Reklama

Reklama

neohroŽENY

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Různé ženy a každá má svůj příběh, který vám chce otevřeně vyprávět. Kamera se stala součástí jejich života a nic před ní netají. Sledujte neohrožené slavné i neznámé ženy v novém pořadu!  Slavné i obyčejné ženy, které se nikdy neviděly. Každá vypráví svůj příběh a společně vytvářejí unikátní televizní dokument s názvem NeohroŽENY. Uvidíte opravdový život, jak jste ho v televizi ještě nikdy neviděli. Maximálně otevřené zpovědi, nefalšované emoce a drama všedního života. Nechte se strhnout jejich životními příběhy a vpusťte je do svých domovů, stejně jako ony nechají vás nahlédnout do svého soukromí.

Na které dámy se v pořadu NeohroŽENY můžete těšit?
Lenka Holas Kořínková  Lenka Holas Kořínková je spisovatelka a lektorka angličtiny, která v roce 1981 emigrovala do Austrálie, z níž se asi po deseti letech zase vrátila, aby pak z Čech opět odjela a opět se vrátila. Nyní tady žije a věnuje se výuce angličtiny. Jako životní náplň ji chytlo zdravé stravování a napsala několik dnes již legendárních knížek o vlastní metodě dělené stravy.

Agáta Hanychová  Úspěšná modelka, moderátorka a herečka je neopomenutelnou tváří mnoha akcí, na kterých se objevují celebrity. Studium Střední odborné školy umění a managementu, kde se věnovala i mnoha filmařským oborům, úspěšně uplatňuje při svých mediálních vystoupeních. Diváci Prima family se s Agátou mohou například pravidelně setkávat v TOP STAR magazínu, v němž mapuje večírky a zpovídá jejich známé a slavné hosty.

Michaela Kudláčková  Kdo by si nevybavil Barču ze seriálu My všichni školou povinní? Bývalá dětská hvězda Michaela se místo úspěšné kariéry herečky protlouká životem, jak se dá. Vystřídala spoustu profesí, pracovala i jako taxikářka nebo novinářka, třikrát byla vdaná. Od partnerského soužití ji neodradily ani tři rozvody a v současné době žije ve společné domácnosti s novým partnerem a čtyřmi dcerami. Snaží se znovu postavit na nohy a rozjet vlastní bar. Dokáže si Michaela splnil sen, aniž by trpěla rodina nebo její další práce a zájmy? Zbude jí čas na internetový magazín, vykládání karet a školu tarotu?

Nela Slováková  Nelu si asi každý hned spojí s reality show Hotel Paradise. Po několikaměsíčním pobytu ve vile na pobřeží a vztahových peripetiích v show nakonec zvítězila. Tuto výhru jí ale přál jen málokdo. Neohrožená blondýnka si však z negativních ohlasů na svůj televizní debut nic nedělá, naopak! Spřádá plány, jak se dál uplatnit a případně přibrat k nápaditému podnikání přátele z Hotelu Paradise. V novém způsobu uplatnění by jí mohlo pomoci i již ukončené čtyřleté studium obchodní akademie, přestože je nedotáhla až k maturitě.

Tamuna Melikishvili  Tamuna se narodila v Batumi v Gruzii. V šestnácti odjela studovat do New Yorku a v roce 2005 do Prahy, kde zakotvila. Vystudovala obory komunikace v masmédiích a také mezinárodní vztahy a diplomacii. Její rodiče žijí v Gruzii, matka je lékařka, otec právník, jeden ze sourozenců žije na Maltě. Tamuna se do Gruzie pravidelně vrací, avšak v rámci své cestovatelské vášně navštěvuje také další zajímavá místa. Miluje sport, zábavu a život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, která zvrácená kreatura má neoholenéFENY na svědomí, ale dokonale chápu důvod utajování inkriminovaného jména, neboť už jen to, jak originálně je celý projekt pojat, je na nakopání do genitálu nebo do prázdné lebky, v ideálním případě rozšlapání obého. Výběr samotných kravek je kapitola sama pro sebe a já tedy zdravím pana Hovada, eventuálně i pannu Píčovou, neboť se nemůže jednat o nějakého obyčejného Nováka či Dvořákovou. Z titulu zmíněného, musí být takový debil viditelně označen a ocejchován, aby bylo zřejmé, že na Nomen omen něco bude a tedy si nikdo nemůže dělat z huby sráč, respektive, pokud ano, bude konfrontován s podobně agresívními australopitéky mého formátu a po ráně větví, na jejímž konci bude pracně střevem z Agáty přivázán pazourkový hrot, si dá většího majzla, či ještě lépe, chcípne. Doufám, že nebude někdo opět tvrdit, že pro relevantní zhodnocení této sračky je nutno vidět všechny díly, to by byl zločin proti lidskosti, mně stačilo zhruba sedm minut a jsem si naprosto jistý, že se jedná o jednoho z adeptů na titul Sračka desetiletí. Dokument je to asi takový, jako jsou Blesk, Prásk a Bum klasická literatura. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pěti známým ženám vrazili do rukou kameru, aby se po určitou dobu denně natáčely v soukromí (nebojte nic choulostivého se nenatočilo). A divák se tak z jejich života dozvěděl to co ho vlastně ani nezajímalo. Jedna si stěžuje na svoji zpackanou hereckou kariéru a jak by ráda všechno ve svém životě změnila (Kořínková), druhá řeší plastiku svého poprsí (Slováková), třetí zase chvíli paří a pak se věnuje dítěti (Hanychová), čtvrtá chtěla být herečka (Kudláčková) a pátá byla jaksi do počtu. A to všechno pořád dokola v každém dílu. Samotný nápad by nebyl nejhorší kdyby se to ovšem omezilo pouze na jeden nebo dva díly. Pořad se však roztahal na Prima Love na několik pondělních pozdních večerů a mě "osobní zpovědi" tak vyčerpaly až jsem si už další díly odpustil. Klady: dobrý nápad. Zápory: pořad po dvou epizodách začal nudit, účinkující nebyly natolik zajímavé, aby se daly jejich osudy pravidelně sledovat, šlo jen o vlastní zviditelnění, nulový rozsah a obsah pro diváka, nezajímavě podáno. Mé hodnocení: 20% ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

K ohodnocení tohoto "dokumentu" mi stačilo pouhých pár minut sledování....No jsem silně zaujatá proti většině účinkujících a je mi jedno co v tom "dokumentu" budou žvatlat na kameru a jakkoliv se ospravedlňovat nebo si honit ego nad svými slavnými jmény z kterých už tak těží neskutečný prachy.. My chudáci "normální" lidi jenom ostrouháme a to máme sledovat tyhle ptákoviny(chápu,že se na to dívat nikdo NEMUSÍ ).Padlé české "hvězdy" showbussinesu plus jakási holka kdesi z Gruzie kterou tu nikdy nikdo neviděl..no tak to je teda parádní! ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

No to je prdel xD Taková sračkaaaaa :D Dejte mi kameru a já budu nahravát taky svoje debilní kecy za prachy :D Prosím ()

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně neuvěřitelné. Omylem jsem viděl cca 15 minut, když jsem čekal na jiný pořad a nestačil jsem se divit, co to zase vymysleli. Škoda, že některá z těch protagonistek nenatočila svůj vzkaz nebo pocity ráno na toaletě, už jen tohle tam totiž chybělo. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Nela na opeře? No to je gól. Ale pro občasné uchechtnutí...sakra, vždyť já to ani nikdy nedodívala. Ale chci podpořit českou tvorbu a tu jednu jim dám. Jsem měkkota. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Mě to baví. Oproti všem trapným reality show, kde dvacet lidí zavřou do jedný místnosti je tohle zajímavý. Není to zbytečně dlouhý, takže to nestihne nudit a člověk se přitom podívá jak žijí jiní, ať slavní či ne. Je pravda, že bych klidně snesla jiné, a hlavně slavnější ženy, třeba Lucii Bílou, ale tak i Agáta a Nela mají své klady. Hotel Paradise jsem nikdy neviděla, proto Nelu neznám. Tamuna zase ukazuje život v Gruzii, o které spousta lidí neví ani kde leží. Tak jsem zvědavá jak budou žít dál. ()

andaa odpad!

všechny recenze uživatele

Ráda se dívám na nové pořady v televizi, zajímá mě o co jde a zda je možnost, že vznikne něco koukatelného. A ono ne, od relity šou typu superstar a talent to šlo níže k vyvoleným a bigbrotherům, člověk si říkal, že nic horšího už být nemůže, a ono ejhle, jde to! A tak se rozthl pytel se sračkami stylu Hotel Paradise, Iveta a Neohroženy. Tžko říct, kdo z žen je nejprotivnější a nejhloupější. Navzdory dřívějšímu pocitu, že Hanychová je vypatlaná P-ca mam dojem, že je jediná inteligentní,jen ráda znežívá bulvár pro svů výdělek, ale dělá to úmyslně... a se synem nevypadá tak debilně jak bych čekala. ()

TrebleClef 

všechny recenze uživatele

Nepochopila jsem, jaký měl být smysl vybrat tak podobné protagonistky. Jedna větší trubka než druhá, a všechny si myslí, že jsou hvězdy. Zastoupení mělo být úplně různé pro srovnání a barevnost dokumentu. Takhle je to pořád jak kolovrátek. Možná je to soutěž o to, jaká žena je největší troska. Kdyby jedna z rolí byla moje, a já se na to koukla, šla bych hned skočit z mostu. Nechápu, jak to dokážou ustát a ještě unést tu hanbu z toho, že to vidí celý národ! Správný název pořadu by měl znít: ,,Kdo z nás je větší kráva?“ I když zase dobrý je, že to zvedne sebevědomí všem ostatním ženám:) ()

karinakari 

všechny recenze uživatele

Neohroženy pro mě patří k příjemným překvapením podzimu. Samotné účastnice byly vybrány do jisté míry pečlivě (3 z 5 jsou jedny z nejdiskutovanějších v českém show byznysu). Teď tedy k nim samotným: Agáta Hanychová rozděluje národ na dvě skupiny a já se řadím k těm, kteří jí uznávají (hlavně díky ní jsem si pořad pustila). A stoupla v mých očích ještě víc. Obdivuji jí za to, že se pod nátlakem médií nesložila (třeba jako Ivetka), ba naopak využila ho ve svůj prospěch. Má skvěle zvládnutý marketing a její jméno je prostě značka. Nela Slováková je ukázkovým případem hloupé blonďaté pipiny, která si na túru bere žabky, všude vystavuje svůj přepychový zadeček a kozy a obklopuje se ještě horšíma pipinama. Lenka Kořínků se prostě nemohla narodit na týhle planetě (důkaz, že mimozemská civilizace existuje?). Nejvíce mě bavily díly, ve kterých ukazuje svojí suprovou kolekci oblečení a různých serepetiček, ale s tou zpropadenou Austrálií už mě s prominutím sere (tak si žila u protinožců, no a co). Míša Kudláčková je neskutečně sympatická baba obklopená skvělou partou lidí. U jejích příběhů se culím a hlavně jí asi nejvíc věřím to, jak samu sebe prezentuje. A Tamuna? K ní stačí napsat hesla: chast, pařby, holky, mládí. Podtrženo a sečteno Neohroženy jsou orientované na ženskou část publika, která čte bulvár, takže naprosto chápu ty odpady (hlavně je to český, že?). Já se u Neohrožených bavím a to mi stačí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jsem člověk, kterej rád poslouchá a sleduje lidský příběhy. Těžko říct, zda byl výběr těchto neohrožených žen zrovna dobrý. Jakou má tento "reality dokument" vypovídající hodnotu? Možná jen tu, že každý řešíme svý malý války. ()

anitae

všechny recenze uživatele

Jediný co by mě zajímalo je - kolik za to ty ženy s velkým Ž dostaly...Hanychová je Hanychová, ale asi úplně tupá není - což se o zbytku osazenstva říct nedá - prdlá dětská hvězda, pošuk Kořínková, gruzínská lesba a naprostá blbka z hotelu....kdyby to mělo dva díly tak to muže být i vtipné.... ()

miawallacova odpad!

všechny recenze uživatele

možná s více zajímavými ženami. Tohle postrádalo smysl. Dvě vyčpělé herečky, Kakáta s dítětem. A dvě dívky, které jsem nikdy neviděla, dost ubohé... to bych se raději dívala kukátkem na to, co se děje na chodbě. ()

Forum. 

všechny recenze uživatele

To je v piči. Tak za Agátu a tu pojašenou vyvolávačku draků , nebo tak něco tři hvězdy. Tak určitě , jak říkám je to sport. 45% ()

Mrenka 

všechny recenze uživatele

tak jdu proti proudu a říkám, koho to nezajímá ať na to nekouká, mě naproti tomu zajímá, co si myslí lidi, kteří září na našem hvězdném nebi :-))) a přijde mi tento způsob stokrát lepší než blesk, vip, a podobnéééééé, takže koho to uráží ať na to na to nečučí a hotovo ()

bombastus 

všechny recenze uživatele

Dnešní díl se mi líbil...je to hlavně tím,jaký "materiál" vlastně vybrali. Lidi nejvíce těší když se mohou koukat na ulítlí lidi. Pak zjistí, že mají vlastně také problémy, které jsou prosté jako ty naše. Je to zajímavé, ale můžu to ještě časem změnit ;-) ()

Reklama

Reklama