinou ženou! Jolinina oddanost se změní v posedlost a vymyslí plán, jak Carla přinutit vrátit se k ní. Podle rad místního šamana se spřátelí s jeho milenkou Carmen, ale musí odolávat milostným návrhům přitažlivého sochaře Neila a jeho bratra Jaya. Jisté je, že tato love story skončí parádním řachotem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

otík 

všechny recenze uživatele

Hodně netradiční úsměvná poloromance o vdané dívce, která se vydá hledat svého manžela do Texasu, přičemž se snaží zachránit své manželství tak moc, až zjistí, že jen jeden na takový vztah nestačí. Docela zajímavé a svým způsobem ujeté, ale žádný zázrak se od tohoto malého dílka čekat nedá. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Celkem nechápu, kde dokázali tvůrci nabrat tak známé tváře. No dobře, mnoho z nich bylo tenkrát na začátku svých kariér a nebyli tak slavní, jako teď, ale stejně. Jedná se totiž o naprosto průměrnou komedii, kdy postupem času začíná hlavní hrdinka tak trochu bláznit. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn filmík. Ze začátku se mě moc nelíbil a Heather byla dost nesympatická, ale v průběhu filmu jsem se naladil a nakonec to celkem uteklo. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Dalšia slabučká romantická komédia a táto je ešťe ak dosť zvláštna. Ale prečo v nej hrá tolko známych hercov , to neviem. Postava Heather Grahamovej nieje ani zaujímavá ani vtipná, ale skôr trápna. Podobne dopadol aj Luke Wilson a podivnú kreáciu predvádza Mark Ruffalo, Patricia Velasquezová- tá má nejaký podivný dabing. A príliš nezaujme ani Casey Affleck. Niektorí herci sa len tak mihnú a skoro som si niektorých ani nevšimol-Summer Phoenixová alebo Clea DuVallová. Najzaujímavejší sú jednoznačne Alfonso Arau, Goran Visnjic a Dylan Baker, ale ten už dostal menej priestoru. Ale film je slabučký a len za 2 hviezdičky. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Úplně rozumím autorce filmu, chtěla vzdát mile úsměvnou  poctu odhodlaným novomanželkám, které jsou committed, tedy oddané, zavázané, seriozní a angažované, vzaly prostě manželský slib a svazek vážně. Mužský kecy o potřebě pauzy, oddálení se, nalezení sebe, novém startu a jiný blbinky... o manželství se bojuje. A podnikla hodně. A pochopila meze své důstojnosti a když si to pitomeček rozmyslí, už se není kam vrátit. Moc se mi to tematicky, herecky i  výpravou líbilo, při všem vědomí, že šlo o nizkonákladový a jaksi nemainstreemový film. ()

Reklama

Reklama