Reklama

Reklama

Proutníci

  • Česko Swingers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Komedie o svobodných, nezaměstnaných hercích žijících v zapadlé části Hollywoodu během 90. let, kdy se na scénu vrací swing. Mike touží po lásce, a tak se jeho kamarád rozhodne udělat všechno proto, aby ho vtáhnul zpátky do víru života. Komedie o pěti dvacátnících, kteří se snaží popasovat se záhadami života a ženami, se odehrává v zapadlých uličkách Hollywoodu a tamních skrytých klubech během devadesátých let minulého století. Je to příběh vyprávěný jazykem "koktejlového národa", dospívajících dvacátníků a vyznavačů retro swingu - tanečního hnutí, které vzalo Hollywood útokem a začíná strhávat celý národ. Mike je na dně, protože před půl rokem nechal svou přítelkyni v New Yorku a s vidinou lepšího hereckého uplatnění se přestěhoval do Hollywoodu, kde však našel jen samotu a smutek. Od té doby se Mike zmítá mezi zoufalou nadějí na návrat staré lásky a ještě zoufalejší snahou začít nanovo. Ale toho už má Mikeův kámoš Trent i ostatní proutníci z jeho party až po krk. Je na čase vtáhnout Mikea zpátky do víru života! (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (54)

Faye 

všechny recenze uživatele

Vychutnat si trochu té životní marnosti se zoufalým kamarádem má jistě své kouzlo, ale vytáhnout z deprese takového nešťastníka, jako je Mike to je vážně o zdraví.Vláčet za zábavou člověka, který si myslí ..že nic nemá, že si nic nemůže dovolit ..nikdo ho nemá rád a na potkání vypráví o své nešťastné lásce. Naprosto dokonalá byla pro mě scénka, kdy Mike balí přes záznamník holku. Připomene se ..píp; znovu se připomene..píp; nechá na sebe telefonní číslopíp; svěří se s nešťastnou láskou..píp; požádá o rozhovor..píp; a rozejde sepíp. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Super nezávislé dílko, jenž dokazuje, že Liman uměl točit od začátku, Favreau měl nápadů vždycky dost (a teď je umí i natočit), Vince umí frajery dodnes a Heather je kočička taky pořád. Dialogy skvěle sviští, muzika "jak z růže květ," jeden bar střídá druhý a techniky balení jsou rozličné. Nebýt pomalejšího rozjezdu a některých slabších hereckých vystoupení na straně dam, šel bych i na 5*, ale i takhle to byla skvělá zábava, s Jonem jsem to fakt prožil, držel mu palce a na konci měl radost i za něho... 75% ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zážitek seslaný "Americkým nezávislým létem". Kluk, který právě dostal kopačky a kamarádi, kteří se cítí být nanejvýš fundovaní ho vytáhnout z deprese, vymetají bary a mejdany, podniknou i výlet do Las Vegas, kde si jak jinak než s prázdnými kapsami hrají na něco, co nejsou a rozumují o věcech, o kterých nemají páru. Jon Favreau v roli citlivého zoufalce hraje jako by nevnímal kameru a jeho frustrace byly skutečné. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Jona Favreaua som si poprvýkrát všimol v Sopranovcoch, pripadal mi podarený i svojsky vtipný, potom dlhšie nič. Teraz som naďabil na Swingers, ale nejak ma nechytil. Od začiatku som čakal, kedy to príde, kedy sa to rozbehne, ale príbeh o utrápenom chlapíkovi, ktorý nevie zabudnúť na svoju ex bol nezáživný a dopozeral som to len preto, že keď niečo začnem, tak to aj dokončím. :-) ()

Mr. Monk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hodnocení tohoto filmečku zde na čsfd považuji za jedno z největších omylů všech dob. 75%??! To jako fakt??Naprostá katastrofa, žádný děj, nuda, nuda, šeď. Včera jsem viděl Čistou duši a dnes tohle. Wow, rozdíl 14% přitom je to ve skutečnosti tak 100%. No ještě, že to neviděl Verbal i když rád bych viděl jeho koment ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • V dialogu o videohře si hrdinové stěžují na absenci krvácení hráčů a hokejových bitek, ovšem hra, kterou hrají, "NHLPA Hockey 93", obsahuje krvácení i bitky. Obojí bylo odstraněno v další verzi "NHL 94", o které vedou dialog, přestože hrají verzi předcházející. (Castrator)
  • Skóre videohry se nelogicky zvyšuje a snižuje. (Castrator)

Reklama

Reklama