Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Killjoy (Trent Haaga) zlyhal. Sandie (Jessica Whitaker) mala byť jeho obeťou, ale prežila. Aby mohol byť Killjoy za svoje skutky súdený, musí byť znovu oživený a postavený pred pekelný tribunál. Ten ho obviní z nedostatku zloby a uväzní. Jeho jedinou záchranou je dostať Sandie z psychiatrie do pekla, aby ostatným démonom dokázal, ako diabolsky zlý dokáže byť... (beso74)

(více)

Recenze (8)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tak predsa je to pravda, štvrtý Killjoy je konečne plne zábavný film. Asi je to tým že séria opustila šablónu kde nejakú partu trtkov zabíja klaun z pekla a hlavným hrdinom sa stal sám Killjoy sám bojujúci o život. Vedenie pekla ho totiž obvinilo z úplnej neschopnosti a chcú ho odsúdiť do ničoty. Celý film je tak vlastne súdny proces kde sa klaunozmrd snaží nejako obhájiť, ale moc sa mu to nedarí lebo jeho advokát je slaboduchý ( aspoň sa tak tvári ), jeho ex klaunica Batty Boop je na neho dosť nasratá a zbytku party nie je rozumieť. Ťažko považovať za relevantné svedectvo keď jeden drmolí "šiza-viza" a prekladá to nemý mím, takže nakoniec je z toho hovno. Nejakú šancu predstavuje dievča čo prežilo predošlý diel a je zavretá v blázinci. Trent Haaga je v úlohe klaunského satanáša už udomácnený a čím sa viac topí v sračkách tým ma viac bavil, tak ako aj jeho spomínaný compadres na čele s buchnátom Punchym. Takže je to fajn trashová bizár komédia z kotolne, pekné masky, občas gore efekt a záverečná bitka klaunov s gladiátormi. A fakt sa teším na ďalší diel, lebo Psycho Circus sľubuje niečo riadne pošahané. ()

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

OBSAH: Čtvrtý příběh představující skupinu lidí, kteří bojují s krvelačným klaunem Killjoyem. Nyní je Killjoy obviněn za to, že není tak opravdu zlý, neboť zanechal jednu oběť - Sadie, živou. Nyní ji musí klaun unést do pekla, aby ho všechny děsivé bytosti přijali opět mezi sebe. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je celkem s podivem že až 4 díl považuji za nejlepší díl serie. Ona se kvalita zlepšuje podle mého každým dílem. Jednička je sračka a pak to je o něco lepší a lepší. Ale i tak se to z průměru nevyhrabe. Tedy toho lepšího protože filmy co nám posledních 10 let Full moon servíruje jsou sračky. Tohle mě celkem překvapilo. Killjoy se vrací ale tentokrát jde do pekla protože je moc hodný. A tak za něj ostatní klauni jdou zavraždit hlavní hrdinku z 3 dílu co přežila. Film je to stupidní ale masky jsou moc fajn a sem tam dokážou nahnat strach. Haaga je sympaťák a Killjoy je mu psán na tělo. Ale i tak mi tu jako ve všech dílech vadil ten nacpanej humor. Ale jinak za mě dobré. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl měl podle některých ohlasů nabídnout nejlepší podívanou z této podprůměrné série, ale po jeho zhlédnutí se s tímto názorem příliš neztotožňuji. Chlapci z Full Moon vždycky plodili jednu kravinu za druhou, ale některé jejich kousky byli nejen správně ujeté a zábavné, ale nabídli nám i celkem zajímavý děj a škálu pestrobarevných monster/postav. Tuto sérii však osobně řadím mezi to horší, co Charles Band a jeho banda sami vyprodukovali, nebo jen pomáhali vytvořit. Cením si však toho, že se nepustili jen do další nudné teen vyvražďovačky, jak tomu bylo v předešlých třech dílech, ale tentokrát se soustředili na zcela odlišné pojetí. A tím bylo uvěznění a souzení samotného Killjoye ostatními pekelníky. To že z něj nejednou měli vrásky na čele, se dá zcela pochopit, protože tenhle pomstychtivý a bláznivý „klaun“ měl na kahánku nejednou a popravdě mu těch obětí uniklo mnohem více, než jen Sandie. Bohužel tím však nedostal zas až tolik prostoru, kolik by si asi zasluhoval. Ale na druhou stranu je potřeba říci, že tak alespoň vynikli konečně jeho pomocníci. Kupříkladu takový mim Freakshow byl minule naprosto zbytečný, ale tady dostal novou hračku na hraní a jak se nám chlapec rozparádil. Svůdná Batty Boop taky rozhodně nezůstávala pozadu. No a nemotorný Punchy si zase na svou stranu získal řadu zajímavých pekelných odpadlíků. Jen už s ním nebyla takový zábava. Závěrečná bitka v pekle však konečně uspokojila mé očekávání, na které jsem si u této série musel počkat sakra dlouho. Navíc zde nechybělo ani několik bizarních momentů – céčková ujetost přesně jak to umí jen Troma a Full Moon. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Killjoy Goes to Hell“ ukazuje, že někdy prostě žijí série, které si to z žádného objektivního důvodu nezaslouží. A to ještě ani není film „Killjoy Goes to Hell“ posledním ze série, ta postava se ještě objevila v dalších filmech. Ne, nechápu proč. Děsivý klaun v sobě rozhodně potenciál má, ale v tomhle případě se vyčerpal už v prvním filmu v roce 2000. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Typický kolorit, ktorým sa vyznačovali diela z dielne Full Moon z deväťdesiatych rokov. Špeciálne efekty postavené na maskách, bizarné hlavné postavy, ne-herecké herecké výkony, jedným slovom nezameniteľný svet Charlesa Banda, ktorý určite nie je ten najkrajší a najlepší z možných filmových svetov, ale predsa len iný ako tie ostatné, aspoň pre mňa. Aj keď sa tento film nedá ani zďaleka považovať za to lepšie z ich tvorby, v porovnaní s ich ďalšími výtvormi z posledného obdobia je to aspoň pozerateľné... S ostatnými dielmi série zatiaľ neviem porovnať, ()

Reklama

Reklama