Reklama

Reklama

VOD (1)

Kočovná talk show Jerryho Seinfelda je kombinací zábavy u kávy a přehlídky nablýskaných veteránů a svéráznou kofeinovou jízdou s nejoriginálnějšími komiky. (Netflix)

Recenze (7)

Doldus 

všechny recenze uživatele

Pořad trochu trápí kolísavá kvalita, která je přímo úměrná hostům, které Seinfeld zve: někdy to sepne a je to skvělá zábava, někdy cítím ve vzduchu cringe, nebo tam prostě není ani zbla chemie. Nicméně celkový koncept dokázuje, že v jednoduchosti je krása, a že není potřeba vše sáhodlouze vymýšlet. Pořad působí nenuceně, přirozeně a také příjemně sentimentálně. Kromě vtipných historek se tu někdy dočkáme i profesionálních vhledů do světa komedie, což může být zajímavé, zvláště když má člověk o komedii trochu zkreslené, ba i zjednodušené představy. Seinfelda nemám skoro vůbec nakoukaného, nicméně i navzdory jeho občasné nafoukanosti prokazuje inteligenci, lásku ke svému "řemeslu" a nebojí se i upřímně vyslovit k některým "kontroverznějším" tématům (rozuměj v principu normální témata, která jsou ale v současné mediální PC době tak přehnaně citlivá, že se jich i komici štítí jak pavouka). Super je, že v autě sveze v podstatě všechny známé komiky a komičky, takže si jen stačí vybrat oblíbence. (můj byl Bill Burr a Steve Harvey např.) No a samozřejmě pro milovníky aut má pořad i přidanou hodnotu. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Skvělá série plná pohodových rozhovorů Seinfelda se svými kolegy o řemesle stand-up komika v autech a v restauracích. Ideální kombinace pro relaxaci a případnou inspiraci k hledání vystoupení konkrétního komika. Jednotlivé díly se vám budou líbit podle osobností a preferencí, někdy je host zoufalý a nezachrání to ani Jerry a záběry na jídlo. Někdy je díl o řemesle a jak k němu oba pánové přistupují, někdy je to povídání o životě a ohlédnutí za kariérou a někdy je to plné vtipů, nejlépe dopadají epizody, kam si Jerry zve dlouholeté přátele nebo kolegy a je na tom postupně vidět, jak se zvýšila kvalita série z YouTube začátků až po profi podobu posledních dvou sérií pro Netflix. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Sympatická talk-show, ve které vedle hostů hrají prim krásná auta a lahodné kafe. Jerry Seinfeld se šikovně odlišuje od ostatních pořadů stejného druhů dobře zvoleným konceptem a prostředím a úzká profilace na komediální hosty mu nesmírně prospívá. Specializace na humor a povídání o něm je Seinfeldovou doménou a je zajímavé sledovat diskuze s velikány komediální scény, jak rozebírají postupy své profese a dokazují nám, že k tomu být kvalitním komikem nestačí být pouze vtipný, ale je nutné do svých vystoupení a děl vložit také mnohem více dalšího úsilí, než jen samotný humor. ()

zvejkal42

všechny recenze uživatele

Strasne rad by som si to kurva pozrel, ale preboha, kto to strihal? A preco prave tak? Po 12 minutach sa mi toci hlava a dostal som migrenu. ()

Související novinky

Ron a Chuck chystají Podfu(c)k

Ron a Chuck chystají Podfu(c)k

23.08.2016

Pamatujete si, jak seriálové Fargo znělo jako špatný nápad a vyklubala se z něj uznávaná pecka? Tak to samé se teď plánuje s Podfu(c)kem. Streamovací služba Crackle, která je zodpovědná třeba za talk… (více)

Reklama

Reklama